Het meest gevaarlijk zijn de nucleaire reactor in de wereld is in Duitsland!

We zullen de controle vreedzaam in de ramp. Jo Conrad in gesprek met de tegenstanders van kernenergie en de auteur van vele boeken, Holger Strohm.

De heer Strohm is in dit interview indruk te nemen en zonder een blad voor de mond, de gevaren van kernenergie – maar ook meer alarmerende ontwikkelingen van onze Oh zo “geavanceerd” Westerse “beschaving.” Waarschuwing: deze informatie kan leiden tot gewelddadige hoofdpijn.

Video link: https://youtu.be/SfsunA3RH98

Straling expert: de meetgegevens van straling zijn verstopt !

De straling moet onder controle worden gehouden, Blijkbaar zijn de waarden die moeten worden gepubliceerd, of helemaal niet, alleen over de Centrale bevoegde instanties zoals het Federaal bureau voor stralingsbescherming. De gemiddelde totale controle door de staat en het ontbreken van controle door een onafhankelijke meting van de instanties en de burgers. In ieder geval, de overheid kan het uitstel van publicatie, stop, of — in het ergste geval de gegevens vervalsen. De verwijzing naar “onjuiste interpretaties door leken,” daarom, is heel mooi — maar wat van de overheid is met de potentiële “interpretaties”? Zoals u weet, onze overheden en politici, als een regel, de rechten van de kapitein van de “Interpretatie”. Duitse weerstations zijn niet toegestaan te publiceren straling gegevens. Onafhankelijke metingen op www.wisnewski.de

Terwijl in het licht van de reactor ramp in Japan, een aantal van de angstige vraag, wat we waarschijnlijk te krijgen in dit land van de radioactieve straling, de overheid in het geheim en geruisloos sluiten. Volgens rapporten, de meting stations in de Baltische zee, kan niet langer waarden zijn stralen post. Onafhankelijk gemeten straling waarden is te vinden op de Website van Gerhard Wisnewski www.wisnewski.de.

Gevaren door straling: Het effect van radioactieve straling op mensen, dieren en planten wordt gemeten op Basis van het Internationale systeem van eenheden (SI) is de Sievert: 1 Sievert (Sv) = 1000 Millisievert (mSv) = 1.000.000 in micro-sievert (µSv).

Ter vergelijking: In Duitsland is de natuurlijke straling is, volgens het duitse Ministerie van milieu in een heel jaar op een gemiddelde van 2,4 millisievert. Acute straling schade zijn te vrezen van een dosis van meer dan 500 millisievert per uur: Dit omvat de bescherming van verbranding zijn, volgens het Federaal bureau voor straling vergelijkbaar optredens op de huid, haaruitval, verminderde vruchtbaarheid, en bloedarmoede.

De werknemers in de oekraïense kerncentrale in Tsjernobyl op 26 in de reactor explosie. April 1986, een straling van 5500 Millisievert totale dosis blootgesteld zijn geweest aan.

 

Geef een reactie