De cholesterol theorie van hart-en vaatziekten is onzin

Bijna elke derde persoon sterft in de wereld van een hartaanval of beroerte – en de tendens is stijgend. In deze context is het voor de Artsen, voor tientallen jaren, een belangrijke risicofactor: van de cholesterol.

Cholesterol echter, in de regel van de cycli en de cellen van ons lichaam is van groot belang. Het kunstmatig verlagen van het cholesterolgehalte in het lichaam heeft desastreuze gevolgen voor onze gezondheid. Vandaag de dag, de veronderstelde lage cholesterol niveaus zijn zeer gevaarlijk voor mens en kan leiden tot de dood.

Sinds jaren dat ik probeer om mensen te overtuigen dat het heersende paradigma tegen cholesterol en verzadigde vetzuren is geen onzin, maar zelfs gevaarlijk. Mijn houding is bevestigd door twee nieuwe studies, maar hun resultaten zijn genegeerd, in tegenstelling tot die van de grote media-inspanningen vergezeld van het onderzoek, waarbij gekeken wordt naar de cholesterol de belangrijkste vijand van de Mainstream media in de rapportage over de gezondheid.

Lees meer over KOPP Online

Geef een reactie