Fluoride Als een vergif, een drug was

Sinds de jaren veertig van deze eeuw, fluor wordt beschouwd als het wondermiddel voor cariës profylaxe. Het is gemakkelijk voorbij aan het feit dat fluor is een gevaarlijk gif, de toxiciteit is boven het lood, en in de chemie laboratorium onder de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen kunnen worden behandeld. Dezelfde stof die wordt toegevoegd aan onze tandpasta beige – sodium fluoride – op hetzelfde moment, poison is ook een zeer effectieve insecticide, en ratten!

Het moet benadrukt worden dat de medisch bewijs kon niet worden geleverd voor de effectiviteit van fluoride als een van cariës profylaxe tot op heden perfect. Bijvoorbeeld, dubbel-blinde studies hebben in staat geweest om nooit gaf een statistisch significant voordeel van Fluor. Verschillende veldstudies in de verenigde staten, Canada en nieuw-Zeeland, dat in gebieden zonder Fluoridering van het drinkwater zelfs minder verval opgetreden.

Zeker, fluor is opgenomen als sporenelement in het menselijk lichaam (ca 2-3 gram), maar het lichaam nodig heeft fluor is opgenomen in de normale voeding is voldoende, dus dat bijna nooit een Aanvulling nodig is.

Geen wetenschappelijk bewijs in ieder geval recht op een gedwongen medicatie met fluoride, als van het drinkwater te fluorideren in vele Delen van de Verenigde Staten, Canada en het verenigd koninkrijk. Er CFIDS zijn geen ziekten, ook de wereld ‘ s meest. In Duitsland, fluoride toevoegingen aan het drinkwater worden verboden, zoals in de meeste andere Europese landen, gelukkig, maar dat de verplichte fluoridering van de bevolking sluipt in ons leven – door de toevoeging aan tandpasta, eten, vooral te zout.

Fluor-vrije tandpasta is tegenwoordig moeilijk, maar na al, dit is niet of slechts in geringe mate is opgenomen ook bij het Poetsen van de tanden van het lichaam. In het geval van keukenzout, moet men aandacht schenken aan het feit dat fluor is een belangrijke “voedingssupplement”, maar een gevaarlijk gif, en dus niet in de vrije handel in voedsel. Dus, men moet kopen onder geen enkele omstandigheid gefluoreerde zout. Echter, de duitse gezondheidsautoriteiten in beroep te gaan voor een lange tijd om te eten producenten, vooral bakkers, om de “bevordering van de volksgezondheid” in hun producten met fluor-gefunctionaliseerde zout. Hier, het zelfbeschikkingsrecht van de burger is volledig ondermijnd, met name op de verpakking, de etikettering is verplicht.

In aanvulling op de volledige afschaffing van de vrije wil van een verantwoordelijk burger in de geschiedenis van de geneeskunde waarschijnlijk een eenmalig proces is, is dus ook de medicatie zelf is problematisch, omdat op deze manier een gecontroleerde dosering is vrijwel onmogelijk. Studies in de VS hebben aangetoond dat de meeste mensen een dagelijkse Fluoride niveaus boven de toxiciteit te beperken.

De gevolgen zijn verwoestend. Fluor is een sterk kankerverwekkend, veroorzaakt osteoporose, of versterkt deze, op zijn minst, en is, dus een toename van botbreuken verantwoordelijk.

Nog meer verontrustend is het effect op de menselijke Psyche. Fluor draait langzaam, maar geleidelijk aan de vrije wil van de mensen. Dit is niet een verzinsel van een “conspiracy theorie”, maar goed bewijsbaar door het feit dat wereldwijd, ongeveer 60 psychotrope fluor als een van de belangrijkste bestanddeel zijn:

Het bedrijf Roche ontheemde kalmeringsmiddelen Rohypnol bevat als werkzame stof, een wijziging van de bekende kalmeringsmiddel Diazepam (“Valium”) – Flunitrazepam. Door het fluorideren van het geneesmiddel, het effect is vertienvoudigd volgens de fabrikant. Naast rustgevende activiteit-remmende effect, is het de symptomen gaat om bijwerkingen, zoals lage bloeddruk, geheugen stoornissen, slaperigheid, visuele stoornissen, verwardheid, gastro-intestinale stoornissen, en oliguria, dus alle klassieke CFIDS.

Veel verontrustender is het dat fluor is ook een belangrijk onderdeel van neuroleptica gebruikt in de psychiatrie voor de behandeling van psychose, soms met desastreuze bijwerkingen. Een voorbeeld is Stelazine, die wordt vervaardigd in de verenigde staten door het bedrijf SmithKline Beecham en verkocht. De werkzame stof, trifluoro-perazine-HCl, en het wordt voornamelijk gebruikt bij patiënten met een psychose en ernstige angststoornissen, waar het fungeert op zijn beurt sterk bewust van worden absorberen. De bijwerkingen zijn verschillende vormen van dyskinesie te Parkinson symptomen, permanent veranderde Staten van Bewustzijn, Musculaire rigiditeit, hartritme en hartslag, stoornissen, hartkloppingen, enz., dus weer de typische symptomen van CFIDS.

Waarom hebben regeringen over de hele wereld, de bevolking om een stof te beheren, genereert aantoonbaar kanker, botbreuken en bevordert en het bewustzijn en de menselijke wil, het verzwakt de macht? In dictaturen men zou kunnen denken dat van de poging van een collectieve Manipulatie (en dergelijke Pogingen in de Sovjet-Unie en Nazi-Duitsland).

Fluor in grote hoeveelheden als een afval product in aluminium productie, en als een gevaarlijk gif, het moet worden door een dure speciale behandeling in een ecologisch verantwoorde manier. Door de constante vraag van cosmetica – en voedsel industrie van fluor, de grootschalige industrie zal zich te ontdoen van deze gevaarlijke spullen in op een elegante manier en verdient zelfs meer.

In het achterste deel van de linker helft van de hersenen is er een klein deel van het hersenweefsel, de stand voor de macht van een individu, een overheersing te weerstaan. Herhaalde doses van oneindig kleine hoeveelheden fluoride herhaald worden na een bepaalde periode van tijd geleidelijk de macht van het individu, een overheersing te weerstaan, te verminderen en door de langzame vergiftiging en Anesthetization dit gebied van de hersenen weefsels, en maken hem onderworpen zijn aan de wil van degenen die willen om het te controleren…

Lijkt me dat dit hele Plan werd op de hoogte gesteld door een duitse chemicus, was de beweging een werknemer van een grote chemische industrie bedrijf, kleuren [(I. G. Farben), en in die tijd van de Nazi ‘ ook van belang. Ik zeg dit met alle oprechtheid en eerlijkheid van een wetenschapper die is al bijna 20 jaar onderzoek op het gebied van chemie, biochemie, fysiologie en pathologie van het fluoride – elk van die duurt kunstmatig gefluorideerde water voor een jaar of langer, zal nooit meer hetzelfde zijn, niet geestelijk, niet fysiek.”

Hannes Holey

Fluor is ongeveer 2 keer zo giftig als arsenicum. Al in 1854, het is bekend dat fluoride kan schade aan de schildklier en de resultaten in de struma-formatie. In 1926 gesloten GOLDENBERG (Argentinië) door de studie van de zogenaamde jodiumtekort gebieden van het circuit, die zou leiden tot een endemische (geworteld, native) struma niet is te wijten aan een tekort aan jodium, maar door de vervuiling van water, voedsel en lucht, met een fluor. Sinds 1918, de fluor gebracht wordt met tandverval. Studies in steden in de Verenigde Staten, Finland, Nederland, Duitsland, Canada en Zwitserland toonde aan dat, na de fluor is beëindigde profylaxe (water tabletten), ook de schade van Tandbederf afgenomen . Naast de schildklier, hart, botten, tanden en ongeboren kinderen zijn geschaad in de opname van de bedragen die ver onder de toxische grens. Fluor werd voor het eerst vergif zoals ratten en insecticide gebruikt te maken over later, na de uitvinding van de fluor in de afwezigheid en de Definitie van fluor door de farmaceutische industrie gesponsorde Artsen als een noodzakelijke voedingsstof, zoals een fluoride voor de winstgevende verkoop van de in het aluminium, staal en kunstmest industrie in grote hoeveelheden als gevolg fluor afval.

De meeste mensen gebruiken als een vanzelfsprekend fluodierte tandpasta ‘ s. De fluoride verhardt het tandglazuur en kan het voorkomen van tandbederf. Echter, niet alleen de tanden, maar ook bot en weefsel structuren zijn gehard. Dit leidt, vooral bij ouderen, broze botten, met het resultaat dat het licht valt, de impact is soms dodelijk. Oudere mensen moeten dan ook niet te gebruiken fluodierten tandpasta ‘ s. Ben je al terug ?

Fluoride bevordert de afzetting van mineralen in het bot en tand matrix, de cariës is niet een fluoride-deficiëntie ziekte, maar is meestal mondhygiëne en gebit, schadelijke dieet, een slechte.

Het drinken van water fluodierung

Schadelijke gewoonten die leiden tot tandbederf, zou niet worden uitgeschakeld door het drinken van water fluodierung (TWF), maar eerder de voorkeur. De vermeende optimale fluoride concentratie van 1 mg/l ligt dicht bij de dosis, de duur van schadelijke effecten bij de mens kan niet worden uitgesloten. De grenswaarde voor fluoride in het drinkwater VERORDENING is 1,5 mg/l. ( … ), Minder dan 1% van het drinken van water bevat fluoride zou worden preventief effectief. Meer dan 99% direct geloosd met het afvalwater in het milieu. Bijvoorbeeld een extra Emissie van fluoride in het water dient te worden verworpen omwille van het milieu.

De toxicologie van fluor

Elementaire fluor is een krachtig vergif, het enige schadelijke effect.

De therapeutische range van fluoride is laag: De dodelijke dosis voor volwassenen is 32-64 mg fluoride/kg. In kinderen, de toxische dosis wordt geschat op 5 mg fluoride/kg. Klinische tekenen van een acute vergiftiging zijn: Misselijkheid, braken, hoofdpijn, zwakte, spier krampen, hartfalen en coma. Fluoride is een cumulatieve Toxine: In volwassenen, met een langdurige, overmatige fluoride inname van meer dan 8 mg/dag tot een chronische fluoridenvergiftiging (fluorose). Bij kinderen het risico op fluorose bestaat uit 2 mg fluoride/dag. Door een overmatige inname van Fluoride kan leiden tot dental fluorosis (tandglazuur veranderingen) in de Vorm van krijt-witte, gelige of bruine vlekken, en om te komen met een scleroserende (verharding) van het bot en verkalking van de spieren, Pezen, die leidt tot een beperking van de mobiliteit. Wanneer de ziekte van de nier is in een stroomversnelling geraakt door de verminderde nierfunctie, de ontwikkeling van fluorose.

Terwijl in Duitsland de dental fluorosis is de eerste tekenen van vergiftiging is van cruciaal belang wordt geacht, is in de Verenigde Staten, waar de TWF is een gangbare praktijk, als een cosmetisch Probleem dat zich voordoet in maximaal 13% van de bevolking, vooral onder kinderen.

Shopping tip:

Niet-fluor tandpasta te kopen! Beschikbaar in een natuurlijke voeding en organisch voedsel op te slaan. Drogisterijen zoals DM leiden is ook goed Zahnrecmes, bijvoorbeeld door WELEDA. Of om het in Internet.

Boek tips:

Geef een reactie