De Groene Planeet – een Visie van een toekomst, na de verandering

Een extreem heldere cult Film kan je het hier direct. “De Groene wereld” geeft de huidige verschuiving in bewustzijn op onze (nog steeds) Blauwe planeet.

Een spel van de film die documenten ons bedrijf is prachtig, en een mooie Visie van een toekomst na de wijziging. Het is een Film voor elke vitale voedsel-georiënteerde mensen – voor iedereen-vegetariërs, Veganisten, vitale köstler en de natuur met elkaar verbonden mensen.

De Groene Planeet (La Belle Verte) – een Visie van Coline Serreau

Ver weg van de aarde, 4000 jaar ver weg naar een Planeet, de groene Planeet bestaat, aan de familie van ons, de mensen. Ze zijn ontwikkeld om een dergelijke mate dat u hebt verwijderd alle objecten en uw volledige concentratie, je Kent hun Sterke en energie om de voortgang van je lichaam, gedachten en mentale vaardigheden.

Eenmaal per jaar, de hartstochtelijke aard van de mensen te ontmoeten in een uitgedoofde vulkaan, te rapporteren over nieuws, de oogst van de distributie en de buitenlandse reizen. Meestal niemand van de bewoners van de Planeet willen bedrijven graag een reis op de aarde, alleen dit jaar is alles anders.

Nogmaals, niet een ziel wil zette een voet op deze planeet, die zo vol van gevaren en primitiveness en de bewoners van de arrogantie, blijkbaar, hebben een monopolie.

Tot slot wil om te concurreren met Mila, weduwe van de reis, wiens vader nam zo ver als de laatste Reis op de aarde, en met haar als een Baby geretourneerd. Zo Mila wil het verkennen van hun huis. Ze verlaat haar vier kinderen op de groene planeet en landt op een straat in Parijs.

De cultuur shock is onmiddellijk, als Mila, de asfalt jungle, en met het milieu vervuiling van welke aard wordt geconfronteerd. Op hun zwerftocht door de stad, ze leert veel van onbewuste mensen, wiens lot draait ze met de hulp van kleine Trucjes om Positief te zijn. – Een prachtige Film.

Kijk naar De groene planeet deze Film, zijn er, voor zover ik weet, te koop, helaas, nergens op DVD. Waarom? Deze Film kritiek op onze huidige zieke Systeem, en geeft waardevolle, duurzame Alternatieven. Het is een geest rijker en zinvoller Film dat zal een mooie alternatieve manier om het te doen is beschreven dat plaatsvindt buiten het verbruik, geld en lust naar macht, Perversie en onbewuste, hersenloze bestaan van het leven.

Gerelateerde Links: De Groene Planeet op Facebook

Geef een reactie