Boeren verzetten tegen Blauwtong-verplichte vaccinatie

In opdracht van de regering, al het vee MOEST worden ingeënt in het jaar 2009 tegen de blauwe tong ziekte. Dierenartsen werden gestuurd om al het vee te vaccineren, maar sommige boeren waren tegen en weigerde deze verplichte vaccinatie vanwege een bekend fatale bijwerkingen.

Een boer in Karinthië (Oostenrijk) zal nu moeten betalen vanwege zijn weigering een boete of ga naar de gevangenis.

De blauwe tong ziekte is gedocumenteerd in Oostenrijk, nooit! Dat is, waren er in Oostenrijk geen gevallen van blauwe tong kankheit. Niettemin, de boeren moeten worden ingeënt.

Hoewel de boeren zijn tegen deze vaccinatie, hadden de dierenartsen toch om toegang te krijgen tot de schuur. Het ernstige bijwerkingen soms. Boeren bevestigen dat deze vaccinatie voor vele miskramen en doodgeborenen. Wie laat zijn vee niet vaccineren, moest een boete betalen van maximaal 360 Euro.

Het personeel van het dierlijk afval, de dierlijke lichamen werden geleverd, ze had te zwijgen over het aantal geslachte dieren nog steeds.

De boer Ernst Kraschl van Feldkirchen, Kärnten, werd zelfs gevraagd om boete betalen of naar de gevangenis.

“Er is een enorme druk heeft uitgeoefend. Ofwel vaccineren of 4.360 Euro boete of drie weken van de Arrestatie. Ik heb mezelf op de hoogte van en naar Duitsland om te leren dat er door de vaccinatie van vele dode dieren, met name bij geiten. Omdat ik werd gevraagd door de officiële dierenarts en een Verklaring van geen bezwaar, die na de vaccinatie, de producten zijn veilig, want ik ben zelfstandige en ik gewoon eten.”

De dierenarts zei dat hij het kon. Waarna de Heer Kraschl antwoordde dat hij het niet kan laten vaccineren.

Aangezien er geen enkel geval van blauwtong in Oostenrijk, en de Heere heeft niet Kraschl voegt iedereen, zelfs zijn dieren, en schade aan, hij betaalt één Euro! Dat betekent dat hij moet naar de gevangenis.

Boer om zijn koeien naar de gevangenis video link: https://youtu.be/GIKFGUgAO5A

Oorzaak van blauwe tong ziekte en BSE, Hans Urs, de biologische boer, een lid van het Parlement van Zürich/Zwitserland, legt uit waarom in zijn ogen, de zogenaamde “dierziekten zoals BSE of blauwe tong ziekte zijn direct gerelateerd aan de vorige vaccinatie campagnes die werden uitgevoerd in Zwitserland, en tot op zekere hoogte in de Lidstaten van de EU Verplicht. Niet het voederen van diermeel of de Overdracht door insecten leiden tot deze “ziekten” hij is ervan overtuigd, maar de ziekten zijn echte bijwerkingen van de vorige vaccinatie-campagnes, die in het vaccin actieve ingrediënten, bijvoorbeeld hoe een zenuw gif bekend als de “aluminium hydroxide” werd gebruikt, en dus schade, gevolgschade worden gemaakt. In dit Interview legt hij uit waarom hij gelooft en hoe hij dit op zijn eigen boerderij als een realiteit te ervaren. Video link: https://youtu.be/hcnwftuTiyQ

Vandaag, vee, morgen kinderen? Vaccinaties zijn over het algemeen goed verdragen en te beschermen tegen gevaarlijke ziekten. Dus blijf op de claim. Echter, de realiteit is heel anders dan de glossy brochures van de vaccin producenten. Zelden een vaccin heeft veroorzaakt zo veel slachtoffers, zoals de gedwongen vaccinatie tegen de “blue tongue Virus”. Meest voorkomende resultaat: een miskraam, ernstige stoornissen van het immuunsysteem, of zelfs de dood van het dier. Reden voor deze nieuwe “booster stoffen in vaccins voor mens en dier, de alle niveaus van het immuunsysteem te terroriseren nog meer schoon dan de oude gif mengsels. Op basis van de blauwe tong vaccinatie bij herkauwers is om precies te voorspellen wat de gevolgen van de vaccinatie tegen de mexicaanse griep. Met de blauwe tong vaccin tegen de mexicaanse griep heeft gemist van de Virologie finale, een intellectuele en morele aanklacht. Video link: https://youtu.be/VL5vmQpuDj4

Wetenschap is wat zorgt voor een Kennis! Wat we hier hebben is van corruptie, geld-mongering, bijgeloof, en vervlakking van de hoogste graad, is de ervaring!

Bron en meer informatie:

  • Gevangenisstraf wegens Niet-vaccinatie
  • Weerstand tegen verplichte vaccinatie
  • www.impfkritik.de/blauzungenkrankheit
  • www.tier-mensch.at
  • www.ig-gesunde-tiere.de
  • www.bauernverstand.ch

Geef een reactie