Verenigde staten: EEN Miljoen onjuiste ADHD-diagnoses bij kinderen

Volgens een studie uitgevoerd in de verenigde staten, waarschijnlijk zijn er ongeveer een Miljoen valse ADHD-diagnoses bij kinderen. De kosten van de medicatie (psychofarmaca) geschatte dit tot 320 tot 500 miljoen dollar! De wetenschappers geloven dan ook dat de lange-termijn effecten bij kinderen behandeld met deze psychotrope geneesmiddelen die zijn nog niet onderzocht.

Meer www.aerzteblatt.de

“Je verkocht psychotrope drugs te verkopen psychische ziekten.” Carl Elliot, Bioethicist, Universiteit van Minnesota

Deze studie is eng, maar als wij denken niet dat er sprake is van de “ziekte” ADHD in werkelijkheid dit verhaal is heel anders, verschrikkelijke afmetingen. De stempel van ADHD, de onderdrukten, de kinderen steeds meer, en de gelijktijdige toediening van psychofarmaca, is een ziel moord van onze kinderen. We Rob onze kinderen een leven, toekomst, waarden die u zorg voor de lichamelijke en geestelijke verlamt en Afhankelijk van de farmaceutische industrie!

Een korte geschiedenis van ADHD en Ritalin (meer buergerstimme.com) in 1944 gesynthetiseerd, de chemicus Leandro Panizzon, de stof methylfenidaat. Zijn vrouw Rita geprobeerd dit te verhelpen en ervaren een stimulerend effect. Dus nam ze het af en toe, bijvoorbeeld in de voorkant van de tennis spelen. Haar man Leandro Panizzon naam van de stof een keer aan zijn vrouw: Ritalin

Ritalin was, daarom, geboren – Definitie ADHD, was er niet bij dit keer, maar toch. De Middellandse zee Ritalin voorgeschreven voor mensen met een depressie, chronische vermoeidheid en verwarring (op oudere leeftijd). In de jaren ‘ 60, de psycholoog Keith Conners getest met de werkzame stof methylfenidaat, samen met een verwante stof aan de leerlingen. Een verbetering van studenten met leren, het werd gevonden problemen. Daarnaast werden de leerlingen door dit middel minzame, ofwel, agressief gedrag sterk is afgenomen en werden ze makkelijker te sturen. (De kinderen moeten bestuurbaar zo gaat het verder.)

Volgens de Tests van Keith Conners van kinderen, werden uitgevoerd in de verenigde staten in verdere Proeven met deze agent. Ritalin is aangeduid als een “wondermiddel”, het was gewoon niet duidelijk omschreven voor welke symptomen je moet nemen dit geneesmiddel. Dus, het was toen de diagnose met de behandeling.

Farmaceutische bedrijven “aanbevolen” Ritalin is nu voor het eerst in de diagnose van “functionele gedrag stoornis”. Maar dat was nog te vaag en werd vervolgens omgedoopt tot “minimale cerebrale dysfunctie”. In 1987 leidde de American psychiatric Association, de diagnose met de afkorting ADHD. Dit betekent dat, er zijn een paar symptomen, of ongewenste “verschijnselen” (zoals hyperactiviteit) bij mensen die gediagnosticeerd zijn als de “ziekte” van ADHD. Sinds de ADHD ervaren een echte Boom, omdat de farmaceutische industrie heeft al het werk van de verlichting in scholen, kleuterscholen, Artsen, psychologen, enz…

Alle kinderen worden ziek, zijn hyperactief, zich slecht gedragen, niet rustig kunnen blijven, concentratie problemen en leerstoornissen, enz., Al deze problemen zijn dan opgelost met psychotrope medicijnen die de hersenen van het kind, en het is van deze medicijnen.

Volgens de oorzaken zal niet gevraagd worden. Waarom is een kind Hyper-actief? Waarom heeft moeilijkheden om zich te concentreren en te leren, de school taken? In plaats van deze oorzaken, die kunnen liggen in het verkeerde voeding of te weinig lichaamsbeweging, te veel TV, slechte opvoeding, destructieve relaties binnen het gezin, of een kind is gewoon anders dan de andere, zal worden toegediend aan de kinderen die destructieve middelen om het makkelijker te maken om te sturen.

Wat een zieke, perverse manier van denken van onze zogenaamde psychiaters en artsen!? Wat zijn niet toegestaan voor ouders die vragen hebben bij deze dingen en iets?! Ik weet dat veel ouders zijn hulpeloos en weet het niet. Weet niet hoe u en uw kind om te gaan met, dat volledig draait. Maar om de kosten van deze problemen, en die men berooft het kind van de ziel, te doorgronden, in plaats van de oorzaak, het is zeker een manier om een rampzalig zijn, niet leven in de toekomst.

De diagnose ADHD

Bron: adhs-kritik.de

ADHD betekent attention-deficit/hyperactivity disorder. Deze zogenaamde stoornis beschreven in het diagnostisch handboek van de psychiatrie – de Diagnostic and Statistical Manual of Mental disorders – hyperactivity disorder resultaten uit een lijst van 9 symptomen:

“Hyper activiteit:

 • a) draaien vaak met handen of voeten, of schuiven op de stoel,
 • b) is in de klas of in andere situaties waarin plaats blijft zitten wordt verwacht, vaak,
 • c) vaak rond loopt of klimt overal op in situaties waarin dit ongepast is (bij adolescenten of volwassenen kan dit
 • subjectieve gevoelens van Rusteloosheid beperkt),
 • d) heeft vaak moeite met rustig spelen of om te worden betrokken in de vrije tijd activiteiten rustig,
 • e) is vaak “onderweg” of is het vaak, als hij zou hebben/””,
 • f) het praten over een stuk van de overdreven;

Impulsiviteit:

g) vaak blurts met de antwoorden voordat de vraag is gesteld om een einde te, h) kan alleen moeilijk om te wachten tot hij/zij is in de serie, i) onderbreekt en verstoort anderen vaak (barst bijvoorbeeld in gesprekken of spelletjes van anderen).”

Bron: Sat, Henning: Diagnostische criteria van de Diagnostic and Statistical manual of Mental disorders DSM-IV. van Göttingen, 1998, pagina 63.

Zes of meer van de volgende negen symptomen in een periode van 6 maanden duiken-bestand, dan wordt dit beschouwd als een ziekte met de naam ADHD. Deze symptomen moeten zijn “… een met het niveau van de ontwikkeling van het kind zouden worden incompatibel en ongeschikt mate” (Ibid. P. 63.) worden.

De DSM verscheen voor het eerst in 1952, vandaag met de 4. Startpunt gewerkt, die is genoemd in de DSM-IV.

Meer info adhs-kritik.de en rainer-pagel.de

Stijging van het aantal psychiatrische drug verkoop (methylfenidaat)

%image_alt% Bron: BfArM, Federaal Agentschap Opium

Onze kinderen hebben nauwelijks een Kans om NIET als ADHD-stempel! Als het gaat om de DSM-IV, iedereen is, absoluut IEDEREEN ziek. Velen weten het niet maar toch.

Gerelateerde Links:

 • De hyperactiviteit | ADHD
 • Psychiatrische pillen in plaats van onderwijs
 • De onzin van de
 • Ritalin-Diagnose
 • ADHD medicijnen
 • Psychologische “ADHD” therapie

Geef een reactie