Zwitserland: Führsorglicher vrijheidsstraf van systeem-kritische burgers

We Are Change zweet land gemeld:

FFE – Führsorglicher vrijheidsberoving heet het Instrument dat is altijd bezig om te beroven van onschuldige burgers van hun vrijheid en te blokkeren indien dit noodzakelijk is voor een lange, lange tijd weg.

In Zwitserland, ongeveer 27 onschuldige burgers per dag, tegen hun wil gedwongen geplaatst in een psychiatrische kliniek. Alleen in het Kanton Bern in over 1998, rond de 360 waren gedwongen geregeld zijn instructies, drie jaar later waren er nog 700.

“We verwachten in een jaar meer dan 10 000 gedwongen om instructies”, zegt Jürg Gassmann, Algemeen Secretaris van de patiënten organisatie Pro Mente Sana. De Cijfers zijn omgezet in de kantons Zürich en Bern in Zwitserland, meer dan 15.000 FFE-opnames per jaar. De effectieve rente is waarschijnlijk ergens tussen liggen.

Tekortkomingen in de procedures voor onvrijwillige opname zijn geen uitzondering, als het in Zürich gevestigde psychiater Thomas Maier toont in een studie uit het jaar 2002. Van de 100 onderzochte FFE certificaten uitgegeven tussen 1997 en 2000 werden alleen afgegeven 21 zowel formeel correcte, gestaafd door bewijzen.

In een onderzoek, bevestigd door Artsen, die 25 procent van de overeengekomen in de FFE zou worden voorkomen.

De FFE is een ernstige ingreep in de persoonlijke vrijheid van een mens. In veel kantons, alle Artsen kan een FFE certificaat. Daarom verbaast nog meer dat er geen controle van het lichaam, het gebruik van deze maatregel. Omdat de kantons van de onvrijwillige Ziekenhuisopname niet te registreren volgens verschillende criteria, of in sommige gevallen, vergelijkbare gegevens over de jaarlijkse bestellingen zijn niet beschikbaar. Helaas, de statistieken ontbreekt ook op het Federale niveau.

Het kan iedereen treffen,

Of critici van het systeem, gepensioneerden, Dronkaards, of drugsverslaafden: het bereik van de Gedetineerden is groot. Dit is niet over Criminelen, maar het belangrijkste ding – als het gezegd is in de wet, “Verslaving”, de geestelijk ziek en Verwaarloosd”.

Wat velen van hen gemeen hebben, is dat ze geen aanzien van personen met de buitenwereld. De familie heeft gedistantieerd, en de manier om gedwongen medicatie, is het niet in een van de talloze Psychiatrische instellingen, vaak ver. Daar sta je dan, als je geluk hebt, alleen met antidepressivum gepropt, je nodig hebt om mondeling te nemen en als je niet Tevreden bent, je zal gemist worden, een zogenaamde “Depot”, die maakt u voor twee weken, volledig arbeidsongeschikt verklaard, kunnen zij niet zichzelf herkent, en een bewezen lange termijn schade veroorzaakt.

Ten eerste, de Betrokken heeft bij de inleiding van de weilanden, de mogelijkheid van beroep. Dit blijft echter meestal chanceless, want hij moet vaak naar dezelfde autoriteiten de FFE. Na dat, alleen de klacht bij de rechtbank.

Huidige Geval

Als een recente zaak blijkt, moet niet hopen om te lijden in een rechtbank voor justitie. Het voorbeeld van Christian Müller (CHM) laat duidelijk zien, er is een totale willekeur heerst. Zijn beroep op het vredegerecht van het kanton Basel-Landschaft in Liestal, werd geschreven professioneel door zijn advocaat en ingediend voor de deadline. Alleen van de klacht het glas was duidelijk en met Bewijs dat CHM is onschuldig en onrechtmatig in het KPK (Kanton Psychiatrische kliniek) Liestal opgesloten.

Toch is er een proef datum is ingesteld, wordt het vorluden de Gevangen gezet, en de assistent-arts in de kliniek, de Heer P. Klempera,. Hoewel in de klacht van de aanvraag was om te laden bij de terechtzitting, een onpartijdige gekwalificeerde persoon, niet een is gegaan.

Op de dag van de hoorzitting, Het FFE werd verteld dat het aantal bezoeken van vrienden van CHM nuchter: “de onderhandelingen zijn nooit publiek, de bescherming van de privacy van de Betrokken persoon.” De advocaat noemde op verzoek van zijn klanten, om de zitting voor geopend voor het publiek. Dit verzoek werd door de rechtbank President tevens, met zwakke argumenten, afgewezen.

De beslissing van de rechter uitsluitend gebaseerd is op het antecedent verkeerde diagnose van de eerste, geannuleerd en onrechtmatige FFE ‘ s. Bovendien, de diagnose en de verklaringen van de Heer P. Klempera zijn gebruikt om de behandeling van CHM voor meer weken in het ziekenhuis.

Hoe je een arts, omdat onbevooroordeeld en neutraal? De behandelend arts van de CHM dat moet een grap? Hij zal het bijna niet voorkomen dat zijn eigen patiënten van de buik, waar hij woont heel goed. Business is business. Wordt betaald voor deze vuile Maffia Bedrijf met de naam “Führsorglicher vrijheidsberoving” in de meerderheid van de gevallen door de verzekering van de gezondheid of in het geval van de armen van het ocmw. De kosten voor een FFE geval kan snel gaan in de tientallen duizenden franken. Een van de redenen waarom onze ziektekostenpremies stijgen.

Momenteel, CHM, verkeerde vastzit in de KPK in Liestal. Het hof onrechtmatig goedgekeurd FFE, zou kunnen betekenen voor hem te besteden aan een verdere 8 weken onvrijwillig in de instelling. Uw Christian Müller kan onder het telefoonnummer 0041 (0)61 927 70 11 op het Hoofdkwartier van de KPK in Liestal. Hij kijkt ernaar uit om uw oproepen en uw verbondenheid met hem. CHM is een van de critici en verduidelijkt jaren zijn medeburgers over de massa-media gecensureerd onderwerpen.

Beïnvloed rapporten

Een voormalige Patiënt gemeld: “Als je in dit ziekenhuis, zelfs zieker. De Artsen en verpleegkundigen zijn niet geïnteresseerd in je. Om te bellen zes of tien personen, een patiënt gedwongen vast te houden rust, is uw methode om rustig iemand. Het leven op het Station is wreed en hard om te dragen, als je alleen toegestaan op 20 minuten van de dag in de frisse lucht. De rest van de tijd besteden we dus dat we rennen van de ene kamer naar de volgende, als een dier in een kooi. Ik kan u vertellen dat in de gevangenis de gevangenen beter. Ik vroeg of ik kon een uur de tijd om mijn Kerst-shoppen – geweigerd! Waarom? Ik had niet zogenaamd respecteert uw huis regels.”

Een ander zegt: “ik was op de leeftijd van 13 jaar in de kind-en jeugdpsychiatrische kliniek van het Sonnenhof in Ganterschwil, St. Gallen. Ik kreeg elke dag een Minimum van 3 tabletten en een wekelijkse injectie. Elke twee weken had ik een bloed te trekken, mijn rechter arm siert nog steeds de littekens van de punctie. Natuurlijk, de vele bijwerkingen van de medicijnen had. Voor mij was het angst, hartkloppingen, Zweten, en suïcidale gedachten. Voordat ik kwam naar de kliniek, ik heb geen droom ervan, ik zelfbeschadiging. Maar toen ik deze drugs (Zoloft, Ritallin etc) ben ik begonnen met mezelf snijden in de benen en de armen, om te voelen ten minste iets. De drugs maakte me Saai. Het is een gevoel, alsof je watten in het hoofd en kunt u zich geen extreme emoties behalve angst en verdriet. De scheuren geleid tot het feit dat ik niet meer toegestaan om verder te gaan in de psychiatrie, binnen de school en overgedragen me naar de gesloten Afdeling. Daar was ik vaak in een zogenaamde isoleercel toen ik weigerde bijvoorbeeld de medicatie in te nemen of mij tegen de spuit met het lichaam vocht terug. In de isoleercel voor ongeveer 2 bij 1 Meter met Piepschuim bed ik was opgesloten eenmaal voor 1 1/2 dagen. Ik was daar, naakt en zonder iets te bezetten mij. Ik had niets, geen boeken, geen potlood, geen spelletjes.”

Harry J. Heutschi, een andere Klager gemeld openlijk over zijn ervaringen van de horror-scenario.

 

De Eerste Conclusie

Voor de steeds krachtiger staatsapparaat, de corrupte politici, business bazen en bankiers, de tijd om te verkopen Zwitserland, en hun bevolking in toenemende mate onder, verkopen, en tot slaaf te maken, de FFE is de ideale tool om vervelende, systeem ontdoen van kritische en in het oog springende mensen of van de oppervlakte verdwijnen.

Hier is een grote industrie op het werk, die verdient miljarden in om gevangen te zetten, onschuldige mensen, door middel van FFE. De slachtoffers vaak vechten voor een leven met de verwerking van de horror ervaringen, en de schade op de lange termijn vanwege de gedwongen medicatie drugs met een sterke psychotrope drugs en zenuwen.

De voor de hand liggende uitspraak willekeur die er heerst in de toepassing van de FFE, moet worden gestopt. Het is een onafhankelijk controle-organisme moet worden gemaakt, worden deze criminele Bezigheden. De Getroffen moeten een eerlijke Kans krijgen binnen een zeer korte periode van tijd, een standpunt in te nemen over de beschuldigingen en om onafhankelijke deskundigen te beoordelen. Het is gewoon FFE kan worden gesproken door een uitspraak van de rechter.

Reactie gezondheid van de apostelen: invaliditeit en onvrijwillige opname, er zijn niet alleen in Zwitserland. Ook in Duitsland of in Oostenrijk, er zijn gevallen waar de onschuldige burgers van hun vrijheid zijn beroofd en vol drugs worden gepompt!

 

Geef een reactie