Add en ADHD of een ziek Systeem (deel 1)

Het aandeel van de “zieke” is voortdurend stijgt. We leven in een DIN-en-normen reliëf leeftijd. Dit is ook zeer handig. Omdat alles wat niet past in zit, is niet in orde. Dit onderwerp is voor mij heel belangrijk dat deze ook een rol speelt in mijn leven.

Ik zal beginnen met mijn eigen Kindertijd. Op de prille leeftijd van 8 jaar, de Artsen in mij dat ik uiteraard met alle fosfaat in de worst producten ben overweldigd en dus was ik wel een “fosfaat kind”. De symptomen leken op zeer nauw samen met die van de huidige ADHD “Ziek”.

In het begin, ik wil graag inventariseren van een paar feiten die, naar mijn mening, is zeer belangrijk voor het begrip.

 

Oorzaken: ongeveer 50 % van de bestudeerde ADHD Getroffen door een gen-gerelateerde Afwijking in neuronale signaalverwerking in de hersenen.

Behandeling: doel van de behandeling is, in wisselende mate, bestaande Potentieel, sociale vaardigheden, en voor de behandeling van eventuele begeleidende aandoeningen.

Vaak is behandeling: medicatie is in het medium en zwaar getroffen in veel gevallen. Het doel van deze behandeling is de aandacht, de concentratie en het verbeteren van zelfbeheersing vermogen, alsmede het verminderen van het lijden van de slachtoffers.

Laten we een kijkje nemen in het “wonder van Ritalin”.

Geef een reactie