De duitse genetische engineering-regering onder Merkel

De duitse regering van Angela Merkel heeft bleek dus Amerika-vriendelijk, dat sommige van de diplomaten spreken van een “Europese Kanselier van de Verenigde Staten”. Dit kan worden gezien in alle helderheid in de formulering voor de Groene genetische technologie in het regeerakkoord van de CDU/CSU en de SPD.

Bron: Internationale achtergrond informatie voor de politiek,de economie en de militaire wezens, de plaats van publicatie: Linz Verlagspostamt: a-4600 Wels, P. b. b. GZ 02Z030692 M, November 2006 (Download PDF document)

Deze Federale regering is grotendeels aan de eisen van de AMERIKAANSE overheid om de introductie van het GGO in alle sectoren van de economie en onderzoek. De aankondigingen, de goedkeuring van andere transgene maïs rassen door de Federale Minister Horst Seehofer.

Dit vanuit de groene Minister voor consumentenbescherming, Renate Künast, lanceerde de genetische engineering wet, met strikte aansprakelijkheid bepalingen is de bevordering van onderzoek en de toepassing van genetische manipulatie in Duitsland is nu nog sterker. Daarnaast heeft de Federale regering is van plan in Berlijn, de EU release richtlijnen in een tijdige wijze.

Dus, de duitse regering is tegen de besloten kiezers wordt genegeerd en het permanent stabiele afkeer van de bevolking voor deze technologie. Voor boeren die willen doorgaan met het gebruik van genetische manipulatie, en consumenten die willen eten van GM-vrij, de toekomst ziet er somber uit.

De Unie wil niet alleen hard-won locatie registreren onbruikbaar door het Gen-gewassen te worden bewaard geheim, wil je ook toestaan dat een kruipende genetische contaminatie van landbouw en natuur, omdat een scheidbaar bestaan van genetisch gemodificeerde en normale planten is aangetoond dat het onmogelijk is.

Dus, de duitse regering is het een belangrijk concurrentieel voordeel van de duitse landbouw op het spel, omdat je vernietigd de grote markt van GGO-vrije producten die in de vraag, vooral in Europa. De hoofdelijke aansprakelijkheid dient te worden afgeschaft ten gunste van een compensatiefonds. Tot nu toe, in het geval van een genetische vervuiling van de oogst van een boer, een boer die opgroeit in een bepaalde Omgeving genetisch gemodificeerde planten kan worden getrokken, is voor de economische schade die aan de account. Deze regeling is nu te vallen.

De Unie wil om zich te ontdoen van alle de boeren van de aansprakelijkheid, die tot nu toe is nergens vermeld voldaan aan de wettelijke voorschriften van GM de productie. In plaats daarvan, een belasting-geld-gevoed “wordt de schadevergoeding dekking Fonds”.

Zo wil de regering niet te nemen op een “GM belasting” alle belastingplichtigen in een collectieve aansprakelijkheid voor de producten die u wilt. De wil van een groot deel van de bevolking lijkt te worden van de regering in Berlijn volledig onverschillig, omdat de Minister van landbouw, Horst Seehofer (CSU) zei in een recent Interview:

“We willen het bevorderen van genetische manipulatie. Het wordt ook toegepast in de hele wereld. Het moet ook mogelijk zijn in Duitsland. Zo ver, de strikte regels voor aansprakelijkheid van de boeren voor de teelt van genetisch gewijzigde planten is bijna onmogelijk. Het is met name de vraag wie aansprakelijk is voor schade veroorzaakt door het mengen van de normale met genetisch gemodificeerde gewassen. We zijn momenteel wordt onderzocht of dit kan worden gerealiseerd door middel van een Fonds of via een verzekering.”

In Zwitserland, de bevolking in een referendum op 27. November 2005 is een (tijdelijk) verbod op genetische manipulatie in de landbouw, voor vijf jaar. Het was op weg naar een belangrijke nederlaag voor de regering en de economie van de Bazel chemische bedrijven, die is voorspeld in het geval van een afwijzing van genetische manipulatie in de landbouw, Zwitserland, de economische achteruitgang.

Ook in Oostenrijk, de Anti-GM mensen aanvraag van één van de meest succesvolle, als ook voor de politicus is niet bindend. Door de grote genetische engineering bedrijven niet kunnen beheersen en niet op te geven.

De belangrijkste selling point voor EU-landbouwproducten op de wereldmarkt, namelijk de “gegarandeerd GM-vrij’ zijn de international seed en agrarische multinationals, een doorn in het oog. Oostenrijk en Duitsland wilde, op zijn best, om GGO-vrije zones. Tegen een dergelijke zones, de agrarische commissarissen zijn terug vechten, maar, in Brussel.

Franz Fischler bedreigd door De Commissie, en zal niet tolereren, tenminste, als u een beroep land-breed. Ongeveer 90 procent van alle wereldwijd in de tropen gekweekt afkomstig Gen-plant van de AMERIKAANSE chemische bedrijf Monsanto. Het bedrijf met de kunstmatige ingreep in de processen van de natuur, de Winst-en marktdominantie van start-UPS in Europa, versterkt, vooral omdat zelfs in de VS, een groeiende Anti-GGO-Front.

Echter, de interventies en manipulaties op het gebied van genetische manipulatie zijn onomkeerbaar, en niet het maken van de perceel grens. Dat zou betekenen dat een stijging van de Gen-fabrieken in Duitsland en Oostenrijk, kan worden onderzocht in de Verenigde Staten en Canada, is duidelijk. Er is, sinds de velden door naburige velden van genetisch besmet. AMERIKAANSE rechtbanken niet de leveranciers of gebruikers van transgene zaden, maar de biologische boeren.

Ook de multinationale zaadbedrijven gok er, sterk in het geval van de biologische boeren. Een voorbeeld uit Canada: Na het conventioneel beheerde akkers besmet waren boer Percy Schmeiser, door Stuifmeel van genetisch opgeroepen hem voor Monsanto gevolg van het ongeoorloofd gebruik van de resulterende genetisch gemodificeerde zaden, en won in de laatste instantie. Dus, het canadese Supreme Court verleend, ten nadele van alle toekomstige Slachtoffers van de Gen-besmetting van een gratis letter.

: Al in 2004, ongeveer 60 procent van de soja-oogst van genetisch gemodificeerde planten is ontstaan in de wereld. Soja is op zijn beurt weer een deel van de ongeveer 30.000 food producten. Terwijl in Brazilië, het aandeel van de Gen-soja is slechts 22 procent, is verplaatst in Argentinië gv-Sonja de traditionele rassen is bijna voltooid. In China, twee-derde van de katoen komende oogst van de teelt van gg-gewassen in de VS, 70 procent.

Door de manier: Een zeer leerzame en praktische bron van informatie is de “1. Oostenrijkse Anti-genetische manipulatie-platform” www.proleben.at

Genetische manipulatie voor voedsel stoppen! – Wij eisen de feiten!

De Europese Commissie heeft goedkeuring verleend voor het eerst in 12 jaar weer de teelt van genetisch gemodificeerde gewassen, en dus vertegenwoordigt de Winst van de gg Lobby voor de belangen van het Publiek. — 60% van de Europeanen is van mening dat er meer onderzoek moet worden gedaan voordat we kunnen beslissen of we voedsel verbouwen, die schadelijk zijn voor onze gezondheid en het milieu.

Een onlangs gestart Initiatief geeft één Miljoen europese burgers de unieke Kans tot het indienen van een officieel verzoek rechtstreeks aan de Europese Commissie. Wij verzamelen een Miljoen handtekeningen voor een verbod op de introductie van genetisch gemodificeerd voedsel voor zo lang, tot er voldoende onderzoeksresultaten beschikbaar zijn.

Geef een reactie