Book review: wilde planten en kruiden – my life saver uit de natuur

De gezondheid van de Revolutie begint thuis in uw eigen keuken!

%image_alt%

Nadat de Artsen hadden gediagnosticeerd met Ralf Brosius in 2006, “long kanker in de terminale fase” en hem, naast chemotherapie, evenals een prognose van de kans van zijn leven om Nul – verder geen Alternatieven waren in staat om te laten zien, besloot hij om zijn gezondheid en zijn leven in eigen hand hebben (- we gemeld).

Door het gebruik van de Ayurvedische arts, Dr. John Switzer, Ralf Brosius draaide zijn eetgewoonten ingrijpend, en gevoed op de nu grotendeels veganistisch raw food dieet – voornamelijk van wilde planten en kruiden, vers van de Weide.

Na vier jaar, deze genezende voeding is vrij van Ralf Brosius volledig klacht, zo gezond als een paard en voelt vele jaren jonger.

Om te worden in staat om delen van zijn ervaringen en inzichten van andere mensen, hij heeft vandaag, samen met Dr. Switzer lezingen en seminars over de natuur het bedoeld heeft goede voeding en manier van leven. Dankzij zijn inzet veel mensen hebben al hun weg gevonden terug naar vitaliteit en gezondheid.

Ralf Brosius:

Mijn persoonlijke keuze voor het leven van voedingsmiddelen met het hoogste percentage van de voedingsstoffen, ontmoette ik een paar jaar geleden als gevolg van een eenvoudige vraag, en die vraag was: Wil ik wonen (meer), of ik wil sterven in de nabije toekomst? Natuurlijk, ik wilde leven!

De diagnose van uitgezaaide longkanker in de laatste fase, de een of andere manier, heeft iets Definitief. Chemotherapie of straling is niet, echter, kwam in de vraag voor mij, omdat de vooruitzichten op genezing zijn, op de lange termijn, in dit geval verwaarloosbaar klein.

Dus ik nam de uitdaging aan, een biologische genezing op Basis van gezondheids-bevordering van voedsel is wenselijk, natuurlijk, met de hulp van een deskundige voeding-georiënteerde arts.

Ik vernieuwde dus vanaf nu op alle, in de afgelopen decennia, beoefend eetgewoonten, en stuurde mijn oude, traditionele gewoonten “in de woestijn”. Het hoge doel was om mijn immuunsysteem zo snel mogelijk in gang. En het was vrij duidelijk dat mijn vorige noties van gezond eten en het Drinken waren in staat om mij te helpen bij dit project.

Omdat, als, wat de voedingsindustrie zet op de tafel vandaag, met een gezonde, soorten-de juiste voeding en de werkelijke behoeften van het lichaam en de geest te veel doen.

Nu het eerste boek van Ralf Brosius beschikbaar is, geeft hij zijn Kennis:

Wilde planten en kruiden – dit is mijn leven-spaarder van de natuur

Wildkräuter - Lebensretter aus der Natur, Ralf BrosiusVersterken van het immuunsysteem – het voorkomen van kanker – Met recepten voor alle tijden van het jaar

Je eet groen! Inheemse wilde planten hebben een enorme vitaliteit, bezitten de kracht van genezing, en de smaak echt goed. Je prikkelt alle zintuigen en brengt het immuunsysteem in een hogere versnelling, houdt lichaam en geest jong en fit.

Of weegbree, brandnetel of de paardebloem: in Combinatie met andere natuurlijke voedingsmiddelen zoals groenten en fruit zijn van het dream team voor gezond eten, het plezier bij het spelen is.

U leert in dit boek, iets over de self-healing met wilde kruiden, met meer dan 100 bestemming beelden. Met tal van heerlijke recepten voor Smoothies, salades, Desserts, en meer – makkelijk en snel te bereiden.

Inhoud:

 • Inleiding – De Revolutie begint in de keuken
 • Waarom is het de moeite waard, de eetgewoonten, te verlengen
 • We hebben altijd een keuze
 • Gezond eten smaakt naar meer – food domineert je aura
 • Voedsel kan genezen: Mijn verhaal – Niets is, natuurlijk,
 • Wild en gecultiveerd voedsel – hier het dream team is coming! – Wat voedt het lichaam, de geest voedt, De oude Kennis van een lang leven – Wilde planten als geneesmiddel
 • Wees dankbaar voor wat de natuur ons biedt, Met doorzettingsvermogen om het doel van het Hand – in-Hand met de natuur
 • Recept ideeën en eetgewoonten voor de Nieuwe Groene gerechten – Ontbijt – diner – lunch – zomer-Smoothie – Winter-Smoothie – Hier is de Gourmet-salade met Pesto, room & Co – wat voor toetje?
 • Als niet nu, wanneer dan? – De aandacht voor het belang van De dieren, omwille van Het belang van de gezondheid en het leven ter wille van
 • Literatuur
 • Wilde planten en kruiden-foto ‘ s van A tot Z
 • Afbeelding bronnen
 • Bronnen / Contacten

Bestel het boek hier:

Lees monster hier

Meer informatie www.ralfbrosius.de

Geef een reactie