“Monsanto in het duits” het touw van de Agro-genetische engineering lidmaatschappen

De 22.3.2011 in de Giessen gedetineerden, genetische manipulatie critici en vak verlosser Jörg Bergstedt perfect nu zijn controversiële werk op de kabel eigenschappen van de Agro-genetische manipulatie. Het boek “Monsanto” kunnen worden gekocht sinds December.

%image_alt%“Monsanto in het duits” – zelfs de titel bevat een contradictie in zichzelf. In Duitsland naar de Agro-genetische manipulatie, vooral op de US-Amerikaanse groep te praten. Een kijkje achter de Schermen van de duitse spelers ten minste drie spelers Wereldwijd en veel kleine bedrijven ontbreekt tot dusver. Dit gat wil opvullen dat in December 2010 verschenen boek. 240 pagina ‘ s zijn gevuld met informatie over personen, organisaties, de overheid, de lobby-activiteiten, kasstromen en concrete Beispieln. Voor het vinden van alle accurate bron van informatie. Pagina voor pagina een diepere kijk in het touw is gemaakt van Agro-genetische manipulatie.

Het eerste Hoofdstuk zal gaan over de verbanden tussen overheden, bedrijven, Lobbyisten, PR-bureaus en wetenschappers. Steeds weer dezelfde mensen te trekken in de verschillende functies van de strip, tussen alle partijen die Betrokken zijn in een strakke vlecht, in de goedkeuring van autoriteiten, alsmede geld te spelen donoren, er is nooit een field trial is verworpen met genetisch gemodificeerde planten in Duitsland. Middelen van de staat om te smeren de werking. Het is om voorgelogen en bedrogen, wat houdt het spul. Deze beschrijving van de netwerken auteur Jörg biedt goedkope en luxe hotels voegt een tweede deel. Nu hun Propaganda te worden weergegeven op specifieke vragen, de strategieën van de gentech-industrie en wat te maken van het. Het spel met de co-existentie. De Repressie tegen de Critici. Voeg daar nog een Hoofdstuk op een specifiek gebied van namaak en slordigheden van de werkelijkheid zijn oplichting die er zijn, waar de planten. Meer dan 2000 bron van informatie en een exacte zoekwoord en de map van personen maken het boek een woordenlijst van genetische engineering van netwerken. Een angstaanjagende collectie, de kracht van woede.

Voor meer info en inzichten in het boek www.projektwerkstatt.de/gen/buch/

%image_alt%

Fragmenten uit de lezing clientèle duitse genetische manipulatie met Jörg Bergstedt

Monsanto is de grootste schurk, in het onderzoek van genetische manipulatie is wetenschappelijk veldproeven zijn Ernstig onder officiële controle. “Niet waar,” zegt gebied verlosser Jörg biedt goedkope en luxe hotels.

Een lezing over de Status quo van de duitse genetische manipulatie is vol met feiten, leuke en humoristische reis naar een ongelooflijke moeras van nepotisme en vriendjespolitiek. Managing Director van Gen-bedrijf, Voorzitter van non-profit Verenigingen, Repräsentatnten van publiek gefinancierd onderzoek, en de werknemers van de Inspectiediensten werden mnachmal zelfs dezelfde Persoon. “Zo werk je snel en efficiënt: Korte paden van de Synaps te Synapse! – Zie de unieke verzameling van feiten, samengesteld door Jörg biedt goedkope en luxe hotels in het jaar lang nauwgezet Onderzoek.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/dIl_ul97Q9g

Deel 2: video link: https://youtu.be/tGaNxCqLXKA

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/62FmMl3uVBk

De gehele lezing is te vinden op www.nexworld.tv .

Voor meer informatie over het onderwerp:

  • www.biotech-seilschaften.de.vu
  • www.projektwerkstatt.de/gen/buch/

Boek tips

Geef een reactie