Alternatieve geneeskunde tips van Dr. House

Een betrokken man uit Berlijn draaide me op om een aantal goede gezondheid tips van Dr. House (Amerikaanse TV-serie). Veel dank voor dat!

Een betrokken man uit Berlijn schrijft:

Het is moeilijk te geloven, maar er zijn nog een paar kleine lichtpuntjes in de nachtelijke tabloid mogendheden televisie. In de bekende Amerikaanse TV-serie “van Dr. House” beveelt de glad – na mislukte conventionele medische onderzoeken en therapie, oude, Aziatische natural healing methode start – …

En zie – de Patiënt overleefde zijn ‘mysterieuze’ ziekte.

Meer specifiek, Dr. Huis raadt een behandeling voor “Kolizepsinensis?” (of iets dergelijks) een natuurlijke remedie, wordt gebruikt voor de productie van dit goed van parasitaire schimmels, die op een bepaalde crawler type in te stellen?! Bereid deze thee helpt bij het verlichten van de bijwerkingen van “chemotherapie”. Ik denk dat ik heb gehoord dat THC wordt verondersteld een kalmerende, pijnstillende en eetlust stimulerend effect bij patiënten met kanker – maar terug naar “de tips van Dr. House”.

Echter, als dat nog niet genoeg is, “subliminale reclame” voor een alternatieve methode van behandeling, brengen de bewoners van het Huis aan de behandeling van een patiënt met een ernstige virale infectie” met – BETREKKING – tot-de hoge doses van VITAM C. Hoewel u spreken in de aflevering van “jus d’ orange is een kracht-feed”, maar ze gaan door.

En, et violà – deze patiënt kan worden genezen.

Goed wat zegt dat ons? Vitaminen zijn gezond!!!

En de auteurs lijken een beetje listig, of toont het publiek hier, er zijn altijd alternatieve behandelingen bij de bekende school van de geneeskunde?! Wie weet…

Het moet iets in het – als het komt op TV of niet? *g*

[Bron: ein-besorgter-mensch.blogspot.com]

Commentaar: Een prachtige presentatie van wat mineralen en sporenelementen voor onze gezondheid, u kunt luisteren naar hier.

Geef een reactie