Geen armen, geen benen, geen Zorgen!

Zonder armen en benen de helft is niet zo slecht als zonder hoop.

Ik zou graag naar een Video die een aantal van u weet zeker al (je ziet het niet vaak genoeg). Het gaat over een bijzondere jonge man. Nu 32 jaar oud. Hij leidt een gelukkig leven. Hij heeft een ongelooflijke uitstraling en aantrekkingskracht. Hij spreekt gemotiveerd om veel mensen, en inspireerde hen in zijn lezingen. Deze man heeft een houding naar het leven dat is van fundamenteel belang voor een gezond leven op alle gebieden.

Wie kan een dergelijke instelling, hoeft niet veel te weten over de gezondheid – hij heeft het makkelijk! De houding, het perspectief van waaruit je leven is van cruciaal belang voor een gezond en gelukkig leven. Is het van cruciaal belang is voor de genezing. Natuurlijk, een gezond dieet en lichaamsbeweging spelen een belangrijke rol en de natuur ons gegeven heeft prachtige remedies, maar dit is van weinig waarde als de juiste houding om het leven ontbreekt. Wie niet gelukkig is, leeft in angst en overal beperkingen, kan niet gezond zijn – hij is ziek, toen, schijnbaar, de fysieke symptomen (gebrek nog steeds).

Zelfs degenen die geen engels spreken, zullen begrijpen wat het is. Nick Vujicic werd geboren zonder armen en benen. Maar hij is niet gericht op wat ontbreekt, maar op wat er is. En dat is heel veel!

Video link: https://youtu.be/k9Wv85iMuRg

De hele toespraak van Nick Vujicic: Geen armen… Geen benen… No worries!

Video link: https://youtu.be/1zeb-k-XzaI

 

Op zijn Website www.lifewithoutlimbs.org u kunt meer te weten komen over hem en zijn organisatie.

 

Geef een reactie