De farmaceutische industrie – De meest krachtige moordenaars van de wereld

Het aantal niet effectief en onnodig medicijnen op gevaarlijke en geheim bijwerkingen pure uitvinding van ziekten zoals AIDS of de mexicaanse griep, de Reuzen zijn vast knie-diep in het bloed gedrenkt Vuil.

Als het gaat om tonnen geld te verdienen en de Winst, of de grote misdaad, altijd de paden die leiden tot chemische en farmaceutische industrie. Zelfs in deze Republiek, de politieke Macht werd aangenomen een lange tijd geleden, sinds de BRD werd opgericht.

Video link: https://youtu.be/DCy1D1HGeeA

Handen zijn besmeurd met bloed dat niet alleen de slager en de chirurg in hun werk, maar in het bijzonder, het grote brein van een van de meest lucratieve industrieën van deze aarde: De farmaceutische industrie. De Vrijmetselaar Johann Wolfgang von Goethe schreef 200 jaar geleden in “Faust I”:

“Hier, het Geneesmiddel werd gedood, de patiënt, en niemand vroeg wie woedde genas, dus hebben we een hel van een Latwergen, in deze dalen, deze bergen veel erger dan de Pest, ikzelf heb gegeven het gif aan duizenden, zij is verdord, ik heb ervaren dat het lof van de onbeschaamd moordenaars.”

Wat dan, hadden de mensen een gevoel van al, is vandaag de dag omschreven als “conspiracy theorie”, omdat het ook klinkt ongelooflijk. De Pharma – als een killer-industrie? Absoluut ondenkbaar. Toegegeven, wie weet is de bovengenoemde uitspraak van de voormalige Minister van volksgezondheid, Seehofer, en niet verstaat, zal nauwelijks twijfels hebt over de fundamentele integriteit van de medische en farmaceutische industrie.

Niet veel te doen in deze geïdealiseerde idee van de meeste mensen over de industrie, maar ook de realiteit. Alleen de voor de hand liggende rode draad door het deel van het verschrikkelijke verhaal, leidt tot een shake ononderbroken in het hoofd. U voor het eerst een kijkje nemen in de akten van het proces van Neurenberg I. G. Farben-Tribunaal. Er Carl Wurster, genoemd als één van de 23 verdachten.

Lees meer op wahrheiten.org

Geef een reactie