De MMS-studie, het Rode kruis, Oeganda: Malaria na 48 uur volledig genezen !

Deze Klinische studie, samen met het Rode kruis in Oeganda is de effectiviteit van MMS (Clo2) tegen Malaria.

Het is niet gesuggereerd (van de medische school), dat Malaria te genezen. Ongeveer elke 40 seconden sterft er een kind aan Malaria wereldwijd zijn er 2.000 kinderen per dag. In Afrika, de tropische ziekte is nog steeds een van de belangrijkste oorzaken van overlijden.

De oplossing is zo simpel, maar de farmaceutische industrie is niet geïnteresseerd. De waarheid is dat Malaria kan genezen worden met een simpele water ontsmettingsmiddel. Dit is voor de farmaceutische industrie, is echter niet rendabel is of octrooieerbaar.

In deze klinische studie met 781 vrijwilligers, 154, Malaria 143 patiënten werden genezen in een dag met een enkele dosis! De resterende 11 de volgende dag.

Cultuur Studio:

Van 781 mensen, 154 werden positief getest op Malaria. Na een eenmalige toediening van MMS (chloordioxide oplossing van water), 18 druppels MMS voor de Malaria-Lijders, 8 druppels voor gezonde volwassenen, kinderen die lijden aan Malaria 8 druppels, gezond 6 en baby ‘ s met of zonder Malaria 2 druppels werden slechts 24 van 143 mensen in een Malaria-vrije omgeving. Volgens een verdere dosis van MMS, het was 100%, zeggen, 154 Malaria patiënten werden genezen 154 binnen 48u volledige Malaria [bron: cultuur Studio]

Men moet feliciteren met het Rode kruis in Oeganda voor de moed om te innoveren!

Video link: http://youtu.be/ZOO3U7PkXOw Video van Leo Koehof. De Video werd vertaald door Andreas Ludwig Kalcker.

Cultuur Studio:

Na aan het publiek bekend werd dat deze resultaten werden mitdokumentiert, rolde in het Rode kruis en dezelfde hoofden en medewerkers van de MMS zelf, de afstand zelf in een keer van de zaak en wilde een Statement maken, omdat u VREEST voor uw Reputatie en werkgelegenheid. Ten minste één van de Artsen, die de studie leidde, is vervallen direct na de publicatie van de resultaten. Dit is duidelijk te zien hoe veel Kracht en druk, de fascistische farmaceutische bedrijven, zelfs goede doelen. [Bron: Cultuur Studio]

Een ooggetuige verslag van Kerstin Wojciechowski, een lid van het Rode kruis

Kerstin, geboren in Heidelberg, Duitsland en 21 jaar oud is, is een weltwärts Vrijwilliger bij het Oegandese Rode kruis Iganga.

(…) De volgende dagen bleek een ongelooflijke resultaat: gemiddeld hebben we getest en behandeld ongeveer 150 mensen per dag. Ongeveer 95% van de mensen getest malaria positief werden getest op malaria negatief na slechts één dag, terwijl de resterende 5% werden getest op malaria negatief na het nemen van een andere dosis van de dag na. Onder de 5 % die getest malaria weer positief waren kinderen, die we gegeven hadden een te kleine dosis van het gezuiverde water omdat we bezorgd waren over de braken.

Ik moet zeggen dat ik sceptisch was over de waterzuiveraar en het hele project voor de eerste twee dagen. Maar ik werd grondig verbaasd om te zien de kleine wonderen gebeuren. Als dit voorval heeft mij veel, ik wil schrijven over een vrouw die werd getest malaria positief, gezien het gezuiverde water en getest malaria negatief de volgende dag. (…)

Dit water zuiveren van stoffen lijken te hebben het potentieel om een groot verschil in de malaria-regio ‘ s, omdat ze zijn goedkoop en, volgens de mensen die werken sinds vele jaren, zijn ook genezen en het voorkomen van andere levensbedreigende ziekten. (…)

 

Geef een reactie