Twee keer zoveel mensen met dementie in 2050

alterskrankheiten_steigenDe “wereld”, meldde op 25. Augustus 2009 een studie van de Kiel Fritz Beske Instituut, afhankelijk van het aantal mensen met dementie in Duitsland zal verdubbelen tegen 2050.

Door de demografische ontwikkeling en de Grassi Gesundheitswahns de gezondheidszorg is snel in te storten. De studie zegt dat tegen 2050 de long-ontsteking door 198 procent zou toenemen. De Directeur van het Instituut, de Fritz Beske heeft verbonden de resultaten van de studie met vorderingen op de gezondheid van beleid en voorspelt dat binnen tien jaar, enorme problemen op het gebied van gezondheidszorg zou zijn.

Hij riep op de toekomstige duitse regering dringend een oplossing moet worden en zei: “een Ieder moet worden gegeven aan de medische vooruitgang, de leeftijd mag niet worden een principe van Uitsluiting.” Alleen al het aantal van boven de 80 er jaren naar schatting stijgen tot aan het jaar 2050 en door 156 procent. Er zal worden ouderen in Duitsland in de toekomst niet alleen meer en meer gepensioneerden, maar, bovenal, meer en meer Hoog. Het aantal over de jaren ‘ 80 groeit tot 2050 en door 156 procent. Daarom is de sterkste toename van het aantal ziekten is waargenomen, met name voor een zeer hoge leeftijd. Bijvoorbeeld, het aantal pulmonale ontsteking door 198 procent te verhogen.

Een hogere leeftijd brengt de Getroffen enorme kosten problemen in de zorg, een divisie professional, door de manier, is ingesteld om de boom in de komende jaren, en bijna 100% bescherming tegen werkloosheid. De woordvoerder van de Vereniging van Shi artsen, de Roland Stahl, gezegd dat men moet maken in de gezondheidszorg de industrie, de Jobs aantrekkelijker, en dat het beleid van de volksgezondheid moet niet langer worden beschouwd als uitsluitend onder het aspect van kostenbesparing.

Zorg Niveau 3 – Zware Zorg

Dit zijn de mensen die rond-de-klok voor persoonlijke verzorging, voeding en mobiliteit bijstand. De behoefte aan bijstand moet regelmatig in de nacht, (24-uurs zorg). De wekelijkse kosten, een familielid, buurman of andere niet-zoals een verpleegkundige, de opleiding verzorger voor alle voor de verzorging van de patiënt, afhankelijk van de aard en de Ernst van zijn behoefte aan zorg, de benodigde diensten van de basiszorg, de huishoudelijke verzorging en de verpleging, ondersteunende maatregelen nodig, op een dagelijks gemiddelde van ten minste 5 uur, met de verpleging inspanning een minimum van 4 uur. Ziekten en handicaps in termen van de behoefte aan zorg zijn… verlies, verlamming, of andere storingen in het steun-of bewegingsapparaat, functionele aandoeningen van de interne organen en de organen van de zintuigen, aandoeningen van het Centrale zenuwstelsel, zoals een schijf, het geheugen of de oriëntatie stoornissen, evenals endogene psychosen, neurosen of mentale handicap.

Sociaal Darwinisme:

Maar het is ook een heel oude mensen in de Ruïne, hoewel volgend jaar, de verzorging van zorgniveau III-niet de armen zal krijgen 1.510 Euro betaald, wat genoeg is. Voor een plaats in een verzorgingshuis betaalt u, afhankelijk van de woon al 3500 euro, wat betekent dat van het eigen pensioen van rond de € 2000 zou hebben op een maandelijkse basis te worden betaald, maar wat weinigen kunnen.

pflegestufe_d

Dus verdere premies explosies zijn voorgeprogrammeerd al. In plaats van rokers gedwongen te overtuigen van je genieten, moet je accepteren dat het gewoon, en dit derde deel van de bevolking als een waardevolle aanwinst voor het bedrijf. Het zou meer om het verminderen van de belasting op tabak, of op zijn minst te bevriezen, en om deze in plaats van de zeer ongezonde strijdkrachten, de verpleegkunde.

Geef een reactie