Nattokinase – een remedie voor hart-en vaatziekten

Nattokinase is een helende enzym en is te vinden in de traditionele Japanse gerecht genaamd “Natto”. Natto is opgesteld in Japan voor meer dan 1000 jaar, en ook als een remedie voor hart-en vaatziekten.

%image_alt%

Voor dit gerecht unshelled sojabonen worden eerst geweekt in water en vervolgens gekookt. Daarna worden de sojabonen met een bacteriële cultuur (Bacillus natto) en het mengsel bij 42°C, tussen drie en vijf uur, gefermenteerde (gestoomde). Door deze fermentatie het enzym Nattokinase is gevormd. Het is gedaan, kromp de bonen samen en het vormt een kleverige ei-wit slijm (ziet eruit als gesmolten kaas).

Als dit is alleen een maaltijd van slijmerige bean…

Waarom is Natto nu zo gezond?

Natto is vooral rijk aan voedingsstoffen in hoge kwaliteit plantaardig eiwit en andere. Bovendien, het bevat een zeer hoge concentratie van Vitamine K en het sporenelement selenium. Niet te vergeten: het enzym Nattokinase. Andere ingrediënten Lecithine, en saponinen.

Lecithine:

Is een cellen en voedt het Zenuwstelsel en verbetert de fysieke en mentale prestaties. De verhoging van activa, in het bijzonder van de concentratie en het geheugen, en het kan voorkomen dat ook de atherosclerose.

Saponinen (fytochemicaliën):

Ontgiften van het lichaam en spelen een belangrijke rol in de vetstofwisseling. Ze hebben een tonic, anti-inflammatoire, diureticum, slijm-rijden/slijmoplossend en groeihormoon-stimulerende werking. U kunt tegen celveroudering, het verlichten van constipatie ongemak en helpen bij de preventie van kanker van de dikke darm.

Vitamine K:

Natto is een van de Vitamine-K-rijke voedingsmiddelen. Vitamine K is essentieel voor het reguleren van de bloedstolling in het lichaam, d.w.z. ook voor het Stoppen van een bloeding, anders zou je dood te bloeden in het geval van een schending van gemakkelijk. Wanneer het lichaam gebrek heeft aan Vitamine K, verlengde bloedingstijd, en komt gemakkelijk tot de vorming van blauwe plekken. Dus, een toename van het tekort van Vitamine K-slechte genezing van de wond, bloedend tandvlees, neusbloedingen, vermoeidheid, zware menstruatie bloeden, en veroorzaakt interne bloedingen. Vitamine K ontbreekt, de bloedstolling vermindert het vermogen van het bloed.

Vitamine K ondersteunt ook de vorming van bot, samen met Vitamine D3 helpt bij het voorkomen van osteoporose, als het bevordert de recycling en de opname van Calcium. Bovendien, kanker voorkomt ziekten, beschermt het hart van de vorming van tandplak in de bloedvaten, verlaagt het LDL-cholesterol en is belangrijk voor gezonde tanden en de functie van de lever. (Door de manier, drugs veroorzaken bloedverdunnende een Vitamine K-tekort)

Let op bij het nemen van Anticoagulantia zoals warfarine: Vitamine K wordt aangeduid als de “tegenstander” te marcumar. In het geval van een Medicatie van Anticoagulantia, geen verhoogde inname van Vitamine K moet worden gedaan. Dit moet worden besproken met een arts.

Selenium:

Selenium, als een “multi-talent” kan worden aangeduid als de “beschermer van sporenelementen”. Het is een krachtige Antioxidant, een aaseter van vrije Radicalen. Selenium beschermt stoffen van de cellen uit te schadelijk voor het milieu en straling) belastingen, alsmede gif en gaat de cel-aging (oxidatieve Stress). Seleen wordt ook gebruikt als tegengif bij zware metalen vergiftiging, zoals lood en kwik.

Selenium versterkt het immuunsysteem en voorkomt hart-en vaatziekten, trombose en kanker. Samen met andere vitaminen, zoals Vitamine C en E, het houdt je fit en vol vitaliteit, versterkt de concentratie, en werkt als een antidepressivum.

Een selenium tekort kan leiden tot verschillende ziekten, zoals schildklier aandoeningen, maag-aandoeningen, het immuunsysteem zwakte, depressie, slapeloosheid, geheugenverlies, concentratieproblemen, hoofdpijn, gewrichts-en spierpijn, vruchtbaarheidsproblemen, …

Nattokinase:

In de jaren ‘ 80, een Dr. Hiroyuki Sumi (Universiteit van Chicago) onderzoek uitgevoerd voor de natuurlijke stoffen die in staat van bloed te ontbinden, bloedstolsels, voordat ze gebruikt kunnen worden voor de bloedsomloop gevaarlijk. Deze Vasculaire occlusie kan leiden tot een hartinfarct, beroerte of longembolie kan worden verminderd. Onder Dr. Sumi ook gekeken naar de Japanse gerecht Natto, en was in staat om te vinden. Hij nam het als een enzym dat bloedstolsels ontbonden, en beschreef het als Nattokinase (“enzym in Natto”).

Nattokinase lost bloedstolsels, verlaagt hoge bloeddruk en wordt beschouwd als een goede bescherming tegen een beroerte, hartinfarct, longembolie en zelfs de ziekte van Alzheimer.

Nattokinase suggereert stolsels alle chemische geneesmiddelen voor de behandeling van het bloed. Het effect van het Enzym duurt meer dan acht uur langer dan die van de medicatie. Daarnaast Nattokinase ondersteunt de productie van het lichaamseigen bloedstolling-remmende stoffen, en versterkt het effect.

Na lange studies, geen schadelijke bijwerkingen werden opgemerkt door Nattokinase.

Conclusie:

Mensen met een hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, hart-en vaatziekten, zo ver, de traditionele chemische en side-effect rijke drugs gebruikt had om met Nattokinase, een echte natuurlijke en gezonde Alternatief.

En zelfs nog meer, omdat Nattokinase het bloed en daarmee het hele organisme wordt gevitaliseerd. Dat is, de gehele bloedsomloop komt terug, de organen krijgen meer zuurstof en een verhoogde toevoer van voedingsstoffen. Er is meer energie beschikbaar is, worden de hersenen kunnen meer veroorloven het risico van kanker en het risico van Osteoporose neemt snel af.

Gezondheid en vitaliteit. De giftige drugs niet. Nattokinase is in het Bijzonder bedoeld voor de ouderen, omdat het lichaam niet kan produceren meer in leeftijd, dus veel van zijn eigen enzymen reguleren bloedstolling (bijv., Plasmine).

Ofwel je veel eten van Natto, of Nattokinase als een voedingssupplement. Vraag uw Japanse of uw voedingssupplement leveranciers. 😉

Producten Nattokinase:

 

Geef een reactie