De BP-Olie ramp en het typische gedrag van de bedrijven in Amerika (Update)

Update van 30. Mei: Na de releases van de laatste paar dagen heb ik raadt het al: De grootste olieramp in de geschiedenis gaat naar de rekening van de oliemaatschappij BP. Dit is echter niet erg genoeg is, omdat de werkelijke ramp is alleen nu.

De inspanningen om te voorkomen dat de lozing van Olie, zijn nu geannuleerd. BP capituleerde voor zijn Olie. Ze had geprobeerd voor het afdichten van de Openingen met tonnen modder en andere dingen, maar dit is mislukt. Nu wordt er gezegd dat de dagelijkse ontlading van ongeveer 3000 ton Olie gemaakt zou kunnen worden op zijn vroegst in augustus gestopt. En wat als dat niet?

Nu, beleven we waarschijnlijk de grootste ecologische ramp veroorzaakt door de mens. Omwille van de veiligheid controles omzeild en verordeningen werden genegeerd. Het geld was belangrijker.

Video verslag van Good Morning America: video link: https://youtu.be/7lBQkNgY3bY

Fotograaf Gerald Herbert gedocumenteerd voor “Associatet Druk op” mensen en plaatsen in het midden van de ramp. Video link: https://youtu.be/lzQR0G-2kY0

BP is niet aansprakelijk voor deze schade aansprakelijk. BP betaalt alleen voor het repareren van lekken. Er zijn mensen wier leven verandert in een spectaculaire manier, de noodzaak van het dragen van de schade.

De werkelijke omvang van deze ramp en de ecologische gevolgen voor de hele wereld – zijn niet in zicht. De Olie stroomt al, volgens de waarneming van de Envisat-observatie satelliet, in de golfstroom en heeft dus een effect op het mondiale Ecosysteem van planten, dieren en mensen.

 

 

27. Mei: De olieramp in de Golf van Mexico heeft nu duurde al meer dan een maand, is nu aan het land, de Olie heeft betrekking op de toeristische stranden, moerassen en de kuststrook met een zwart vet – een bijna metaforische beeld voor de hebzucht van de vennootschap die domineert vandaag de dag, de gehele AMERIKAANSE economie. Wij allen zwemmen in het troebele modder van de ter ziele gegane bedrijf, nu betalen we de prijs die we hebben toegestaan dat deze bedrijven domineren onze media, onze overheid en onze economie als geheel.

Misschien bedoel je een toezicht staat van de staat zou kunnen voorkomen dit alles, maar is het niet. In het geval van deze ramp, het is niet alleen over het falen van de staat toezicht, het gaat over wat er gebeurt wanneer u toestaan dat een bedrijf om te domineren Washington.

Op de bestellingen van BP, de VS dreigt coast guard verslaggevers met arrestatie

Deze Olie ramp in de Golf van Mexico, British Petroleum, rolt de regering in Washington en de pers. Een eerste voorproefje van wat we hebben ontvangen al: De US coast guard dreigende arrestatie van journalisten probeert te rapporteren over de ramp; hier verwijst naar “BP regels”, volgens de journalisten, het is verboden om het gedrag van onderzoeksjournalistiek.

De nieuwszender CBS News gemeld: “Toen CBS News geprobeerd de Olie-overdekte beach te benaderen, die we door een boot, een BP vertegenwoordiger bedrijf, die had twee functionarissen van de kustwacht aan Boord, de opdracht om zich te bekeren, we zouden worden gearresteerd anders.”

Met andere woorden: De US coast guard nu beschermt de financiële belangen van de bedrijven, door te proberen te censureren een rapport dat het Publiek moet zien.

Lees meer op info.kopp-verlag.de

Geef een reactie