Psychiatrie – beangstigende feiten

Geschreven door Andrzej Skulski

Zijn leringen en dus “behandelingen” gedwongen gedwongen duidelijke kritiek van de VN-gaan op het trotseren van hoge kommisariats voor de rechten van de mens.

De Werner-voet midden in het huis van de democratie en de rechten van de mens in Berlijn, stuurde net een e-mail met informatie (zie hieronder), die eigenlijk vereist geen commentaar, als het niet voor het feit dat de bevolking van de psychiatrie en hun praktijken, beetje nadenken. De meeste zijn nog steeds van overtuigd dat we te maken hadden met een “medische discipline” en de “diagnose” wordt verondersteld in de meeste gevallen verder te gaan zonder aarzeling; ze worden over het algemeen geaccepteerd, hoewel ze slechts gebaseerd zijn op vermoedens, de psychiater en niet op wetenschappelijk Bewijs.

De alarmbellen van de tegenstander van psychiatrische dwang bellen over en weer, luid, maar ze zijn überschrien van de psychiatrische Propaganda snel, en dus voor de bevolking hoorbaar worden. Voortdurend, het is zo dat psychiaters met de farmaceutische lobby uw publicaties op de massa media in de wereld, en de tegenstanders van de psychiatrische dwang systeem, de toegang tot deze is geweigerd, Ja, het is bijna onmogelijk. Zelfs op Wikipedia, de publicatie van Informatie over een specifieke patiënt (PatVerfü), die ontworpen was tegen psychiatrische dwang door een team van advocaten en gratis op het Internet onmogelijk is – zullen ze gewoon worden verwijderd genadeloos!

Ik herinner eraan: Volgens de nieuwe levende wet, de patiënt zal is nu beschikbaar als een recht op zelfbeschikking, omdat in de grondwet van de BRD en de “universele Verklaring van de rechten van de mens” al meer dan 60 jaar lang beloofd, in de medische beslissingen juridisch bindend. Dus, een “medische” behandeling tegen de in het schrijven van de verklaarde wil van een “patiënt” voor de lichamelijke letsels en de eventuele gedwongen accommodatie naar de miskenning van de vrijheid!

Kijk nu eens in de e-mail van de WFZ, en daarom achter de Schermen van de psychiatrie en de praktijken in andere Delen van de wereld:

Zijn leringen en dus “behandelingen” gedwongen gedwongen duidelijke kritiek van de VN-tart hoge kommisariats voor de rechten van de mens aan de bijzondere wetten (PsychKG).

Italië – kroniek van een overlijden

De mythe: “In Italië, er zijn geen psychiatrische afdelingen, en meer!”, of: “Italië psychiatrische ziekenhuizen is let maar op het moment (in tijden van hervormingen in het midden van de jaren 1970,–.: A. S.) opgelost!” – deze mythe is helaas nog steeds zeer persistent… Een geval van overlijden tijdens een gedwongen opname in een italiaans psychiatrie vorig jaar, 2009, bewijst eens te meer het tegenovergestelde. Een surveillance-camera registreert de doodslag van een man door de italiaanse psychiatrie.

Gemarteld te worden door psychiaters, en “verplegend personeel” dood:

Video link: https://youtu.be/rdt8RNn2Rb4

“Vastgebonden aan het bed met handen en voeten, dus Francesco mastrogiovanni, leerkrachten basisonderwijs moet worden van Castelnuovo Cilento, is overleden. Hij was 58 jaar oud. 31. Juli was hij in het ziekenhuis van San Luca di Vallo della Luciania: voor een gerechtelijke accommodatie naar de “Trattamento sanitario een verplichte dessert met” (de T. S. O., de wet 180 [legge 180/1978] opmerkingen over de medische dwang behandelingen. d. TRANS.) verstrekt. Vier dagen later, op de Ochtend van de 4. Augustus, werd hij gevonden door de verpleegkundigen van het ziekenhuis dood.”

“Zijn naam was Frans Mastro Giovanni, was een Anarchist, en werd op 4. Augustus 2009 in een van de meest gewelddadige en meest criminele totalitaire staat controle uitgevoerd in een Psychiatrisch ziekenhuis. Voor de zoveelste keer, een staat van moord: mag niet verborgen worden, en ook deze keer, net als de andere keer en zoals altijd, met straffeloosheid.”

 

Marteling van een Minderjarige in de noorse psychiatrie

De Algemene Vergadering van de VN, die op 25. In februari 2010, de speciale VN-Rapporteur voor marteling, Manfred Nowak (“speciale Rapporteur inzake foltering en andere wrede, onmenselijke of onterende behandeling of bestraffing” – Ja, er is een Post in de VN!) over de marteling van een Minderjarige in de noorse psychiatrie door een psychiater. In zijn document nr.: A/HRC/13/39/Toevoegen. 1 (blz. 277) gedocumenteerd in het geval van een 16-jarige leerling van de beschuldiging van marteling:

Het meisje had gedwongen, in 2005, van een “vertrouwenspersoon van school” in uw school in de psychiatrie, Stavanger University hospital, te worden uitgezet, dat de ouders op de hoogte, en zijn niet geraadpleegd. Er was ook geen geschiedenis van geweld of ander ongewenst gedrag”. Volgens een verklaring van de moeder van uw dochter zou een “hard time”, met een mogelijk seksueel misbruik. Dit incident werd gemeld aan de politie, de zaak werd geseponeerd door de autoriteiten wegens “gebrek aan Bewijs”. Het meisje zou moeten zijn volgens de willekeurige onvrijwillige opname en ondanks de protesten van de ouders met geweld met psychotrope drugs gepompt vol van is, waar de psychiater een paar keer veranderd hun “diagnoses”.

De gezondheid van de toestand van het meisje is verslechterd sinds het gedwongen hospitalisatie snel. Ze leed, onder andere, pijn en krampen, om op te zitten motorische rusteloosheid (akathisie – onvermogen om te kalmeren), haar ogen rolden in hun kassen (dystonie), heb je problemen met het geheugen, incontinentie, psychose, uw tanden zijn beschadigd als gevolg van een ontsteking van het tandvlees, en er was een grote toename in gewicht. “Door het intensieve gebruik van antipsychotica (psychoactieve drugs – Anm.: A. S.) kunt u zelfs hebben geleden schade aan de hersenen” – opgetekend door Nowak in zijn document.

Nadat de moeder had kritiek op deze psychiatrische “behandeling” in het openbaar, was haar bezoekrecht beperkt en, ten slotte, tussen 2006 en 2007 voor de één en een half jaar, en weer voor een jaar in 2008, is geweigerd. Het omgangsrecht van de vader was ook beperkt, omdat de bijdragen naar verluidt… “voor het welzijn van de patiënt”. Na een klacht van de ouders van de zaak kwam in September 2008 aan een controle-Commissie, die is veroordeeld deze actie als illegaal, de gedwongen”behandeling” was nog steeds voort, en alle andere klachten van de ouders werden altijd afgewezen. Het “ziekenhuis” zelf ontkent alle aantijgingen en stelt dat “alles zou verlopen in overeenstemming met de noorse en internationale Normen” en geen van de regels had geschonden.

Het noorse Ministerie van gezondheid en zorg was nu deze strafzaak is onder begeleiding, door de “vertrouwelijkheid” zou echter “geen Bijzonderheden””…

Bron

China: wie kritiek heeft geuit in de psychiatrie

Iedereen die klaagt in China “tegen onrecht”, die snel kunnen worden gevangen in de klauwen van gedwongen psychiatrie en voor vele jaren met drugs en electro-shock gemarteld. De waan van de dag gemeld op 22.06.2010 van een zaak, en verwezen naar de “gesloten instellingen” is van toepassing als een “recht-vrije ruimte”. De psychiatrische ziekenhuizen zijn in dit land recht van de vrije ruimte blijft, zoals altijd, niet te vermelden.

Problemen van de dag van 22.06.2010: “het feit Dat China neemt de rechten van de mens in een verscheidenheid van manieren met de voeten, is altijd aan de kaak gesteld. /…/ Echter, in de omgang met de politiek Onhandig China weet te ontdoen van de nog op een andere manier aan u: De gedwongen opname in de psychiatrie. Bijvoorbeeld, mensen die corruptie aan de kaak – op de werkvloer of in de lokale overheid. Maar ook makkelijk te verzoeken, om te protesteren tegen onrechtvaardigheden, eindigen in gesloten instellingen en dus in een wetteloze ruimte.”

Bron video link: https://youtu.be/kQtPbRyaHzA

“De mensenrechten in China. Iedereen die hier kritiek, het moet in de psychiatrie”. De Chinese autoriteiten vaak willekeurig over de burgers van het land. Iedereen die roept voor zijn rechten, gemarteld, gevangen gezet, of in de psychiatrie. De gezinnen zijn machteloos, omdat ze vaak niets leren van het lot van hun Familieleden.”

 

Het passeren van aanval gaat op zichzelf

In de 21e eeuw. Eeuw zijn opgenomen in de psychiatrische ziekenhuizen over de hele wereld op een vergelijkbare manier, miljoenen onschuldige mensen en tegen hun wil met psychoactieve stoffen “behandeld” en dus daadwerkelijk ziek en afhankelijk. We geven deze informatie gedachteloos, gaan we zelfs het gevaar van een dag van deze gedwongen systeem gehouden te worden entmündig. Er is niets geeft ons meer te bieden dan de gedwongen psychiatrie om op te staan en de vraag consequent voor de afschaffing van de bijzondere wetten, zoals de PsychKG,. De VN-hoge Commissaris voor de rechten van de mens heeft gedaan in haar advies van januari 2009 (A/HRC/10/48). Doet u het ook?

Veel dank aan Andrzej Skulski voor dit artikel!

Geef een reactie