Energetische Healing met AUNDA healing is Een alternatieve geneeswijze voor lichaam, ziel en geest

AUNDA healing is een energetische healing methode die kan helpen mensen met gezondheidsproblemen en diverse andere problemen.

Energetische Healing is een oeroude helende methode die op grote schaal wordt gebruikt voor vele natuurlijke volkeren. Door middel van energetische Genezing van de zelf genezende krachten van een volk kan worden gestimuleerd. Op deze manier is het mogelijk om het lichaam, geest en ziel weer in Balans. Dat is de reden waarom energetische Healing is zeer goed geschikt om een aanvulling op de methoden van de reguliere geneeskunde.

Een spirituele leer, met een focus op energetische Healing, AUNDA genezing. U wordt geleerd sinds de jaren 1970 door de italiaanse Attilio Ferrara. Attilio had op het moment, op de leeftijd van 25 jaar, een spirituele ervaring was dat voor hem een roeping, het verspreiden van de leer van AUNDA genezing.

Genezers die werken met de methode van AUNDA genezing, het gebruik van een frequentie die kan liegen als een Gouden golf op de onbalans op te heffen en op te lossen. De term AUNDA is samengesteld uit de A, die staat voor Avalon (het Paradijs), en UNDA, het latijnse woord voor “golf”.

Tijdens een healing sessie aan het visualiseren van de genezers AUNDA-helende frequentie en zet je je bewust aan de opdrachtgever. Daarnaast is de genezer kunt gebruik maken van het gesproken woord te versterken de helende werking. Fysieke details, zoals de traditionele handoplegging niet in energetische Healing met de AUNDA frequentie is nodig.

Video link: https://youtu.be/5P-pld_XJXY

Het verstrijken van een licht frequentie sessie met AUNDA-healing

Voor de start van de genezer voert een gesprek met de cliënt of de opdrachtgever. Dit wordt verduidelijkt wat zijn de klachten en wat de cliënt al heeft geprobeerd om gezond te zijn. Op de vraag of hij is het ontvangen van medische of therapeutische behandeling en welke medicijnen hij nodig is, bijvoorbeeld.

De werkelijke spirituele Healing begint met een elemental bevrijding. Dit betekent dat de energie kan worden verwijderd uit de lagere frequentie van het energieveld van de cliënt. Deze ontstaan meestal uit hun eigen of elkaars gedachten en kan van invloed zijn op ons leven sterk verbeterd. Door AUNDA genezing Elementalen van een soort kan worden opgelost.

Vervolgens is de frequentie-transmissie is op de client. De ene na de andere individuele aandachtsgebieden, zoals de locatie van de Pijn, het in evenwicht brengen van de Chakra ‘ s, het endocriene Systeem, de bloedsomloop, de organen, de wervelkolom en het immuunsysteem. Indien nodig, de genezer van de specifieke problematiek van de cliënt.

Vaak zal de klant onmiddellijk voelt het bevrijdend effect van de AUNDA-frequentie. Door middel van energetische Healing met AUNDA healing is een afweging van de energieën in het lichaam. Het lichaam kan ontspannen en genezing kan plaatsvinden.

In welke klachten AUNDA genezing?

Energetische Healing kan toegepast worden in een scala van klachten. In het geval van pijn en andere lichamelijke symptomen AUNDA genezing wordt vaak ervaren als nuttig zijn, als depressie, Burn-out of andere psychische en emotionele problemen.

De genezer Helena Fotiadou, gespecialiseerd in AUNDA genezing, kan vertellen vele succes verhalen. Klanten waren op zoek naar, bijvoorbeeld, in het geval van depressie, artrose, psychosomatische klachten en pijn als gevolg van letsel te helpen in Helena. Veel van de rapporten van de helende en ontspannende werking van een frequentie-sessie.

Energetische Healing met AUNDA genezing niet in de plaats van een arts, therapeut of een arts, maar kan een aanvulling zijn, hun methoden zinvol. Door AUNDA-helende frequentie van de hele persoon met zijn lichaam, geest en ziel aangesproken kunnen worden, die kan het verbeteren van de therapeutische succes.

De healing opleiding, en andere seminars te AUNDA genezing

Attilio Ferrara leert dat ieder mens de mogelijkheid heeft om te Genezen in zichzelf. In de healing opleiding te AUNDA genezing, dit vermogen kan worden herontdekt en verder ontwikkeld.

Tijdens de healing opleiding, studenten kunnen ondergaan stijgt naar een totaal van acht Frequentie. Het is geestelijke Wijdingen, met verschillende accenten. Per dag maximaal twee toeneemt in Frequentie kan worden aangenomen. Na het einde van het seminar, de studenten ontvangen een certificaat.

Door de succesvolle afronding van de healing opleiding, is het voor de studenten mogelijk energetische Healing van zichzelf en anderen.

De leer van AUNDA genezing leringen bestaat uit zeven belangrijkste. De eerste is de healing opleiding. De andere belangrijkste onderwijs-gebouw. Bijvoorbeeld, het is de bedoeling van de tweede les is de versterking van het genezend effect. Een aantal extra lessen en speciale seminars, die open zijn tot en met gevorderden. Sommige van hen hebben betrekking op slechts indirect van energetische Genezing.

Bijvoorbeeld door te stemmen frequentie, het effect van de stem verhoogt verbeterd worden op andere mensen. Dit is vooral Helende energie is belangrijk, omdat genezers werken ook met uw stem. Vaak door middel van een voice-frequentie verhogen in een duidelijker stem en een meer liefdevolle, authentieke communicatie kan worden bereikt.

Een andere mogelijkheid is om de ondersteuning van energetische Healing door de set-Up van bepaalde frequenties in de kamer. De frequenties van de zeven kleuren van de regenboog, de zeven AUNDA genezing als Heilig beschouwd als de geometrische vormen en het teken van de dierenriem frequenties.

Afhankelijk van de frequenties geschikt zijn voor een cliënt en zijn of haar klachten kan worden gemaakt van één of meer frequenties in de ruimte waar de healing sessie plaatsvindt. Dit kan een versterking van het effect van de energie-Genezing.

Bijzonder goed bepaalde regenboog van kleuren en geometrische vormen in elkaar passen, dat kan uitoefenen, een specifiek effect heeft op een specifiek gebied in het menselijk lichaam. Dus, bijvoorbeeld, de kleur Rood, en de dubbele piramide kunt handelen op de circulatie van het bloed en de levenskracht van het volk. De kleur Groen, en het pentagram, ondersteuning van het immuunsysteem en kunnen donaties, liefde en veiligheid.

Door het gebruik van de regenboog kleuren en geometrische vormen, een chakra balancing kan worden uitgevoerd. Deze methode is geschikt als één van de zeven belangrijke energiecentra van het menselijk lichaam is geblokkeerd, of indien deze in onbalans. In een chakra balanceren van de Chakra kunnen worden geopend en op de zeven chakra ‘ s in een natuurlijke balans. Een chakra balancing is Genezing al deel uit van de vergaderingen van de energie, maar kan ook worden onafhankelijk uitgevoerd.

Een positief neveneffect van de Leringen van AUNDA healing is dat de geestelijke ontwikkeling van de student kan sterk worden bevorderd. Het tarief verhoogd ontvangen tijdens de seminars, zodat de studenten een enorme persoonlijke vooruitgang op het spirituele niveau. De studenten zien deze duidelijker en meer bewust.

Verdere toepassingen van AUNDA genezing

De AUNDA-genezing-de frequentie is niet alleen geschikt voor energetische Genezing, maar het kan ook worden gebruikt voor het oplossen van schadelijke wateraders. Na AUNDA-healing-onderwijs, er zijn energetisch rechtsdraaiende en linksdraaiende wateraders, die lopen in de grond. Alleen de links-draaiende wateraders schadelijk zijn. U kan leiden tot diverse kwalen, zoals slaapstoornissen, nachtmerries, prikkelbaarheid, of hoofdpijn. Met behulp van de AUNDA-healing-frequentie links draaien kan worden gevolgd aan het einde van wateraders en in rechts-draaiende kan worden gewijzigd. Als een resultaat, de klachten hebben een manier van werken zelf.

Bovendien, de AUNDA-onderwijs met de engelen. In de angel-seminars te AUNDA genezing van het contact kan worden gemaakt naar twee van de meest krachtige aartsengelen naar ons helpen graag mensen. De Aartsengel Alpha helpt ons in het heden en de toekomst, terwijl de Aartsengel van de Omega is voor ons bij de verwerking van het verleden.

AUNDA healing is een veelzijdige leer, die het mogelijk maakt niet alleen energie, Genezing, maar de mensen kunnen u helpen bij verschillende problemen.

Genezer te AUNDA healing kan helpen hun cliënten in een verscheidenheid van manieren. De genezer kan jezelf vinden in het vaak, geestelijke vervulling, en een sterke Impuls voor de verdere ontwikkeling.

Helena FotiadouAUNDA genezing Helena Fotiadou engel harde weg 18 58739 Wickede (Ruhr) Tel..: +49 (0)2377 785 82 86 e-mail: [email protected] Web: www.energievermittlerin.de

 

Geef een reactie