De lamp bespaart u de onzin van de energy-saving lamp!

Na 130 jaar de lamp is. Geleidelijk aan, de EU neemt de macht varkens uit de markt. Dit is erg handig en goed doordacht? De NDR documentaire vragen de besluitvorming in de EU. Te beginnen in September van dit jaar, de verkoop van alle van de bollen, met een vermogen van 100 watt voor het eerst wordt verboden. Worden geïmplementeerd in een gloeilamp, slechts vijf procent van de energie om in licht, maar hoe kritisch is de energiebesparing werd getest in de lamp? Wat aandelen is het zeer giftige Kwik? Hoe en waar zullen ze worden gerecycled? En er is een life cycle assessment dat aantoont dat de spaarlamp beter is?

NDR auteur Güven Purtul begint te zoeken zijn spoor, op het noordzee-eiland Norderney. Omdat ze willen worden in de voorkant van de rest van Europa, bol – vrij in de zin van bescherming van het klimaat. De massa van het gebruik-als het verwisselen van dure energie-besparing voor het milieu, of liever de balansen van de lamp, industriële lampen, echt? De reis is ook over recycling-centra – leidt tot bevindingen die verrassing.

Video link: https://youtu.be/41a4j9JTwFs

Burn-out – Door het einde van de gloeilamp

Na 130 jaar de lamp is. Geleidelijk neemt de EU de “power guzzlers” van de markt. In September 2012 is het 25 – en 40-Watt gloeilampen verdwijnen uit de winkels. Alle andere conventionele lampen al uit de markt genomen. Dan zijn er geen lampen met een wolfraam te kopen draad. In plaats daarvan, de duitse energie-besparende lampen aan het licht in hun woningen en kantoren. Een grote vooruitgang, zeggen de voorstanders, want een lager energieverbruik is goed voor het klimaat. Worden geïmplementeerd in een gloeilamp, slechts vijf procent van de energie om in licht, maar hoe kritisch is de energiebesparing werd getest in de lamp? Wat aandelen is het zeer giftige Kwik? Hoe en waar zullen ze worden gerecycled? En er is een life cycle assessment dat aantoont dat de spaarlamp beter is?

Critici zien dit heel anders: Voor hen is, energy-saving lamp is een grote schijnvertoning. Je voorspelt een giftig afval problemen en ernstige bedreiging voor de gezondheid van de mensen – tegen een aanzienlijk lagere energie-besparing dan beloofd.

De wetenschap documentaire belicht het onderwerp in een kritische en vragen: Hoe nuttig is de energy-saving lamp, en wat zijn de Alternatieven?

Video link: https://youtu.be/vUbzZuJrja8

Een van de meest schadelijke stoffen (kwik) wordt uitgebracht in een van de meest kwetsbare materialen (glas) op de bevolking, op de “opdracht” van het “Centraal Comité van de Verenigde Europese één-partij dictatuur” in Brussel, dus in de lobby van het horen van “ambtenaren” ;)) Ook als een verlichting voor de kinderkamer. Een ongelooflijke lichtzinnigheid. Hoe zit het met lampen met een 12-Volt draden in alle appartementen en Diode? De laatste exemplaren zijn licht, dimbaar, bevatten geen giftige stoffen en dienen te worden afgevoerd als elektronisch afval.

Om dit gas systeem (cyclone-B-vervanging?) de EU-burgers kan begücken, is verleend door de autoriteiten extra speciale toestemming voor de productie van de compacte lamp. Onder de normale veiligheidsnormen, is deze lamp niet zou worden toegestaan om op de markt komen. Een beschadiging van de rotzooi van gigantische proporties ten koste van de gezondheid van de burgers. Politici zijn verantwoordelijk voor deze misdadige onzin, meineed (eed: Al mijn macht voor het welzijn van het volk) te vervolgen. Of u wilt verwijderen van het Alibi van de “Technische vooruitgang” om het probleem van de Overbevolking?

Geef een reactie