Book review: gids voor de vaccinatie beslissing: 30 feiten

Buchtipp: Leidfaden zur Impfentscheidung

Een boek, de auteur en de natuurlijke gezondheid van de beoefenaar Andreas Bachmair, het doel is om in een paar pagina ‘ s een goed Overzicht van de hele Impfproblematik!

Om een vaccinatie beslissing voor of tegen Vaccinatie, is voor velen een echte uitdaging, omdat het is gemaakt van een van de vele kanten bang voor wat er kan gebeuren als je te vaccineren.

Het boek bevat 30 korte feiten over het onderwerp van de Vaccinatie, die u moet weten bij het omgaan met het onderwerp. Feiten, het verplaatsen, misschien wel tot heroverweging van de vaccinatie besluitvorming.

Andreas Bachmair heeft gehouden dit boek bewust kort en zou willen geven alleen een Overzicht van het hele onderwerp.

Het Voorwoord van het boek geschreven heeft, gelukkig, Dr. Michael Friedl, Voorzitter van Artsen voor individuele vaccinatie besluitvorming.

De inhoud van het boek – de 30 feiten:

Feit 1: aluminium feit 2: mercurius feit 3: Polysorbaat feit 4: Onbekende virussen in vaccins feit 5: de vaccins, de kanker cellen of het weefsel abgetriebener foetussen gefokt worden, feit 6: vaccinaties tijdens de zwangerschap feit 7: vaccinatie punt van feit 8: STIKO: aanbevelingen feit 9: Vaccinatie van beperkte duur feit 10: Geen nest meer bescherming feit 11: Vaccineren en het immuunsysteem feit 12: pathogeen verplaatsing: in Plaats van mazelen nu RSV feit 13: Geen vaccin beschermt 100% werkelijke 14: effectiviteit van vaccinaties dubieuze feit 15: Contra-indicaties feit 16: De Placebo bij Kinderen feit 17: de observatie bij Kinderen feit 18: studie grootte feit 19: vendor-specifieke studies feit 20: Onderrapportage feit 21: waarschijnlijkheid van de aanwezigheid van het vaccin feit 22: ongewenste reacties op vaccinaties, ziektes komen vaak laat in feite 23:auto-immuun is op de stijging, een feit 24: hoge toon huilen feit 25: het vaccin schade – wat dan? Feit 26: jeugd-en vaatziekten hebben een positief effect feit 27: de daling van de sterfte vóór de vaccinatie, een feit 28: Sociale verantwoordelijkheid, feit 29: Vele ziekten zijn niet ausrottbar feit 30: niet-gevaccineerde en Gevaccineerd, in vergelijking met

Voor meer informatie op de Homepage van Andreas Bachmair – www.impfschaden.info – boek aanbevelingen > gids voor de vaccinatie van de besluitvorming.

Bestel het boek hier:

Naturheilpraktiker-Andreas-BachmairAndreas Bachmair is een klassieke homeopaat met een praktijk aan de Bodensee in Zwitserland. Zijn werkzaamheden richten zich op de behandeling van het vaccin schade is. Dit bracht hem op te gaan naar de website www.impfschaden.info om te leven, om de gevaren van vaccinaties. Hij is auteur en editor van “leven zonder vaccinatie” en “risico en bijwerking van het vaccin schade”.

Geef een reactie