Merk zuivelfabrieken Gen voor sale-melk

milchGreepeace had monsters van stations te onderzoeken, leveren hun melk aan de zogenaamde kwaliteit merken Weihenstephan, beer van het merk en de allgäu regio van het land. Maar de duitse Minister van landbouw Ilse Aigner (CSU) heeft een verbod op de teelt van gg-Maïs in Duitsland. Nog miljoenen ton geïmporteerd Gen planten als een feed naar Duitsland. De fabrikant van de liefde van het land laat zien, dat er een andere manier: De melk leveranciers niet eten geen Gen-plant.

De Greenpeace-landbouw-expert Alexander Hissting oproepen:

Vooral bekend zuivelfabrieken, verliezen hun geloofwaardigheid. U mag zich niet voordoen als een consument met reclame miljoen Alpine idylle, maar op de kwaliteit zonder genetische manipulatie. Met het verbod op de teelt van gg-Maïs, het beleid is al een Probleem opgelost voor de zuivelfabrieken. Nu ondernemers hebben om te handelen, en het voederen van de Gen-plant.

Alle vier de geteste melk merken adverteren met regionale of in de buurt van natuurlijke melk productie. Greenpeace heeft de voeding van vier Boerderijen in de zuivel-analyse. In elk geval drie van de vier leveranciers van Weihenstephan, beer van het merk en de allgäu regio van het land te voeden genetisch-shotgun-gemodificeerde soja. Alle geteste leverancier voor het merk, de liefde van land afzien van de maaltijd aan geïmporteerde soja en Gen-plant.

Op zaterdag, Greenpeace zal protest-activisten in vele steden in de voorkant van ongeveer 80 super markten tegen de productie van Gen-melk en de consument. De supermarkt Manager te vragen voor het belang van de consumenten, de zuivelindustrie, te produceren in de toekomst, geen Gen-van de melk.

De genetische manipulatie van planten is een hoog-risico-technologie. In de kweek van Soorten grenzen worden overschreden. Door zich in de Plant ongewenste stoffen met bijwerkingen kunnen ontstaan. Gepatenteerde Gen-soja verhoogt de afhankelijkheid van boeren uit de Agribusiness. Daarnaast Gen-soja sterker geïnjecteerd dan conventionele soja. De giftige stoffen een bedreiging voor de lokale bewoners, vervuilen drinkwater en een bedreiging voor de diversiteit van planten. De zuivelfabrieken, door het medeweten van Gen-voering met uw leveranciers te spreiden het risico van het zaaien in Zuid-Amerika. Daarnaast is de teelt in Zuid-Amerika is een bedreiging voor de laatst overgebleven ongerepte bossen. Grote delen werden gekapt om ruimte te maken voor soja.

Als een consument, of een consument is, bent u niet aan de genade van de zuivelfabrieken te geven. Je vecht terug, zelfs als u niet wilt dat de Gen-melk. Word je moe zuivelfabrieken opfleuren en deel mee in onze melk cent actie.

(Bron: greenpeace.de door de Manier, de Andechser Molkerei Scheitz is een goed voorbeeld, en een gap belooft te worden veel documentatie van alle organische grondstoffen, van de productie en de verwerking tot levering van producten: andechser-molkerei.de

Opmerking: zolang de teelt van Gewassen is verboden in Duitsland, onze velden zijn schoon en worden niet besmet door “Genpollen” (voor zover niet illegaal op sommige velden wordt verbouwd – wie weet?!), echter, de dieren, en daarmee hebben we de mensen door dit Gen-voedsel ziek. Dat is ook de Import van dit moet absoluut verboden worden!!! De Import ook van de teelt van Gewassen in andere landen, wordt volledig ondersteund!

Geef een reactie