Infrarood borstkankerscreening – Veilig Alternatief voor mammografie

Het is een verandering is noodzakelijk en al in de voortgang met betrekking tot de diagnose van hormoon-afhankelijke tumoren.

De Standaard in de vrouwen, de x-ray mammogram, gevolgd door biopten: invasieve diagnoses en behandelingen met niet zeldzaam om te mislukken. In de wereld van de literatuur, de Routine is altijd geclassificeerd als meer frequent mammografie als onvoldoende of zelfs schadelijk zijn.

In de QuantiSana health center in Bichwil/Zwitserland unbelast is er een Alternatief: de eerste, een middel van infrarood thermografie. Het is geschikt als een pijn-vrij en niet-invasief onderzoek van de borst, die kan worden uitgevoerd zonder zorgen op een regelmatige basis. Als een verdacht geval is gezien, een echo-onderzoek en-in geval van verdere verdenking van electro therapie (ECT: Electro-Kanker Therapie). Sterk aanbevolen is een regelmatige preventieve onderzoek van de borstkas via infrarood thermografie. Het duurt niet veel tijd, onmiddellijk en eerder dan mammografische afwijkingen of bevestig de gezondheid en daarmee ook de angst.

Infrarood Borstkankerscreening

Dankzij de ontwikkeling van een hoge resolutie en de thermische gevoeligheid van de camera ‘ s infrarood borstkankerscreening is uitgegroeid tot een van de unbelastend de meeste Preventieve methoden. Met ons Systeem, het is mogelijk dat er afwijkingen te herkennen vanaf een heel vroeg stadium, een jaar eerder dan met conventionele Screening methoden (bijvoorbeeld een mammografie). Daarnaast is deze methode zorgt ervoor dat er geen schadelijke ray!

Met deze unieke Software, maar kan alleen worden bepaald afwijkingen van het weefsel, maar ook van de lymfe-of bloedvaten in de ochtend. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de oorzaak van de afwijking.

De nieuwe Visie van thermografie

Voor mensen die meer verwachten van de gezondheidszorg dan Symptoom-bestrijding, opende de medische thermografie unieke mogelijkheden. We zien thermografie als screeningsinstrument voor preventie. De thermografie is geschikt voor de diagnose van pathologisch of andere voorwaarden en voor de controle van de Therapeutische vooruitgang, voor de matiging, behandeling of preventie van ziekte, of voor de beoordeling van de structuur en functies van het lichaam. Wij geloven dat er redenen zijn om te benadrukken van het nut van thermografie. Het is uniek en handig genoeg is om te worden gebruikt als een stand-alone prestaties.

Preventie is de nieuwe geneeskunde!

Video link: http://youtu.be/dwjIw4oT3AE

Links naar de uitzending inhoud: http://www.gz-bichwil.ch

Bron: TimeToDo.ch

Geef een reactie