Zweden: Fatale bijwerkingen aan de H1N1-vaccinatie

23.10.2009 – In Zweden is de vaccinatie tegen de mexicaanse griep is al begonnen, met fatale gevolgen.

Als het blad Expressen gemeld, leed 190 verpleegkundigen ernstige bijwerkingen na de vaccinatie tegen de mexicaanse griep. Wordt gebruikt in Zweden, Pandemrix, het vaccin met Adjuvansen, zoals gepland in Duitsland van komende maandag. Inmiddels zijn er meer dan 1.000 Zweden zijn tegen de mexicaanse griep vaccinatie en het Instituut voor besmettelijke ziekten wordt overspoeld met meldingen van bijwerkingen.

“Mijn hele lichaam beefde. Het was zo sterk dat ik zelfs niet meer kon houden van een glas water in mijn Hand,” zei Lotta Lindström. Rebecka Andersson was de eerste Persoon is ingeënt in Zweden. Door de vaccinatie kreeg ze koorts en voelde me in de maag is slecht: “ik verloor alle kracht.” Een andere verpleegkundige, Jennaly, kon nauwelijks lopen vijf meter later werd ze door met de vaccinatie ziek. Ze was helemaal gezond voor ze is gevaccineerd, maar de volgende dag had ze een koorts van 39°. “Ik kon nauwelijks lopen de vijf meter naar de badkamer. Ik weet kreeg ten minste 10 van de koorts, we werken er 80 mensen waar ik ben.”

Waren op 20.10. 30 meer mensen als gevolg van ernstige Klachten in het ziekenhuis, het was de volgende dag al 140, een paar uur later 190.

Twee van de doden vielen in verband met de vaccinatie. Dit incident is zo ver gedefinieerd door een officiële instantie met de woorden weger: “Er is geen directe verbinding met de injectie, het was gevonden”. Annika Linde, Directeur van het zweedse Instituut voor infectieziektebestrijding (SMI) zei het volgende over het incident: “Het vaccin heeft meer bijwerkingen dan de normale griep vaccin. Het is een teken dat bewijst dat er een effectieve bescherming te bieden.” Het grootste Medische schandaal in de geschiedenis van Zweden is begonnen. We zijn volgende week. (Tekst: © Kiwi Visie, gegevens: de griep het geval, expressen.se)

[Bron: schweinegrippe-h1n1.seuchen-info.de]

Geef een reactie