Psychotrope middelen: Hoog risico voor Zwangere vrouwen en kinderen

In meer dan 4.500 Rapporten bijwerkingen van medicijnen, 42% van de bijwerkingen op de rekening van psychoactieve drugs, 31% op antidepressivum, en 24 procent op het gebruik van antipsychotica.

Deze psychotrope geneesmiddelen veroorzaken, volgens de Rapporten, meer dan 400 verschillende symptomen, gevolgen, en ernstige ontwenningsverschijnselen!

Psychiaters en ouders van de kinderen naar deze gevaarlijke stoffen worden toegediend om de ziel moord van deze kinderen verantwoordelijk. U bent het vernietigen van de toekomst van deze kinderen.

aerzteblatt.de:

Psychotrope stoffen gebruikt tijdens de zwangerschap, het reduceren van de kans om een gezond kind op de wereld.

Maar ook de ongewenste effecten zijn van verschillende stoffen in kinderen serieus. De wetenschappers van de Universiteit van Kopenhagen, onder leiding van Lise Aagaard en Ebbe Holme Hansen rapporten. Ze publiceerden hun bevindingen in het Tijdschrift BioMed Central Research Notes (doi:10.1136/bmj.2.5705.101). Lees meer…

 

Ritalin: De meest gevaarlijke drug in de wereld

De Amerikaanse drug enforcement Agency DEA classificeert Ritalin als een gevaarlijke drug zoals Heroïne en cocaïne. Ritalin zorgt zo goed en zijn mogelijke bijwerkingen locker met Crack. Ondertussen miljoenen mensen – vooral kinderen en jongeren – Ritalin wereldwijd zijn er verslaafd aan. Voor de fabrikant, Novartis, is een miljard-dollar business.

De performance-het verbeteren van amfetamine is zeer verslavend, werd voor het eerst aangetoond in een studie van het afgelopen jaar, sinds lange-termijn studies van de drug zijn tot nu toe ontbreekt. Of in andere woorden: Niemand kent de echte gevolgen van de ritalin krankzinnigheid voor de samenleving. Alleen in de jaren 1991 tot en met 1999 met een factor twintig van de veranderingen in wrijving, om verhundert in de laatste paar jaar weer een keer. Het merendeel van de afvalstoffen worden wrijving na de omstreden diagnose van attention-deficit-syndroom (ADVERTENTIES). Echter, Ritalin (methylfenidaat) is niet te genezen voor ADVERTENTIES, alleen dempt de symptomen. De bijwerkingen van het geneesmiddel zijn meer dan twijfelachtig.

Lees meer…

Dr. med.Gerhard Heinz Vogelsang, Internist & arts f. het natuurlijke genezingsproces. Homeopathie

TECHNISCHE AANVULLING OP de “drug” van RITALIN , die is meestal voorschrijven van een overactieve, intelligente kinderen, om te “verdoven haar”.

Neveneffect: het Rijke farmaceutische bedrijf, afhankelijk en imbeciel kinderen

Methylfenidaat (Ritalin e.a.) – een gateway drug

De chemische behoort tot de ONS wereldwijde bevolking manipulatie programma. Om legitieme medische gebruik van mensen die zeggen hoe Univ.-Prof. Dr. Max Friedrich, lid van de Raad van bestuur van de Universiteit kliniek voor neuropsychiatrie van de kind & jeugd leeftijd, Wenen, dat de meeste van de kinderen geplaatst onder Ritalin, dit heeft niet geholpen kunnen worden:

“Bij mijn kliniek voor ongeveer een jaar. De 2.500 kinderen zal worden gepresenteerd. Inclusief 20 met een echte ADVERTENTIES (concentratiestoornissen), dus net onder de 10 per duizend. Ongeveer 15% zijn gewoon een beetje zenuwachtig in de zin van “zappel Philip”. Dus, het vermoeden dat de meerderheid van de geplaatste kinderen op Ritalin, niet Lijden, dat zou kunnen rechtvaardigen deze verordening.”

Een van düsseldorf kinderen, psychiatrische praktijk, geleverd met twee Artsen ook van 2.500 kinderen/jaar. Hier is de ADVERTENTIES is niet behandeld met Ritalin, indien de capaciteit voor de Alternatieven is niet genoeg, want het is een objectief criterium voor de diagnose, is er niet, er is noch een laboratorium test, noch een beeldvormende techniek.

Niettemin, de ouders zijn geneigd om het kind Ritalin te leveren, met de verklaring dat zijn Overactiviteit was gebaseerd op een metabole stoornis – een onbewezen hypothese, en Ritalin niet verslavend. Echter, Ritalin is onderworpen aan de BtmVV (verdovende middelen op recept Verordening), zoals morfine, en het AMERIKAANSE Ministerie van justitie als een geluid van categorie II gif geclassificeerd als: hoog potentieel voor misbruik. Wat is het volgen, gemeld detective chief superintendent Horst Wimmer/Fürth:

In Beieren, de gerapporteerde geluidshinder rose gif gevallen onder 14 – 18-Jaar-oude van 938 in het jaar 1993, 5.267 in het jaar 2000. Het aantal medische voorschriften van de verdovende gif Ritalin bij kinderen, die door de levendigheid overlast, gestegen van 58 300 in 1989 te 445.300 in het jaar 1996. Bron: detective superintendent Horst Wimmer, Fürth, nr. 113, Sept./Okt. 2001, “ruimte en tijd”

Ritalin is een geneesmiddel dan een vermelding.

Het Initiatief family care Düsseldorf heeft gemaakt Ritalin-gratis oplossingen om het probleem voor probleem-gestoorde kinderen, bijvoorbeeld, de vergoeding van de voeding-tekorten, volgens de regels van de ortho-moleculaire geneeskunde, Tijd – en licht-therapie, homeopathie, enz.

Ik ben niet klagen dat de Federale kamer van artsen bij het vervullen van hun plicht van het toezicht te beoordelen, namelijk de Artsen die het voorschrijven kritiekloos Ritalin, om te voldoen aan hun professionele verplichtingen. Wanneer het geld tijdelijk in aanmerking genomen, de strenge criteria moet worden voldaan door de experts als Prof., Friedrich, en het geld moet worden toegediend door medisch professionals. Deze zeer kleine kring, misschien niet in de wereld Ritalin-glut.

Een andere onderzoeker die voor het Ritalin-Propaganda is er niet en, Prof. Dr. Gerald Hüther, Dept. psychiatrie & psychotherapie, Universiteit van Göttingen, – neuro-biologisch laboratorium, von Siebold Str. 5, D – 37075 Göttingen, Duitsland. Hij zegt Ritalin:

“De hersenen (adrenerges = het activeren van het Systeem) is overreden door. Want, eigenlijk, Ritalin is een stimulerend middel. Dat de kinderen stil zijn, gebaseerd op een maximale uitbetaling van bepaalde stoffen, dan is het geheugen leeg is, de rest is uitputting. Het geheugen weer vol, de volgende Ritalin dosis. Dit leidt tot blijvende schade aan de hersenen, zoals in het geval van alle drugs.”

Een van de ergste negatieve gevolgen van de hersenbloeding die vaak dodelijk.

Ik heb zelf gezien in de 35 jaar van medische werkzaamheden zijn zeer weinig primaire emotioneel gestoorde kinderen. De meeste kinderen zijn helemaal gezond en het lijden van hun disfunctionele ouders, dat wil zeggen, de aandoeningen van de kinderen – te beginnen met het bedplassen – zijn een self-healing poging, en het enige verantwoordelijk reactie van de volwassenen: “Wat vertel je het kind om ons met zijn opvallende gedrag?” Bijna alle Artsen weten dit ook, maar het is de tijd en de mogelijkheid tot het elimineren van de inmenging van de ouders ontbreekt.

Als de arts dan leest in de van het farmaceutisch bedrijf Novartis (een Partner van de VS-Killergen producenten van Monsanto) betaald literatuur, de Ritalin was, zal hij vaak bezwijken voor de verleiding.

De verordening van Ritalin werd afgekeurd in het gerenommeerde medische Professie voor tientallen jaren, want het is een afgeleide van de verslavende drug amfetamine. Met dit bijvoorbeeld in de tweede wereldoorlog Stuka (vallen strijd bommenwerper) piloten voor de duur van de waren-geestelijk te gebruiken, veel kreeg een ernstige beschadiging van de lever.

Door Ritalin, een medicijn verslaving, maar ook ernstige lichaam schade aan beenmerg falen en bloedingen in de hersenen.

Voor vele jaren, de Middellandse zee is nog steeds onder het dictaat van de drug Maffia (George W. Bush, Tony Blair, Rockefeller, enz.) door de Cochrane controlled geneeskunde druk in de medische bewustzijn geschreven voor de behandeling van een ziekte bij kinderen die nooit is bewezen, de “minimal brain damage’. De kinderen zijn echter meestal nog helemaal gezond, maar zijn bedekt met een medische diagnose en krijgen Ritalin. Bijna zeven miljoen gevallen zijn nu op record (Insider ‘ s Rapport, Nieuwsbrief van het Amerikaanse Beleid Center, 5/2000).

Meer en meer Artsen maken zich zorgen omdat Ritalin bij kinderen nam oorzaken Depressie en apathie, en de inflatie is voorgeschreven (Gezondheid, het Nieuws, het verenigd koninkrijk, 11.09.00).

“Ritalin is een voorbereiding voor later drugsmisbruik, en verspreidt zich steeds onder studenten, waar het als “geheugensteun” zo populair is geworden als Coca-Cola en koffie.” (Insider ‘ s Rapport, Nieuwsbrief van het Amerikaanse Beleid Center, 5/2000.)

Daarom, Thomas Heinimann, geneesheer-directeur van de kinderen van de waarschuwing – en jeugd psychiatrische dienst van Luzern:

“Ritalin kan overbrengen op het kind het gevoel dat het alleen kan werken met pillen en goed te presteren.”

De distributeur van Ritalin Novartis in de verenigde staten, een miljard-dollar rechtszaak tegen onder anderen met de beschuldiging geld te verdienen met een verzonnen-up-en vaatziekten. Bron van dit bericht: Europese werkgroep “Mut zur Ethik”, brievenbus, CH-8044 Zürich, e-mail: [email protected].

Ik zelf-behandeling “zappel Philip” succesvolle natuurgeneeskunde-homeopathie.

Volgens Thom HARTMANN, ADVERTENTIES is geen fout, maar een gevolg van evolutionaire geschiedenis, een ” consistente en goed functionerende antwoord op de vraag van een andere wereld dan die waarin velen van ons leven.” ADSler zijn ziek of gehandicapt zijn, en zeker niet slecht of kwaad, zij zijn de “Hunter in een samenleving van boeren” , in die u hebben het niet gemakkelijk. Een ADSler heeft weten te vinden in deze, voor hem nadelige wereld zijn plaats, voordat hij wordt vernietigd door de Ritalin of andere medicijnen, dus is hij/zij met zijn hoge creativiteit, zijn moed en scherpzinnigheid, en zijn onuitputtelijke energie-het zout in de soep van elke samenleving.” HARTMANN, Th.: Een andere manier om de wereld te zien, Lübeck 1997

Gepresenteerd door: Dr. med.Gerhard Heinz Vogelsang, Internist & arts f. het natuurlijke genezingsproces. Homeopathie

Geef een reactie