Film tip: de documentatie die met de overledene, als alternatief, de arts Dr. Fritz Roithinger

De bekende alternatieve arts, Dr. Fritz Roithinger ging op 26.12.2011 na een korte, ernstige ziekte (ALS) rustig vanaf dit Niveau. Hij was, voor zijn kritische houding ten opzichte van de conventionele geneeskunde en als een holistische alternatieve arts, en tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk bekend. Patiënten van over de hele wereld kwamen naar zijn praktijk naar Kitzbühel. Dr. Fritz Roithinger was een echte dokter.

Uittreksel uit de overlijdensadvertentie van ORF.op – Alternatieve geneeskunde Fritz Roithinger is dood:

Zijn methoden van behandeling werden holistisch. De hoeksteen van de gezondheid van voedsel. Hij had niet alleen een brede waaier van medische Kennis, maar ook de opleiding tot spirit healer. In Rwanda en Uganda, nam hij de zorg van een veel gebruikt om de weeskinderen van de wrede burgeroorlog. Al zijn behandelingen, omcirkeld altijd naar de aanpak: er is Geen fysiek Lijden zonder een geestelijke oorsprong. Van over de hele wereld-patiënten stroomden in de praktijk naar Kitzbühel.

Bron en lees Meer over de ORF.in

Voormalige ORF-Interview met Dr. Fritz Roithinger (Maart 2011)

De arts en de holistische arts van Tirol heeft veroorzaakt met zijn houding tot het leven en zijn gedachten over de dood, ziekte, en aardse materialisme, een ongelooflijk aantal van de reacties van het publiek. Maar ook heel gepolariseerd.

Video link: https://youtu.be/FkTW7vylxUk

“Ziekte is noch wreedheid noch straf, maar enkel en alleen door de impuls van onze geest, zodat we dingen kunnen veranderen, om te voorkomen dat een groter kwaad.” Dr. Fritz Roithinger

Eerder uitgebrachte Film met Fritz Roithinger verkrijgbaar op DVD

Anita Schrittwieser (Vaccineren – spel bal man) publiceerde een uitgebreide en niet eerder gepubliceerde Interview met Fritz Roithinger op DVD. Het Gesprek wordt begeleid door het aan te raken, en esthetisch aantrekkelijk opnamen van Rwanda, en in de vergelijking, ook van Tirol. De Teaser voor de film: video link: https://youtu.be/a9YqEB9kbAc

De Film documenteert Roithingers kritische houding ten aanzien van de onderwerpen:

  • Armoede en rijkdom
  • Gezondheid en geneeskunde
  • Natuur en duurzaamheid
  • De Kerk en de politiek
  • Dood en geboorte
  • Anticonceptie
  • Afrika en ontwikkelingshulp
  • Aids en HIV

De documentatie kan vooraf worden besteld voor 17 Euro, op het adres [email protected] .

Meer info en het bestellen van de film: www.anita-schrittwieser.com

 

Geef een reactie