De Verenigde Staten bepalen van de genetische manipulatie beleid in de EU

De burgers in dit land niet wilt elke vorm van genetische manipulatie. Onze overheid, echter, is gericht op de Verenigde Staten, om met alle kracht van uw genetische manipulatie in Europa.

De VS wil op te leggen op de Europese landen en hun genetisch gemodificeerde organismen (“GGO”). Zoals blijkt uit de documenten van Wikileaks, zou er voor de EU, zelfs met repressieve maatregelen, zou je tegen de genetische manipulatie van de militair. (Lees meer…)

“Dit is niet erg duidelijk!” Voor Stefanie Hundsdorfer, Greenpeace is: wat is besloten in Brussel nu is volstrekt onaanvaardbaar. Omdat de EU Commissie en de meerderheid van de 27 Lidstaten zijn getipt de huidige zuiverheid eis voor diervoeders.

Meer specifiek betekent dit: Vanaf nu genetisch gemodificeerde planten, zoals Maïs en sojabonen zonder de EU-verdragen veiligheid controles op de invoer. Per Kilo veevoer uit het Buitenland, bijna een gram van ongecontroleerde genetische engineering kunnen komen naar Europa.

De versoepeling van de regels importeren, angsten Stefanie Hundsdorfer, zal besmetten de Feeders verraderlijk: De nieuwe regels voor het niet schrijven, namelijk, dat dierlijke voeding moet worden geëtiketteerd, de sporen van een in Europa, de niet-geteste GM Soja, bijvoorbeeld kritiek op je. “Dit betekent dat de landbouwer die gevoed deze soja te zijn dieren, leert net zo weinig als de consument.”

ONS genetisch gemodificeerd voedsel aan de EU voedselzekerheid is niet wilden video link: https://youtu.be/p4df5AZV6sc

Geef een reactie