Wat voedt ons, echt – “voedsel moet onze geneeskunde”

Kunt u gezond eet?- Beschaving ziekten zijn te genezen? – Wat voedt ons echt

“Het belangrijkste is moe!” Over de generaties heen, bepaalde van dit principe, wat kwam naar de tafel van de duitse gezinnen en één van hen werd gegeten. Vandaag, echter, we weten dat Hippocrates, de beroemde arts uit de oudheid, met de eis dat moet worden voedsel, medicijnen en recht.

Hippocrates schreef: “eten moet onze geneeskunde.” Voor de juiste keuze van voedsel, zo lijkt het, kan om vele ziekten te voorkomen of te genezen. Dus, de canadese onderzoeker, Richard Beliveau in staat was om aan te tonen met zijn onderzoek aan de Universiteit van Montreal, dat bepaalde voedingsmiddelen beschermen tegen kanker.

Of in de Natuurlijke geneeskunde en de Ayurvedische geneeskunde – meer en meer medische concepten in hun therapie aangeboden ook op een Dieet. U kunt eten echt gezond?

De Film is te zien welke antwoorden de voeding kan geven wetenschappers op deze vraag. Het wordt duidelijk dat de dag-tot-dag aan het dieet, heeft een veel grotere invloed op de gezondheid dan algemeen bekend is. Niet in het minst, voor de patiënten van verrassende en verbazingwekkende rapporten van Genezing, die het bracht een verandering in het Dieet.

“Laat uw voedsel uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding”

Video link: https://youtu.be/auKdQ5PSQ2Y

Bron: rbb-online.de, film van Angelika wörthersee müller, voor het eerst uitgezonden op 27.05.2013/rbb

Boek tips

Geef een reactie