Weekmakers verandering van de persoonlijkheid

Wetenschappers van de Mount Sinai School of Medicine een studie uitgevoerd aan de achterkant werd bezet, wat grote schade kan zacht oorzaak weekmakers (ftalaten) in het lichaam van de mensen. In de tussentijd hebben we al een wereld van plastic”, en een significante (nogal rampzalig!) Weekmaker Laden. Plastic fles en de hele verpakking van ons voedsel zijn vol van.

Kleine tip in de tussentijd: Vermijd flessen, plastic water! Dit is absoluut niet een goede water…

Nu, in de lange-termijn studie van 188 kinderen en hun moeders werden bestudeerd. Tijdens de zwangerschap is de concentratie van ftalaat afbraakproducten in de urine van moeders werd gemeten. Wanneer de kinderen waren tussen de vier en negen jaar oud is, werd onderzocht het gedrag van de kinderen.

De onderzoekers ontdekten dat hoe hoger de concentratie ftalaten tijdens de zwangerschap, de meer gedragsmatige afwijkingen toonde een kind. Deze weekmakers hoger geladen kinderen waren agressiever en waren in staat om de controle zwaarder dan kinderen die alleen maar ausgetzt een zeer lage of geen concentratie van weekmakers.

Conclusie: een weekmaker, de persoonlijkheid beïnvloeden. Weekmakers maken agressief en leiden tot verlies van controle. Weekmakers, maken je ziek.

Geef een reactie