Groene Smoothies – waarom zijn ze zo gezond?

Groene Smoothies zijn een uitvinding van de raw-foodist Victoria Boutenko, die leven als moeder van de RawFamily in de Verenigde Staten en werkt. Haar twee boeken “Groen voor het Leven” en de “Groene Smoothies” zijn vertaald in meer dan 40 talen.

Victoria Boutenko had zichzelf en hun familieleden bevrijd door de verandering van het dieet van rauw voedsel uit een verscheidenheid van acute en chronische ziekten, uiteindelijk kon vinden, echter een zekere ontevredenheid met de voedsel-stijl en ook de moeilijkheid om het verbeteren van de conditie nog verder. U onderzocht wat het kan en in vergelijking met het dieet van onze naaste Verwanten, de chimpansees, met onze voeding.

De kolom, die was vertegenwoordigd, in weerwil van salades en vers geperste sappen in het raw food dieet, werden de planten, de groene en de vitale Chlorofyl. Salades zijn erg lekker in combinatie met een Dressing, die is gebaseerd op Olie of noten, die werden verwerkt tot een Dressing, beide varianten: een veel vet en meestal zout.

Vers geperste vruchtensappen zijn in vergelijking met een groene Smoothie aanzienlijk tijd auwendiger in de productie en de waardevolle voedingsvezels, of ruwvoer als ze eindigen vaak als sap in de draf en worden verwijderd. Maar de vezels voor de darmgezondheid en een enorme waarde.

Als Victoria Boutenko heeft geen betrekking op de gewenste aandeel van groene salades en sappen, kwam ze met het idee om te vernietigen de groene bladgroenten, grassoorten en wilde kruiden samen met water in een blender, maar het smaakte helaas niet. Toen ze werd geboren, maar dan is het Groen met fruit gemengd in de “groene Smoothies” die begonnen zijn sindsdien een zegetocht over de hele wereld en het vinden van meer en meer fans.

Groene Smoothies kunnen worden, ongeacht de beoefende vorm van voeding is altijd geïntegreerd in het dagelijks leven en ook voor mensen met beperkte tijd te sparen, een prachtige optie is het percentage van raw food tot verhoging van het aandeel van groenten, het aandeel van Chlorofyl en het aandeel van de waardevolle en gemakkelijk opneembare voedingsstoffen.

Een groene Smoothie bestaat uit groenten tot 50% van het groene blad, zoals. Spinazie, ontvangen een 50% rijp fruit en water of ijsblokjes om de gewenste consistentie. De fruit-en groene planten moeten dicht vanwege de beperkte vuilvracht en de meestal hogere nutriënten per se uit biologische teelt. De vruchten moeten rijp. In plaats van donker groene bladgroenten, zoals spinazie, bieten greens, of salades worden wilde kruiden, heerlijk als een groene delen in de Smoothie.

Wilde planten en kruiden hebben de hoogst mogelijke voedings-en vitale stoffen, dichtheid, ze waren niet gefokt, geen bittere stoffen zijn gefokt uit en ze hebben ingesteld op uw locatie zonder menselijke Tussenkomst. Wilde planten en kruiden zijn ook gratis. De beste tijd om te kopen een goed boek over het onderwerp te leren van de wilde kruiden en planten, en neemt deel in een wild kruid gids deel aan de verscheidenheid van deze apotheek van de natuur. Voor het begin kunt u beginnen met gemakkelijk herkenbare, wilde kruiden zoals brandnetel of de paardebloem, of weegbree.

In de productie van groene Smooothies, men moet houden aan de door Victoria Boutenko gemaakt van de zuiverheid wet. De zuiverheid van het recht van Staten die geen zetmeelrijke groenten, zoals wortelen en geen noten in een groene Smoothie. Als u zich aan de zuiverheid van de wet en alleen Groen, water en fruit dan kunt u rekenen op het beste effect. Ook, u mag niet met meer dan 2 of 3 variëteiten van fruit in de Smoothie, want het is leuk als u kan nog steeds de smaak van de individuele smaken.

Voor de productie van groene Smoothies, moet u de bovenstaande ingrediënten in een krachtige blender of een professionele blender dat is tot nu toe alleen gebruikt in de horeca of professionele chef-koks. Een professionele blender is verschillend van een keuken blender is het feit dat hij een veel hoger vermogen, meestal meer dan 1.000 watt, en, boven alles, een zeer hoog aantal omwentelingen van ongeveer 30.000 – tot 38,000 Rpm. Naar de vorm een hoge kwaliteit roestvrij stalen messen en een speciale container Ontwerp, waarbij iedere aanbieder gebruik maakt van zijn Octrooi in een korte periode van tijd kan een absoluut vezel-gratis groene Smoothie te herstellen in het bijzonder. Natuurlijk kunt u gebruiken voor het begin van een normale keuken mixer of een blender, maar veel mensen houden niet van de smaak van de “bros” Smoothies en daarom de gezonde gewoonte is, helaas, veel te snel. De effectieve en fiber-gratis versnipperen brengt aanzienlijk meer vitale stoffen in de vloeistof en maakt het voor de mensen te verteren en bio-beschikbaar.

Groene Smoothies zijn niet van een maaltijd, maar door hun calorie-inhoud (van de vrucht) en vanwege de zeer hoge mineralen en vitale stoffen dichtheid volledige en voldoende maaltijden, het verzadigen van lange duur. De meeste mensen, het vervangen van een maaltijd met een groene Smoothie (0,5 tot 1 Liter) melding gemaakt van een reductie in gewicht. Het is een gewichtsvermindering zonder hongergevoel en zonder regels, en het is een gezonde gewichtsvermindering, omdat het lichaam wordt aangedreven door de groene Smoothies met alle vitale stoffen.

Veel mensen kunnen zich niet voorstellen dat een dergelijke groene op zoek drinken is erg lekker, als je dit verbaasd, maar probeerde alle echt aangenaam en kan niet geloven dat je het drinken van iets “Gezond”. Iedereen die sceptisch moet proberen voor 30 dagen en dan beslissen of het zinvol is. De fan base is zeker groter met de dag en bijna elke maand een nieuwe provider met een professionele mixer op de markt, de ontwikkelde Mixer is speciaal ontworpen voor de verwerking van dit prachtige, groene Wunderelixiiers.

Simon Bodzioch Perfecte Gezondheid Blog

Boek tips

Geef een reactie