Waarom een muggenmelk is eten weg om niet alleen uw toetsenbord, maar ook je hersenen

Door Susanne Hamann info.kopp-verlag.de

In de meeste van de Mug insectenwerende middelen bevatten de werkzame stof DEET is niet schadelijk voor de neurale processen in de hersenen. Volgens een franse studie gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift BMC Biology”, zwakte, de gevolgen van de spieren, slechte coördinatie, en aantasting van de cognitieve vaardigheden, zoals het onthouden en Denken. In het bijzonder voor kinderen zijn voor risico van de bijwerkingen, dus de franse wetenschappers Bruno Lapied.

Als de twee het frans aan het Institut de Recherche pour le Développement (IRD) in Montpellier, vond dat remt DEET is het belangrijk enzym Cholinesterase, die in de hersenen voor de verwijdering van bepaalde stoffen (Acetylcholinesterase). Gevreesd wordt dat dit effect treedt vooral wanneer de drug wordt gebruikt in combinatie met andere neurotoxische insecticiden. Helaas, deze chemische cocktails zijn vaak te vinden, bijvoorbeeld in kleding en klamboes met insecticiden.

Een bijzonder intense schade als DEET is gemengd met een carbamaat. De fondsen, die voornamelijk in de landbouw, versterkt het effect van de DEET en verdediging van het lichaam tegen giftige stoffen.

Effecten op de huid

In de tussentijd,de werkzame stof N, N-Diethyl-m-toluamide, korte-DEET genoemd, in elk van de populaire muggenmelk. BMC Biology geeft aan dat ongeveer 200 miljoen mensen per jaar om zo een DEET-bevattende product. Dit is een soortgelijke werkzame stof, zoals de aceton verhuizers in nagellak en verfverdunner optreedt. Beide zijn oplosmiddel, en hebben een sterke bijwerkingen: Wie gaat met vers gespoten vingers naar zijn toetsenbord, loopt u het risico dat u smelten. In andere woorden: Stralen DEET-bevattende producten niet in de buurt van computers, auto ‘ s en meubels. Van een werkzame stof gehalte van 20 procent (het minimum bedrag in Autan (TM) zijn 15 procent) worden deze bestanddelen van het “eten”.

Gezien de agressiviteit van de stof je moet je afvragen, dat de bevindingen, die gepubliceerd werden in 2004 door de ATSDR (Agency for Toxic Substances & Ziekte Register Atlanta) hebben geleid eerder naar een wekker. Immers, de resultaten waren niet nieuw, maar waren gebaseerd op ervaring rapporten, die waren ongeveer 30 jaar oud:

Na enige in Vietnam, gestationeerde soldaten, die had gespoten voor het Slapen met een mug spray, wakker in de ochtend van de grond en het branden van de huid huiduitslag, en in het ziekenhuis moest zijn verschillende studies verricht. Het resultaat: “Van de 63 getest soldaten, 43 procent toonde een respons op de behandeling. De reacties zijn zeer gevarieerd, echter, van de epidermale veranderingen.” Meer is te lezen in het verslag van de ATSDR: “EEN tweede controle groep werd uitgevoerd in de U. S. naval Hospital in Oakland, Californië, om te bevestigen dat DEET als de oorzaak van de symptomen. En eigenlijk waren de resultaten consistent zijn met die in Vietnam (Lambarg en Mulrennan 1969). Deze gevallen suggereren dat het zeer belangrijk is, DEET voor het slapen gaan om de oppervlakte van de huid weg te wassen.” De hier genoemde reacties te DEET hebben opgenomen Branden, jeuk, eczeem huiduitslag soortgelijke huid, peeling van de huid en littekens.

De wetenschapper, Dr. van Abou-Donia in 2002 gepubliceerd in de Science Daily, een studie waarin hij in staat was om aan te tonen dat de chemicaliën die worden gebruikt door de veteranen in de tweede golfoorlog, genoemd in kippen soortgelijke symptomen als het golfoorlog syndroom. De soldaten gebruiken, in aanvulling op de twee andere sterke middelen tegen vlooien is ook een 75-procent DEET en Ethanol voorbereiding.

Als er is wel degelijk een causaal verband niet met zekerheid vastgesteld worden. De symptomen kunnen soms maanden of zelfs jaren, maar dit soort resultaten in de zaak van de cursus, met de hulp van grijpt u naar Autanä fles om na te denken.

Effecten op kinderen

Vooral in betrekking tot de kinderen, het gebruik van DEET producten is een tweesnijdend zwaard. Natuurlijk, je moet Malaria en dergelijke beschermd, echter geabsorbeerd uw huid veel intenser dan die van volwassenen. Bovendien, zelfs kleine doses van lood door het lage gewicht van de kinderen tot een groter effect. Niet te vergeten is dat de agent is in een Spray toepassing, vaak ingeademd, een proces dat wordt beschouwd als bijzonder schadelijk.

Verschillende studies tussen 1979 en 2000, in staat waren om aan te tonen dat het kwam na de orale inname van DEET-houdende producten bij kinderen te hoge bloeddruk, epileptische aanvallen, verlies van bewustzijn en verlies van spierweefsel controle.

In het geval van toepassingen op de huid, kinderen reageerde tussen de drie en zeven jaar, met agressief gedrag, desoriëntatie, zwakte, en huiduitslag. De symptomen, maar meestal na acht tot 48 uur (huidziekten zie hierboven).

Het lezen van de media, de meeste van de leveranciers van de werkzame stof, die echter zeer onkritisch. Het Amerikaanse bedrijf SC Johnson product, op de markt gebracht Autan (TM) wordt aangeprezen als veilig en onschadelijk. Geen wonder, want de groep is gebaseerd op het WIE, wat inhoudt dat de stof ook voor onschuldig en hem over de hele wereld voor preventie van malaria. De Stiftung Warentest werd zo uitgesproken, in 2004, de zeer sterk product Care Plus Lotion (TM), waarvan de werkzame stof inhoud is 50 procent DEET, voorzien van het zegel van “goed”. Een goed en gezond zijn niet altijd Hetzelfde.

Sprankje Hoop Bayrepel?

In de tussentijd, Bayer heeft een nieuwe werkzame stof, onder de naam Bayrepel. Voor de afgelopen twee jaar op de markt, onderzocht hij met een totaal van iets, en zeker niet in termen van de lange-termijn effecten. De resultaten bij ratten hebben aangetoond dat er geen schade aan het nageslacht optreden als de moeder dier Bayrepel is blootgesteld aan tijdens de zwangerschap. Het is te hopen dat dit ook geldt voor de mens.

Hoewel DEET is ontdekt in 1952, vreemd genoeg, bijna 60 jaar later, studies suggereren, kan het fungeren als een Neurotoxine. In het licht van deze vertraging, die u nodig hebt om jezelf te bewapenen waarschijnlijk nu al over de nasleep, die zal leiden tot de nieuwe Anti-muggenspray Bayrepel. De drug in kwestie is nog steeds te vinden in bijna elke nieuwe Autanprodukt.

De Consument Dilemma

Helaas, er is geen redelijk Alternatief voor de conventionele Mug insectenwerende middelen. Natuurlijke stoffen zoals kaneel olie effectief zijn, maar in het licht van hun aanzienlijk lagere efficiëntie liever voor de Mediterrane gebieden. Iedereen die reist naar Malaria of knokkelkoorts kwetsbare plaatsen, moet dit risico voor de gezondheid ernstig. Daarom is het voor veel toeristen, ondanks alle wrok, onvermijdelijk, blijven de producten met DEET of Bayrepel.

Onder deze omstandigheden is het voor de consument alleen, de gezondheidsrisico ‘ s tijdens het gebruik van DEET zo goed mogelijk te voorkomen. De verdeling van de spray in de oksels, Ellebogen of knieën is ingedeeld keel, bijvoorbeeld als een schadelijk. De onderzoekers ook aan te raden tijdens het spuiten van de ogen ter dekking van haar en niet om te ademen, om te beschermen de slijmvliezen van het Toxine.

De grootste problemen ontstaan echter de vraag of een vakantie in de gebieden, de DEET/Bayrepel nodig, echt met zijn kinderen.

De groep SC Johnson zelf niet helpen in dit besluit. In haar advies aan de bovengenoemde studie, het bedrijf wijst enkel op het feit dat met de juiste applicatie, dan zouden er geen schade. Dan, SC Johnson heeft een aantal instellingen zoals de wereldgezondheidsorganisatie, de DEET als Central agent tegen de malaria mug te gebruiken, en aan te bevelen. Het is de Homepage van de bekende instructies voor de verwerking van de producten. Echter, als ze niet bevatten toepassing verschillen tussen volwassenen en kinderen, de dosering van de aanbevelingen in het licht van de nieuwe onderzoeksresultaten zijn nauwelijks voldoende. Integendeel, de industrie maakt de consument zoals zo vaak in het donker. Wie neemt de verantwoordelijkheid en het zoeken naar antwoorden, rapporten zijn gezondheid aan wie Winst wil maken.

__________

Bron: http://www.naturalnews.com/026982_DEET_insect_repellent_insect_repellents.html

Een artikel over het onderwerp van kaneel olie kunt u vinden in het beeld van de wetenschap in het Internet onder: http://www.wissenschaft.de/wissenschaft/news/243037.html.

Geef een reactie