Boek tip: ziekte, genezing – Een pad naar zelf

krankheit_heilt_buch_coverEen ontroerend, wijs boek, het geven aan elke zieke kracht, vertrouwen en moed en het kan helpen binnenlandse Zaken om je balans te vinden en om zichzelf te identificeren.

“Ik denk, dus ik, wat ik denk,” zei Kerstin Chavent, nadat ze had het overwinnen van de eerste schok na de diagnose van kanker. En zij begonnen te dwingen de beslissing te nemen om uw gezondheid in eigen handen. Ze hebben geleerd om met hun gezicht naar de angst en het verkennen van de interne dialoog. Ook wordt u gevraagd de gebruikelijke beelden van Oorlog en strijd (de strijd tegen de “Kwaadaardige” die “uit te roeien”), en teruggezet in plaats van de zelf genezende krachten.

U bent hier, je hielp me verder positief Denken: naast visualisaties en Meditatie, met name de genezing, eerlijk met jezelf in gesprek. Daarnaast is de auteur biedt een verscheidenheid van inspiratie en ook een aantal Oefeningen. Een gedetailleerd Overzicht van de verschillende benaderingen van holistische Genezing is om echt te geloven in de eigen zelfgenezend vermogen.

Samenvatting

Ziekte te genezen – wat is er aan de ene kant een Bevestiging verschijnt als een Paradox. De titel wil ook moedigen u aan om te geloven in genezing gebaseerd is op de bewering van C. G. Jung, die ziekte is een uiting van het lichaam te beschermen van de ziel. Ziekte ontstaat uit een willekeurige of als een straf, maar maakt ons bewust van het feit dat we onszelf vergeten. Het confronteert ons met onze eindigheid en de fundamentele vragen van ons bestaan: woon ik op basis van mijn behoeften, mijn Verlangen om voor ons te Verlangen, en ik ontvouwd in mijn leven is mijn speciaal talent of ik was aan het werken en buig me om me te voldoen aan wat er van mij verwacht? Ik vereerd mezelf of ik zelf ben mijn felste criticus?

Ziekte ontstaat in de afstand tussen het beeld dat we hebben van onszelf en wat we werkelijk zijn. De auteur neemt haar kanker op de gelegenheid, hun verhaal opnieuw tot leven. Komt u in contact met al je verleden en raakte Onuitgesproken en uitgedreven. Ze leert om haar ziekte, om naar te kijken en aan te nemen, omdat alles dat bestaat, wil gezien worden, voordat het kan oplossen. Met de hulp van ontspanning en visualisatie oefeningen en het Leren van de Meditatie je mee op een reis in het Interieur van uw lichaam en raakt uw essentie.

Ons lichaam heeft een bijna onuitputtelijke mogelijkheden voor zelf-helende krachten. Voor elk Probleem dat hij op zoek is naar de best mogelijke oplossing en stelt mechanismen in beweging, verschijnen voor ons, natuurlijk. Zonder onze Tussenkomst, bloeden, drogen, wonden te genezen en te Beschadigd is om te worden vervoerd terug uit het lichaam. Maar in het Moment zijn we met een ziekte, zoals kanker van het gezicht, we voelen ons verraden door ons lichaam. We vergeten dat hij een intelligentie van zijn eigen, die niet ontworpen is ons kwaad te doen, maar om ervoor te zorgen dat onze Overleving. Het is met een zwaar geweer, gaan we tegen de “vijand binnen ons,” en te vernietigen zo veel als we proberen te redden.

Ziekte te genezen – van het creatieve Denken om een dialoog met zichzelf stelt een ander pad. De moderne geneeskunde toont ons dat wat we moeten zorg, complementaire, holistische werk aan het einde van de behandelingen openen de weergave van de essentie. Echter, er is behoefte aan een ander onderdeel, om te genezen permanent: De Patiënt zelf. De beste dokter, de beste methode niet effectief kan zijn als de Patiënt zich verzet. Het echte Potentieel voor genezing, zoals ernstige ziekten zoals kanker ligt in onszelf. Om het te activeren we moeten leren om verantwoordelijkheid te nemen voor onze gezondheid en ons leven. Dus we kunnen overwinnen wat kanker is vaak het grootste lijden: onze eigen machteloosheid.

Het boek is geschreven in eerste instantie in het frans en het werd uitgebracht in November 2014 in het geval van Quintessence. De duitse versie draait op de Omega-Verlag, Aken.

Het lezen van monster:

  • Krankheit_heilt_Inhaltsverzeichnis
  • Monster ziekte geneest Vorwort_und_Einleitung

Voor meer informatie en de mening van lezers:

Omega-Verlag: ziekte geneest, door Paul Chavent

Ziekte genezen volgorde:

Chavent, KerstinPrijs: EUR 12,95

 

 

Geef een reactie