Psychotrope drugs – de miljard dollar business van de psychiatrische industrie

Deze Film toont het verhaal van het grote geld van een 330 miljard Dollar psychiatrische industrie, die heeft geen therapeutische consequentie, zoals ze zelf zegt. Ondertussen, op ongeveer 42.000 mensen sterven ieder jaar aan de gevolgen van het gebruik van psychotrope middelen.

Het dodental blijft stijgen. Volgens uw eigen zeggen, in het bijzijn van getuigen verklaringen, zelfs in de voorkant van het AMERIKAANSE Congres, de hoogte van de psychiater noch de oorzaak, noch een manier om te genezen als een “geestelijke stoornis” is. Het resultaat van een AMERIKAANSE studie laat zien dat psychiatrische behandeling bereikt van 99% failure rate in de behandeling van patiënten. Deze meeslepende documentaire bevat meer dan 185 Interviews! Het toont het ware gezicht van de psychotrope drugs en de dodelijke bijwerkingen, en onthult de onderliggende brutale, maar diep-geworteld geld machines.

Voor decennia, zijn de psychiaters werken het Publiek te overtuigen dat de drugs voor de problemen van het dagelijkse leven is essentieel, vraag u maar een psychiater particulier, u zult moeten toegeven dat je het niet kunt repareren mentale ziekte. De behandeling, echter, je medemensen, en dus geen enkele wetenschappelijke basis, in het gezelschap van de verwoesting.

Een speciale documentatie van de verontrustende waarheid over het groeiende aantal dodelijke rooftochten in gezinnen, scholen en het Algemene Publiek, van mensen bewezen aan u voorgeschreven psychiatrische drugs omzet! De feiten zijn moeilijk te geloven, om ze te negeren kan fataal zijn.

 

Geef een reactie