Verenigde staten besmet opzettelijk “voor de doeleinden van het onderzoek” 1500 mensen met Syfilis

AMERIKAANSE Artsen geïnfecteerd een gerichte prostituees met gonorroe en syfilis, en moedigde de vrouwen bij onbeschermde Seks met soldaten en gevangenen, om de verspreiding van venerische ziekten. Er moest echter een paar mannen die besmet ONS Artsen, dit opzettelijk met gonorroe en syfilis voor hun dubieuze onderzoek.

Iedereen die gelooft dat dit een geïsoleerd geval?! Iedereen die van mening is dat dergelijke misdaden niet worden uitgevoerd in de naam van het onderzoek en de geneeskunde vandaag!? Lees meer in deze Blog!

Van Analyse + Actie:

Het is de mentaal zieken. Het opzettelijk met Syfilis besmette mensen werden NIET geïnformeerd over wat de culturele natie verenigde staten heeft aan hen.

Tagesanzeiger: “Diepste Spijt” over Syfilis experimenten, De Verenigde Staten en verontschuldigde zich voor het publiek voor de mensen in Guatemala. Reden experimenten die werden uitgevoerd in meer dan 60 jaar geleden voor het onderzoek van 1500 mensen. (Meer…)

De formulering van de dagelijkse Krant is een domheid. De VS kan zich verontschuldigen, niet voor jezelf. Je kunt stellen dat je excuus zal worden verleend. Wat een land…My Lai…Abu Ghraib…Guantanamo…

Duitsland moet vertrekken van de Navo. De Amerikanen moeten leiden hun oorlogen alleen.

Video link: https://youtu.be/nha9MsSSKvE

Geef een reactie