Handen uit de buurt van de mexicaanse griep vaccinatie!

De Federale Minister Van Volksgezondheid Ulla Schmidt:

“Bij het uitbreken van de ziekte tweemaal gevaccineerd”

Het Serum moet eerst ontwikkeld worden…

Als arts en politicus, een oud-presidentskandidaat van de Republikeinen in het jaar van de verkiezingen van 2008, spreekt griep een bevoegde Persoon, Dr. Ron Paul over de varkens.

In 1976, Dr. Ron Paul waarschuwde in zijn eerste jaar als een Texaanse congreslid in Washington, in de voorkant van een paniek over de mexicaanse griep. Honderden soldaten van de militaire basis in Fort Dix, meestal rekruten werden besmet. De toenmalige President Gerald Ford beval een onmiddellijke landelijke vaccinatiecampagne. Meer dan 40 miljoen Amerikanen gevaccineerd. Maar in het midden van de hysterie, het programma was gestopt na 500 Ingeënt op het Guillain-Barré syndroom patiënten als een side-effect, een verlammende zenuw-ziekte, gebaseerd op de vernietiging van het immuunsysteem. (Video ‘ s van slachtoffers).

25 mensen overleden in directe verbinding en direct als gevolg van de vaccinatie, terwijl van de niet-gevaccineerde slechts één persoon aan de griep overlijden.

Dr. Ron Paul betoogde in het Congres tegen een grote vaccin actie, en dringend gewaarschuwd voor de bijwerkingen. Vandaag waarschuwt hij weer: “Wat gebeurt er nu op hysterie is volledig überissen en natuurlijk, gewoon een andere reden voor de “Big Government” meer controle”. Hij vindt het absurd dat nu ook het Ministerie van homeland security (het beruchte Homeland Security, of de “Gestapo van de Verenigde Staten”), in de medische en gezondheidszorg betrokken en zijn leiderschap.

Dezelfde paniek van 1976 herhaal nu, gedreven door de AMERIKAANSE regering en de media, maar er is absoluut geen reden voor. Het zou hebben gedaan, als Amerika zou worden aangevallen door atoombommen. Om de ratio ‘ s in het juiste licht: “Vorig jaar waren er in de Verenigde Staten 13’000 gevallen van tuberculose, een zeer gevaarlijke en zeer besmettelijke ziekte, die pas in 2006, legendarische gedood 644 mensen, met niemand om de zorg in het minst over.”

Dr. Ron Paul noemt het Amerikaanse volk om te verblijven op de links, want er is absoluut geen reden voor paniek. Hij waarschuwt verder dat het bedrijfsleven en de overheid weet hoe te profiteren van deze Situatie op de hysterie, nog meer controle over de mensen in het land om te oefenen en om een winstgevende business.

[Bron: sackstark.info]

Geef een reactie