Top nieuwe vaccins door de farmaceutische industrie

Vaccinaties lijken een veelbelovende groeimarkt, de farmaceutische industrie, maar schijnbaar elk gezondheidsprobleem met een vaccin te elimineren.

Er zijn nieuwe ontwikkelingen, zoals de vaccinatie tegen verslavingen, hoge bloeddruk, kanker en AIDS. Tegen gordelroos, de ziekte van Alzheimer, Multiple sclerose, etc. en zelfs de vaccinatie tegen de Stress.

Augsburger Allgemeine: Een vaccinatie is om de nederlaag van de Stress … De onderzoekers Sapolsky zou, volgens zijn eigen verklaring kort voor de doorbraak om een Vaccin te ontwikkelen tegen Stress. 30 jaar onderzoek staan achter het project door middel van het vaccin, de chemie van de hersenen is zo gewijzigd dat de proefpersonen ervaren een gerichte rust tot in eeuwigheid, misschien…

Ik denk dat alleen deze Stress-vaccinatie zou een super hit. Weet u van een volk dat heeft geen Stress? Dus ik heb het niet en ik durf te wedden dat zelfs jij weet niet welke. OK, er zijn verschillende vormen van Stress (Eustress, Nood). De een heeft minder Stress, meer. Er zijn mensen, de manier van leven als gevolg van hun verkeerde woon-of psychische problemen in de lange termijn stress.

Maar wat zou het effect op onze Psyche en ons lichaam, als we het kunnen uitschakelen van de Spanning eenvoudig door middel van een vaccinatie? De Stress zelf is een Symptoom. Stress is een hele natuurlijke programma dat werd ons gegeven door de natuur. Als we elimineren van de symptomen van Stress, de oorzaak echter niet herstellen wat hebben we dan?

Stress is een natuurlijke reactie van het lichaam te druk, spanning of te wijzigen, of uitdaging. Een gezonde mate van Stress die maakt dat we moeilijke taken om te gaan met, ons kan redden van gevaar, maakt het leven interessanter en minder saai. Dit is de zogenaamde Eustress – de goede Stress. Te veel Stress, maar kan ook leiden tot ziekten en ons veel van het leven energie Rob. Deze schadelijke Stress is de zogenaamde Nood – slechte Stress.

De persoon moet voor een normale fysieke en mentale ontwikkeling van een bepaald niveau van de alledaagse stress die stimuleert tot Actie of tot een aanpassing. Zonder een bepaalde mate van Stress, kunnen wij niet gezond. In geval van een noodsituatie of een acute dreiging, zijn we plotseling ervaren van veel Stress, fysiek, een hoge mate van efficiëntie.

Er was een geval waarin een grootmoeder hief een auto te bevrijden van de gevangen Arm van haar kleinzoon. Ja echt waar, geen grap, de oma onder de knie heeft een 3,5 t personenauto ‘ s kant. Hoeveel kracht nodig is? Of een klein kind, om een duik in het water van een waterval, een boom wortel van veel van uur, een hele nacht, had gegraven om de diepte in. Hoeveel kracht nodig is? In deze massa van het water tegen het lichaam drukt u op en bijna 24 uur!

Een dergelijke vergelijkbare gevallen heeft u lezen misschien zelfs/en in verbazing.

Feit, met de hulp van Stress, een mens naar de ongelooflijke prestaties. In geval van gevaar, als het tot leven komt, kunnen we onvoorstelbare krachten.

Als na een spanning als gevolg van Stress, nogmaals, de ontspanning volgt, is alles in orde. We moeten spanning en ontspanning. Mensen, die leven in constante stress en dus meer kans om ziek wordt, moet iets doen aan de Situatie, veroorzaakt door de Stress, of, als met de Situatie omgaan.

Bijvoorbeeld, Als ik werk op de bouwplaats en dagelijkse hoofdpijn door al het lawaai wat ik krijg, ik het werk, het vinden van een ander beroep, of ik trek mijn Oorbeschermers. Als ik bang zijn in het donker, ik doorgronden, ofwel niet, of alleen met een zaklamp naar buiten of probeer ik, wat maakt mij bang zijn in het donker. Er zijn misschien de vele Thriller of horror films, of het slechte nieuws in de media, laat mij verwachten, dat er in het donker alles wat is Kwaad?

De mens moet daarom elimineren actief de oorzaak van zijn continue stress, indien nodig met de hulp van een therapeut of een professionele Coach. Er zijn ook verschillende ontspanningsoefeningen zoals Yoga, Tai Chi, etc. sport, zoals Hardlopen, martial arts zijn ook een mogelijkheid, de opgebouwde Stress en brengen de energie weer in balans te brengen.

Op de korte termijn, echter, Stress is normaal en is GEEN ziekte.

Wat gebeurt er nu, als de Farma-industrie, je weet wel, voor het welzijn van de bevolking, immunisatie tegen Stress op de markt? Er zijn genoeg mensen die gewoon willen doen niets te veranderen in uw Situatie en werken aan jezelf maakt je niet leuk. Om veilig te zijn als een Anti-Stress gevulde spuit te brengen. Met een dergelijke vaccinatie, dan zijn bepaalde hormonen worden geremd in ons lichaam, een Stress-inducerende functie of betrokken zijn in de “Stress programma”. De natuurlijke, moeder natuur, het programma en wordt overschreven (omdat onze “experts” het willen weten het altijd beter dan het natuurlijke).

Zeer waarschijnlijk worden onderdrukt als gevolg, bepaalde gevoelens, die kunnen dan niet meer gemakkelijk worden gevoeld. Je krijgt gevoelloos te zijn, het gevoel van de stof. Als het is om andere gevoelens, die niets direct te maken met Stress, je weet het niet.

De mentale en fysieke prestaties in stressvolle situaties is sterk verminderd, of het is helemaal niet meer krachtig. In situaties van leven en dood, zal je sterven, waarschijnlijk, want het lichaam kan niet langer deze buitengewone bevoegdheden (het kind in het water geval, dat zou nooit houden zo lang, totdat de redding kwam).

Zonder Stress, is de persoon die mentaal en fysiek een onnatuurlijke ontwikkeling, en verdorren. Maar maakt het niets, dan bent u van harte welkom klant van de farmaceutische industrie. Is boost mooie van de industrie en werk, of niet?

Andere goede opties voor de ondersteuning van de farmaceutische industrie:

De HPV-vaccinatie voor jongens, De Standaard: nobelprijswinnaar pleit voor HPV-vaccinatie en laat haar jongens te Harald zur Hausen: dit is de Enige manier, het Virus op de lange termijn, uit te roeien

Vaccinatie tegen hoge bloeddruk De daily mirror: … In Duitsland, een lang en is voor de eerste keer, bleef getest aan het einde van de vaccinatie tegen de hoge bloeddruk.[…] Vaccins, anti-lichaam tegen hoge bloeddruk geactiveerd …

Of Zie: vaccins – Nieuwe ontwikkelingen: de vaccins tegen de ziekte van Alzheimer, Multiple sclerose, kanker, enz…

Al deze vaccinaties uit te schakelen voor bepaalde functies in het lichaam. Hormonen of enzymen zijn gewoon geblokkeerd. De symptomen worden onderdrukt. De oorzaken zijn nooit uitgesloten. De stoffen die zijn opgenomen in deze vaccinaties, bovendien, is weer een ander onderwerp. Er zijn de gebruikelijke Verdachten, zoals kwik en aluminium hydroxide, mag ik je feliciteren met de onderwerpen aan de fatale vergiftiging van je gehele zenuwstelsel.

Slechts een paar symptomen van uit in het blokkeren van de natuurlijke processen in het lichaam, is voor mij een serieus krankzinnige manier van denken. Het denken tegen de natuur, dat is ALTIJD gedoemd te Mislukken. Deze onderzoekers en praktijkmensen, de links ontbreken, dan kijk je naar de volmaaktheid, voor de natuurlijke ontbreekt.

Er zijn mensen die nooit hebben gerealiseerd dat de farmaceutische industrie WINST – niet op gezondheid gerichte! Gezonde mensen zijn slecht klanten.

 

Geef een reactie