De officiële kind predator En alle van een plotselinge Je kind is verdwenen…

De beslissing van de bevoegde jeugdzorg kantoren moet altijd op het kind. Maar voordat dat gebeurt, intrekking van de familie, moet volgens de kinderen en jongeren een steun in de wet (gaf) te veel van het vertrouwen en de samenwerking tussen de gezinnen en de jeugd kantoren. Het komt niet vaak voor.

En zo gebeurt het steeds weer dat kinderen ten onrechte geript van gezinnen. Laster, valse diagnoses, en suggestieve ondervraging van kinderen die vaak leiden tot verkeerde conclusies.

Deze nachtmerrie ervaren door Christian en zijn vrouw, Suphol in Hamburg. Christian werd verdacht van seksueel misbruik van zijn dochter Kerstin. De jeugd ocmw gestart met een zogenaamde nemen in de zorg, Kerstin kwam in een huis. En hoewel het vermoeden is al lang geleden afgeschaft en ook door de jeugd ocmw is niet onderhouden, kan Kerstin is nog steeds in de familie.

Zelfs de rechten van de moeder en de broer is ernstig beperkt. Sinds anderhalf jaar, ze hebben nu een frustrerende strijd tegen de bureaucratie. Vergelijkbaar met Manuela, werden gearresteerd in een nacht-en-fog actie hun vier kinderen, en, in weerwil van alle meningen en inconsistenties, al jaren tevergeefs om terug te keren, worstelen. Of Steffen en Peggy, die waren weer alleen na een lange strijd met je dochter. Ontvoerd ex-officio? Ouders vechten voor hun kinderen.

Omdat ontvoerd – officiële

Deel 1: video-link: https://youtu.be/XCnoLccKKIQ

Deel 2: video link: https://youtu.be/oss8Gdc1WaQ

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/engjW0D7Dnk

Deel 4: de video-link: https://youtu.be/beJEMZAPVJA

Deel 5: de video-link: https://youtu.be/wYECNPF6XSw

Elk jaar in Duitsland duizenden kinderen in hun gezinnen en in kindertehuizen gevestigd. De redenen zijn meestal gerechtvaardigd. Helaas, weer de verkeerde beslissingen.

De redenen voor de verwijdering van kinderen uit hun gezin en hun plaatsing in kindertehuizen zijn verschillend. Ze variëren van de verwaarlozing van seksueel misbruik, ernstig fysiek misbruik.

Soms is de accommodatie in een huis, maar ook op de wens van de kinderen zelf. De beslissing van de bevoegde jeugdzorg kantoren worden altijd gebaseerd op de zogenaamde jeugdzorg. Echter, voordat de “happening” van de familie, moet volgens de kinderen en jongeren een steun in de wet (gaf) te veel van het vertrouwen en de samenwerking tussen de gezinnen en de jeugd kantoren.

Het komt niet vaak voor. Dus het komt altijd terug naar de kinderen ten onrechte geript van gezinnen. Laster, valse diagnoses, en suggestieve ondervraging van kinderen die vaak leiden tot verkeerde conclusies. De gevolgen zijn vaak traumatisch voor kinderen en ouders.

En alle van een plotselinge je kind is verdwenen

Deel 1: video-link: https://youtu.be/TeX4a3zjPqE

Deel 2: video link: https://youtu.be/9qsAFgUJ9Og

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/OkJb5de6B0o

Boek tips

Geef een reactie