De fluoride geval – de gevaren van conventionele tandheelkundige zorg en krijt als Alternatief

De fluoride geval – Over de gevaren van conventionele tandheelkundige zorg en de mogelijke Alternatieven

Auteur: Joe Romanski

Het is algemeen bekend dat er bepaalde bacteriën, cariës en parodontitis veroorzaken. Het principe: zij zetten de suiker uit de voeding in organische zuren, in de vorm van de Tanden gedemineraliseerd, zodat de gaten. Tandbederf is geboren. Andere stammen van bacteriën meer kans op ontstekingen veroorzaken, die leiden tot de daling van het tandvlees en de afbraak van het kaakbot; dit heet Gingivitis en parodontitis.

Het is ook bekend dat dit proces van demineralisatie begint bij een pH-waarde van 5.5. Daarom, het fluorideren – in sommige opzichten – als gevolg van de fluoride kristallen in de tanden en kiezen voor een (iets) sterker zuur bescherming, gaande tot een pH-waarde van 4.6. Op hetzelfde moment, de Fluoride blok belangrijke metabole functies in de bacteriën, en dus fungeren als biocide.

Fluoriden zijn relatief stabiele Verbindingen, het zeer giftige element fluor met andere elementen of moleculen. Vergelijkbaar met het zout, waarin het chloor is ook een giftig Element is opgenomen. Of en hoe giftig en schadelijk deze stoffen zijn echter daadwerkelijk in het lichaam hangt af van verschillende factoren. Een van de ontgifting van de capaciteit van het lichaam, dat vereist een groot aantal enzymen, de productie van die, op zijn beurt, alle soorten vitamines, mineralen en sporenelementen nodig zijn, enz., Dus het verleden komt vaak in de natuurlijke genezing scène tegen het Argument van de forfaitaire toxiciteit van bepaalde elementen en Verbindingen naar het ding en maakt meer verwarring, want voor verlichting. Hetzelfde geldt voor de “Warner” van de kernen van de andere kant, bijvoorbeeld voorafgaand aan chloordioxide (MMS), of Amygdalin, de anti-kanker werkzame stof in bittere abrikoos.

Fluoride in tandpasta, in zout en in het drinkwater eigenlijk zo schadelijk voor de gezondheid, omdat het Element fluor is opgenomen, maar omdat deze fluoriden in staat zijn om een aantal enzymen, niet alleen bacteriën, maar ook in de menselijke stofwisseling. Op dit moment ten minste 24 enzymen zijn bekend, deze zijn ingesteld door de Fluoride uit van de actie. Als de hoeveelheden ingenomen is meestal erg laag, vaak heeft geen directe invloed op onze gezondheid. Althans in eerste instantie, aangezien Fluoride niet volledig worden geëlimineerd. Een deel blijft in het lichaam, ook omdat ze gebonden zijn door reacties met enzymen en andere stoffen.

Sinds de jaren 1920, bekende biochemische reactie is degene met thyroxine, het schildklier hormoon, waar het verdringt Jodium uit de molecuul van de stof. Daarom, fluoriden zijn gebruikt enkele decennia geleden als een medicijn tegen de schildrüsenüber functies. En, daarom, 1955 gepubliceerde studie toonde aan, bijvoorbeeld, een verviervoudiging!!! de keel kanker tarief in San Francisco tijdens de tijd van het drinkwater te fluorideren.

Om invloed op het hormonale systeem van de kleinste hoeveelheden zijn voldoende. De engelse schildrüse specialist Dr. Barry Durrant-Peatfield, volgens de Fluoride-effect al van bij een concentratie van minder dan 1 ppm (delen per miljoen). Ervan uitgaande dat het gewicht van hetzelfde Molecuul (als een ruwe benadering is mogelijk), 15 milligram, dus in ongeveer 15 liter van de lymfevloeistof in het menselijk lichaam, hormonale effecten, en die zijn ook waargenomen.

Niet alleen vanuit dit oogpunt, de conventionele wijsheid van de fluor of fluoride wordt weergegeven als een essentieel spoorelement, is meer dan twijfelachtig. Er is geen overeenkomstige symptomen van een tekort zijn bekend, dit Proefschrift is daarom in toenemende mate in vraag gesteld. Opmerkelijk, het is nu verlaten, de Federal Institute for risk assessment: “fluoride is niet essentieel om te leven”, – vermeld in het desbetreffende informatieblad van 2005.

Niettemin, het wordt aangeprezen door een aantal “experts” nog steeds een dagelijkse behoefte. Is afgeleid van de uitscheiding bedrag en dient in het bereik van 0,04 mg per Kg lichaamsgewicht voor volwassenen en 0.06 aan 0,08 mg voor kinderen in nood, omdat hun bot groei, meer (), en in relatieve termen; in absolute termen, het zou minder. Dus een 20 Kg kind is gezegd te hebben ontwikkeld om te absorberen ongeveer 1 mg fluoride per dag – een bedrag dat wordt niet bereikt met het gemiddelde dieet meestal, dat is de reden waarom gefluorideerd zout, en zelfs fluoride tabletten. Op hetzelfde moment, het gebruik van dit zout is verboden in kantines, en volgens de wet, minerale wateren moeten worden van een fluoride inhoud van 1,5 mg/l volgens kenmerkt zich, meer dan 5 mg/l zijn ook niet toegestaan in het drinkwater. Dit is ongeveer de dagelijks aanbevolen hoeveelheid, welke wordt beschouwd als voor volwassenen buiten de school een medisch oogpunt als ongevaarlijk; ongeveer 10 mg per dag op de lange termijn als problematisch. Zelfs de “officiële” veiligheid venster is vrij klein.

Het is veel kleiner, als je – zoals hierboven vermeld – in aanmerking neemt, dat tussen de 15% en 70% van het opgenomen bedrag blijft in het lichaam – in het bindweefsel en in het bot, waar het bij voorkeur wordt de Calcium combineert en droogte maakt (de zogenaamde fluorose van het skelet), of als reactie partners van enzymen en hormonen,…

Wat kan dit leiden tot niet alleen kanker studie van San Francisco, maar ook, bijvoorbeeld, de ontwikkeling van Intelligentie. Het resultaat van de Meta-studie van het Chinese Nanjing Universiteit van 2008, trok internationaal heel wat opschudding: verlaagt 20 jaar veel fluoride in het drinkwater op het IQ met een gemiddelde van 7 punten. Dit betekent niet, natuurlijk noodzakelijk price “Zonder het water filter, geen Nobel!” Echter, de conclusie is in lijn met het feit dat fluoride verbindingen worden bij voorkeur gebruikt als actieve ingrediënten in drugs maken de geest “saai”.

Dit alles al decennia bekend en goed gedocumenteerd – zo goed dat tot het midden van de jaren 1990 de meerderheid van de Europese landen en regionale instanties zijn getrokken uit het drinkwater te fluorideren. In Duitsland is het niet meer beoefend sinds 1993.

Maar niet alleen dat fluoride gevaarlijk. De volgende in de bijna alle van de conventionele tandheelkundige crèmes (en Zeep en Shampoo) bevatte schadelijke stof sodium lauryl sulfate (SLS), op de verpakking, vaak als sodium lauryl sulfaat. SLS handelingen-inflammatoire, irriteert de huid, verbrandt de ogen, wordt beschouwd als een Allergeen en moet in staat zijn om te veranderen, de resultaten van het onderzoek van de Tohoku Universiteit, en zelfs het erfelijk materiaal in onze cellen.

Een derde (nog niet definitief) “controversiële” bestanddeel in sommige tandpasta ‘ s is Triclosan, het antibioticum. Aangezien het probleem van antibiotica is bekend genoeg op dit punt, een citaat uit de aanbeveling van de Federale Instituut voor risico-evaluatie: “Het gebruik van Triclosan zou moeten blijven tot het minimum dat noodzakelijk is in het medische veld is beperkt.”

Met zoveel potentiële of werkelijke vergiften in de tandheelkundige zorg producten, de vraag of er zijn andere, natuurlijke manieren om onze kauwstelsel organen in een gezonde of zelfs het herstel van de schade. En het zijn er eigenlijk.

De strategie is net zo eenvoudig als duidelijk: het verhogen van de pH-waarde in de mondholte, gecombineerd met natuurlijke anti-bacteriële agentia.

Dit biedt, bijvoorbeeld, tand krijt, door het combineren van onderdelen van de basic-werkende calcium carbonaat (kalk) met het hout suiker, xylitol, en bepaalde kruiden en Planten (zie www.zahnkreide.de).

De pH-waarde van 8,4 zorgt ervoor dat het milieu in de mondholte aanslagen in sterk Zuur zo snel in het kritische bereik onder 5.5 glijdt. Op hetzelfde moment, waardoor het bevorderd de remineralisatie van de tanden omdat het speeksel moet worden alkalisch.

De xylitol, op hun beurt, zijn niet in staat om te metaboliseren van de bacteriën, het verhinderd door middel van biochemische mechanismen, de bacteriën hechten aan het weefsel structuren. Dit geldt niet alleen voor de tanden, maar ook voor het neusslijmvlies en de gehoorgangen.

Die tand krijt is een grote tandheelkundige zorg producten, weet ook de homeopathie. De drug van keuze in hoge-cariës-tilt hot Calcium fluoratum, Calcium fosforzuur.

Conclusie: Effectief, natuurlijk en dus veilig tandheelkundige zorg is mogelijk. Een Alternatief tand krijt.

Geef een reactie