Robert Betz: Gelukkig in een gezond lichaam?

Sinds onze Kindertijd zijn we opgegroeid met het “normale mensen”, de eerste vraag is, wat zijn dan de Andere, de ouders en anderen denken buurman, de Partner, en dan zelf op je pad te volgen, de verveling, de crises en de dood-einde van het leven.

We luisteren naar een advies van de blinde massa en zijn gedomesticeerd zeer vroeg door de leeuw het lam. Dit onderwijs aanpassing is een handleiding voor de ongelukkige. Maar het Leed, de verdoving, de Woede, de ziektes en Angsten zijn zo algemeen dat ze zich aan ons als heel normaal.

In deze jaren is de laag niet heeft plaatsgevonden loop van een lange tijd van leeftijd, door de mens luistert naar de stem van zijn hart, maar de reputatie van zijn geest. Nu de leeuw wordt wakker in de mensen, en hij leert volg de roep van zijn hart, om rechtop te lopen en om de liefde aan jezelf en aan het leven opnieuw de Centrale plaats die hij verdient.

Leven is geluk, vreugde, enthousiasme, voldoening, gezondheid en innerlijke rust alleen de man met de moed gekregen, om zijn eigen weg, ongeacht wat anderen over hem zeggen of denken.

Fragment uit de lezing “Gelukkig in een gezond lichaam” door Robert Betz:

Video link: http://youtu.be/t6okN5mgORQ

Geef een reactie