BP opzettelijk gebruikt goedkope en risicovolle booreilanden

Door Holger lighthead via analyse + actie:

BP opzettelijk gebruikt goedkope als risicovolle booreilanden in de Golf. Doet het vaker dan de concurrentie. Het artikel is opgeroepen Nummers, namen, feiten. We weten niet waar we tanken.

Wall Street Journal:

BP Gebruikt op Goedkopere Wells WSJ Analyse Toont Olie Giant ‘Risicovolle’ Design Vaak Meer Dan de Meeste collega ‘ s In de afgelopen jaren, olie-gigant BP PLC gebruikte een goed ontwerp dat is genaamd “risicovolle” door het Congres onderzoekers in meer dan één op de drie van de deepwater putten in de Golf van Mexico, aanzienlijk vaker dan de meeste leeftijdsgenoten, een Wall Street Journal analyse van het federaal gegevens blijkt. Het ontwerp werd gebruikt op het goed dat ontplofte in de Golf van Mexico op 20 April, waarbij 11 werknemers en het veroorzaken van Amerika ‘ s ergste offshore oil spill. De enige andere grote en design, dat is duurder, bevat meer waarborgen tegen een aardgas blowout van het soort dat vernietigd de Deepwater Horizon. Een Dagboek analyse van de records die door de U.S. Minerals Management Service, laat zien dat BP gebruikt de minder dure design—de zogenaamde “long-string”—op 35% van de deepwater wells sinds juli 2003 is de vroegste datum waarop het goed ontwerp gegevens beschikbaar waren. Anadarko Petroleum Corp., een minderheid partner van BP in de vernietigde goed, gebruikt 42% van de deepwater Golf putten, al zegt dat ze het niet doen in de putten van het type geboord door BP.

Op dezelfde dag dat de Wall Street Journal publiceerde dit bericht, geamuseerd door de BP chief Tony Hayward zijn luxe jacht – ongeveer $ 700.000 – om te kijken naar luxe yacht race op het kanaal eiland:

Hij verpest de Golf van Mexico voor ongeveer acht weken met dagelijks ongeveer een Miljoen vaten Olie, en amuseerde zich de luxe jacht – ongeveer $ 700.000 – om te kijken naar luxe yacht race naar het kanaal eiland. Het is genoeg voor dit Type zelfs niet aan jezelf zeilen. Dit cijfer is het lichtend voorbeeld van wat tegenwoordig de “Elite”.

Telegraaf:

ONS woede als BP olieramp chief Tony Hayward horloges zijn jacht varen rond het Eiland Wight BP chief executive Tony Hayward is gekomen onder vuur in de VS voor het nemen van een pauze van de Gulf oil clean-up om te kijken naar zijn boot varen in een race uit het Isle of Wight.

Kroon van Oostenrijk:

BP CEO Hayward: wedden zeilen in plaats van de olieramp met Woede

Nieuws.in:

… Hayward heeft bijgedragen tot zijn ontslag uit de BP-crisis management van een slip-up. Hij behandelde zich een herstel in het geval van een Yacht Regatta uit het Isle of Wight in Engeland, om zijn extravagante, $ 700.000 aan dure zeilschip “Bob” namen deel. De olieramp getroffen kustbewoners in de Verenigde Staten – met inbegrip van de vissers, die vrezen voor de olieramp naar hun basis is van het leven – reageerde met verontwaardiging, het Witte huis zei dat het een PR-fiasco.

Huffington Post:

Gulf Oil Spill: Tony Hayward Woont Blitse Yacht Race Olie Spuwt In Golf

Een verslag van de Huffington Post, het horen van deze BP chief, voordat het Congres bevat ook een Video (Video aan het eind van de gelinkte artikel), en toont aan dat Hij geen idee heeft. Hij antwoordde bijna elke vraag met de woorden, “ik weet het.” BP dochteronderneming Aral.

Tages-Anzeiger, Zwitserland:

BP-in-chief zich overgeeft aan de regatta Jacht in de Golf van Mexico, de helper tegen de olieramp te bestrijden, Tony Hayward een break – in, van alle plaatsen, bij het zeilen.

Zie 179 foto ‘ s, wat de incompetente Psychopaat en Baas van het vuil bedrijf BP (Aral), het leven deed dit om dieren mee bezig zijn:

Gulf Oil Spill (FOTO ‘ s): de Dieren zijn In Gevaar

“Uw plaatselijke BP-franchise eigenaar deed dit voor mij.” “Uw lokale BP franchisenemer die dit deed voor mij.”

%image_alt%

%image_alt%

Geef een reactie