Amalgaam is veel gevaarlijker dan de amerikaanse autoriteiten zou hebben

Reeds zeer lage hoeveelheden kwik kan leiden tot chronische ontstekingen en vele andere ziekten zoals autisme, Alzheimer, enz. oorzaak. (Kempurraij et al. J Neuroinflammatie 2010,7:20)

Dr. Joachim mompelen toont opnieuw volledig up-to-date met zijn nieuwe wetenschappelijke werk, de gevaren van Amalgaam op het menselijk lichaam. Abstract van het onderzoek: www.occup-med.com/qc/content/6/1/2/abstract Review van de studie: Is tandheelkundig amalgaam veilig is voor de mens? (PDF-document)

Uitspraken uit het Abstract:

SCENIHR buiten beschouwing gelaten de giftigheid van kwik en omvat niet het meest belangrijke wetenschappelijke studies in hun rapport. Maar de echte wetenschappelijke gegevens zijn de volgende:

  • Amalgaam speelt lang niet de belangrijkste rol van de kwik-belasting van het menselijk lichaam. Dit blijkt uit de autopsie studies, 2 – 12 keer meer kwik in het lichaam weefsel van mensen met Amalgaam. Autopsies vertegenwoordigen de meest waardevolle en meest belangrijke onderzoeken, om te controleren of de kwik belasting van het lichaam.
  • Deze obducties consequent laten zien dat veel mensen met Amalgaam giftige hoeveelheden kwik in hun hersenen en nieren.
  • In dit geval is er geen correlatie tussen kwik niveaus in bloed of urine, en de hoeveelheden in het lichaam weefsels of de Ernst van de symptomen. SCENIHR vertrouwt ALLEEN op de concentraties kwik in de urine of in het bloed.
  • Het half-leven van kwik in de hersenen kan het enkele jaren tot tientallen jaren. Door het Amalgaam, kwik stapelt zich dus, in de tijd, in giftige hoeveelheden in het lichaam weefsels. SCENIHR aangetoond, echter, dat de half-life van kwik in het lichaam is alleen 20-90 dagen.
  • Kwik damp van invloed op de menselijke zenuwcellen zijn tien keer giftiger dan lood en handelingen met betrekking tot de toxiciteit synergetisch met andere metalen. (super giftig)
  • Bijna alle studies gebruikt door de SCENIHR voor het beoordelen van de veiligheid van amalgaam vullingen, hebben ernstige methodologische gebreken.

Hoe dan ook, het bewijs is dat amalgaam vullingen zijn gevaarlijk en in veel ziekten een belangrijke rol spelen overweldigend. Waarom niet Amalgaam verboden worden? Waarom is het gegoten te gaan met de patiënt in de mond? Je zou kunnen komen tot het krankzinnige idee dat de industrie en de overheid wil ons toebrengen, opzettelijk fysieke schade. Maar dan zou je een van die conspiracy theoretici …

Dr. Joachim moeder – Amalgaam, super-en giftige stoffen, Nano-technologie, Zoals super-gifstoffen in uw mond? En vooral – hoe krijgen we je er weer?

Video link: https://youtu.be/i57GbZSsxUk

Dr. med. Banzhaf en Dr. med. Joachim moeder over Amalgaam Interview met Dr. med. Harald Banzhaf (www.dr-banzhaf.de) Amalgaam en een effect op het lichaam video link. https://youtu.be/bMNFfs-vlGo

Als Amalgaam is zo gevaarlijk is, waarom is het dan verboden? En wie is er verantwoordelijk voor? U kunt warm in deze merk-PDF document, lees er alles over!

Wanneer Amalgaam gezondheid zou onschadelijk zijn, dan zou het niet gebeurd zijn – maar is het niet:

Genezing door middel van amalgaam verwijderen! Dirigent van het Philharmonisch orkest van Boston, Prof. Ben Zander

Kwik Vullingen Een Bedreiging Voor De Gezondheid? BOSTON — Ben Zander, dirigent van het Boston Philharmonic Orchestra, zag zijn carrière raakte een donkere opmerking, zeven jaar geleden.”Ze vertelde me dat het de ziekte van Menière en er was niets wat ze kon doen,” zei Zander. Zander wat te lijden hebben van een innerlijk oor-en vaatziekten. Het veroorzaakt duizeligheid en braken. Tijdens concerten zou hij de fakkel overdraagt aan een assistent en verlaten het podium. “Het is verschrikkelijk als mijn gehoor ging. Het was gruwelijk. Het zou kunnen zijn carrière te beëindigen,” aldus de Snoekbaars.

Hij ging van dokter naar dokter, en niemand kon helpen. Toen werd hij bedoelde biologische tandarts Dr. G. Robert Evans van Groton Wellness Dental Spa en een Medisch Centrum. Evans getraceerd zijn de symptomen naar de amalgaam vullingen in zijn mond. Vullingen die deels werden kwik. Evans verwijderd 15 vullingen onmiddellijk. “Kwik is de meest giftige, niet-radioactieve stof bekend voor de mens. Het is 1000 keer giftiger is dan lood, zei Evans.

Na het verwijderen van Zander is vullingen, hij had een wonderbaarlijke herstel van zijn ziekte. Alle symptomen verdwenen….. Bron: www.thebostonchannel.com

Na de verwijdering van het amalgaam vullingen Zander ervaren een wonderbaarlijke genezing van zijn ziekte. Alle symptomen verdwenen! Nog Vragen?!

FDA gehoor aan kwik vullingen: een bewijs van de schadelijkheid, zie ook het Interview met Ben Zander en Amanda (helaas alleen in het engels), op het kanaal van Youtube: www.youtube.com/user/mercurymatters

Geef een reactie