Genetische engineering: Wanneer het voedsel niet op de genen

“Je bent wat je eet” – dit zeggende is meer waar dan ooit, want van wat we eten draait onze genen aan en uit zetten, en bepaalt ons uiterlijk, ons gedrag en onze gezondheid. Wetenschappers noemen dit proces epigenetica, een onderzoek richting die nuttig kunnen zijn in de preventie van ziekten van de beschaving is behulpzaam.

Vandaag de dag, de 86-jarige Jannie Fafianie zwanger was, zoals de duitse bezetter opgelegd tijdens de Tweede wereldoorlog, een voedsel-embargo op Amsterdam. Duizenden stierven van de Honger. Fafianie overleefd en bracht een meisje op de wereld. Haar dochter, maar moest vechten voor een leven met de ziekte – een gevolg van de hongersnood, de wetenschapper Tessa rose boom vandaag: “De foetus is geprogrammeerd om op vaste tijden.Dan, als de tijden van Overvloed komen, de persoon is meestal ziek.”

Manel indien de klant vergelijkt probeert in zijn Tweelingbroer welke genen actief zijn en welke niet. Hij zegt: “Een van de meest verrassende zaken van de twee tweelingbroers. Men leefde in een grote stad en was ziek, de andere in het land gewoond, zonder ziekten. Zoals we gekeken naar hun Epigenome, zij waren als twee totaal verschillende mensen, zelfs al hadden ze identieke genen. Dat was een van de meest extreme gevallen, die we hebben gevonden.”

Wat we eten bepaalt welke genen in ons lichaam – onze voeding, genen aan of uit kunt zetten. Wetenschappers noemen dit “epigenetica”. De gevolgen kunnen dramatisch zijn. Ziekten zoals kanker, Diabetes type 2, hart aanval, schizofrenie of autisme uit te breken. Maar dat is niet genoeg: Sommige van deze verraderlijke schakelaar posities zijn, blijkbaar, over verschillende generaties, overgenomen.

Dit is ook een reden om te verwachten, zodat de gezondheid van de volgende Generatie zal erger zijn dan die van hun ouders. De schuld van onze moderne levensstijl, die brengt onze genen zijn in de war. Dus een stof uit de voedingsmiddelen-verpakkingen in het voedsel handelingen in ons lichaam als een hormoon en kunnen verantwoordelijk zijn voor eerdere begin van de puberteit, of een leven lang neiging hebbende naar zwaarlijvigheid kan de sijpelt, bijvoorbeeld decennia lang onopgemerkt.

Mocht het lukken, de wetenschappers, eigenlijk, om te leren ontcijferen van het bedieningspaneel, de Evolutie en het gebruik, dat zou een Revolutie in de geneeskunde: Terwijl je moet wachten op het begin van een ziekte te genezen, u kon genezen in de toekomst, ziekten, zelfs vóór het begin ervan. De jonge wetenschap van de epigenetica zou de sleutel kunnen zijn tot grote problemen van onze beschaving en de samenleving.

Tekst-Bron: Nuoviso.tv

Deel 1 van 5 video link: https://youtu.be/u7y1Dwdh4bU

Deel 2 van 5 video link: https://youtu.be/J5bAGLpO0KY

Deel 3 van 5 video link: https://youtu.be/jtZwQj2PhyA

Deel 4 van 5-video op de link: https://youtu.be/5m8nLngBcnk

Deel 5 van 5 video link: https://youtu.be/mazHZkv3D4M

Geef een reactie