De aura-chirurgie – behandeling in de subtiele gebied van het lichaam

Aura operatie, volgens de methode van Gerhard Klügl

De aura chirurgie, de winkels, het menselijk lichaam, de cel alle van de ervaren en erfelijke informatie een om te onthouden.

De cellen van het lichaam hebben een aparte bewustzijn, die zich kunnen ontwikkelen in het beste geval-en in elke Situatie probeert aan te passen om te kunnen overleven. Het is niet zo, zoals de Darwinistische theorie zegt dat de Sterkste overleven, maar het is het meest flexibel. Elke cel heeft de extra functies van hun eigen toezichthouders.

Een aantal van de bestaande cel informatie kan ook worden verkregen en alleen maar in de cel van het lichaam worden in de winkels. Dus, het fenomeen van familie-opstellingen (Virginia Satir, Bert Hellinger) is uitgelegd, bijvoorbeeld in het geval van de gebeurtenissen over meerdere generaties van een familie kan van invloed zijn leden in hun acties of in de keuze van de partners, ook al wisten ze dat uit de ervaringen van de vorige generatie, helemaal niets.

Ik geloof dat het menselijk lichaam heeft opgeslagen van alle emotionele gebeurtenissen – in ieder geval sinds de tijd van de conceptie–. En ik ga nog verder. Het lichaam weerspiegelt ook de ervaring van oudere oorsprong, zoals fysiek ervaren pijn, ziekten, ongevallen, uit het vorige leven. Dus we kunnen ook beïnvloed worden in het huidige leven door ervaringen uit het verleden een negatieve, dus dat in het geheugen van de oude Situatie is zelfs meetbaar in de stress-hormonen in het lichaam, hoewel wij niet kunnen onthouden, niet bewust van de ervaring uit het verleden. Wij zijn van mening dat in dit geval de “iets mis is”, en vervolgens zoeken naar oplossingen.

Alle mobiele informatie, die niet voor ons kunnen doen in de hedendaagse leven, kan permanent worden verwijderd. Er zijn vele manieren om een slechte negatieve cel naar de invloed van informatie positief. En één van de vele routes ervaring, in overeenstemming met de zeer effectieve aura operatie.

De aura van de operatie als behandelingsmethode in de subtiele gebied van het lichaam wordt gehouden net boven het menselijk lichaam. Op deze manier, blokkades en storingen velden kan gemakkelijk worden op de Aura te elimineren, dat kan dan weer op een energieke manier van met inbegrip van de chakra ‘ s en meridianen, de organen van het lichaam.

Hoe werkt een behandeling?

De Patiënt schrijft voor de eerste behandeling, zijn medische geschiedenis en zijn zorgen en breng deze naar de eerste behandeling.

In de aura chiurgie de aura-analyse is uitgevoerd op het Scannen van de Aura. Na het Lossen wordt de leeftijd van de negatieve cel informatie, het doen van de patiënt minder goed.

De zorg van de patiënt zorgvuldig besproken en de meeste van de tijd heb ik ervaren, de stap-voor-stap de “Erfenis” van de huidige Lijden te komen en de Patiënt is de oorzaak van zijn ziekte is duidelijk te Lossen.

Volgens een verdere analyse van het organisme met de hulp van de niet-lineaire analyse, verdere mogelijkheden voor verbetering kunnen worden ontdekt, zoals de identificatie van milieu-effecten of de identificatie van bacteriën, virussen, parasieten of Schimmels en wormen, die moet worden verzonden van het lichaam.

De oprichter van aura operatie Gerhard Klügl, sinds 1972 een zelfstandige met de onderwerpen van het Octrooi en handelsmerk zoekt, Baubiologe. Sinds 2004 woont hij in Liechtenstein en werkt als healer aan het Instituut Klügl in Gais, Appenzell (Zwitserland).

Aura chirurgie behandeling kan worden aanbevolen in de volgende voorwaarden:

  • ernstige hoofdpijn zoals migraine
  • Chronische darmproblemen, zoals een prikkelbare darm of de ziekte van Crohn
  • De schildklier aandoeningen
  • Pijn In De Rug, Schijf Problemen, Scoliose De Wervelkolom
  • Hormonale stoornissen, zoals Menskrämpfe, de Menopauze
  • Terugkerende Blaasontstekingen
  • Staten, zoals hoogtevrees, paniekaanvallen in de voorkant van het diepe water, enz.

Kortom, de aura operatie versterkt de Aanname van persoonlijke verantwoordelijkheid voor je eigen leven, als voorheen onbewuste stress informatie van de cellen van het lichaam worden verwijderd. De levenskracht stijgt direct na een behandeling voelde, het gevoel van ontspanning en innerlijke harmonie.

Over de auteur:

%image_alt%

Naturopath en graduate economische engineer (FH) Sandra alleen was voor een aantal jaren een directe leerling van de, in Zwitserland, de artsen, genezers, Gerhard Klügl en verhuisde in mei 2012, uw praktijk, uit de Regio van Frankfurt. m. naar Thalfang, in de Hunsrück. Uw aanbod omvat, naast de aura chirurgie, de dark field-microscopie, en de niet-lineaire systeem analyse (een verdere ontwikkeling van de bio-resonantie therapie). Als een wetenschapper, ze is methodisch naar de ziekte, de oorzaken en te elimineren.

Sandra Alleen Natuurgeneeskundige Kastanje Bos 8 54296 Trier-Petrisberg

E-Mail: [email protected] Fon: 0049 651 – 5616900 Mobiel: 0049 177 – 6020302 Fax: 0049 561 6901

www.sandraoettel.de www.gesund-durch-chakratherapie.de www.aurachirurgie-praxis.de

 

Geef een reactie