Massa veeteelt en de behoefte aan voedsel te veranderen

Als het gaat om het redden van onze planeet, vele mensen zullen snel klaar om uit te werken. Of met energiezuinige lampen, biobrandstoffen, de groene punt, de BIOLOGISCHE keurmerk of het opslaan van de consumptie van water – we zijn geneigd om alles aan doen om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties te verlaten.

Maar de werkelijkheid is anders. Het belangrijkste probleem van de huidige planetaire samenleving is in massa veeteelt. U alleen is de belangrijkste oorzaak van ziekten zoals kanker, osteoporose, Diabetes. Bovendien zijn al onze dagelijkse consumptie van dierlijke producten vernietigd vele duizenden vierkante kilometers regenwoud om plaats te maken voor nieuwe dieren.

Het verbruik van deze doden machines over de hele wereld om ervoor te zorgen dat grote calorieën worden omgezet naar hoeveelheden plantaardige producten uit arme landen, bijv. in Afrika, naar een veel kleiner Calorie-niveaus in de Vorm van dierlijke producten in de rijke landen (us). Als een resultaat hiervan is dat we niet alleen leiden tot duizenden van honger doden elke dag, maar we dragen allemaal bij door ons verbruik aanzienlijk, de oceanen, de regenwouden, het klimaat en onze leefomgeving vergiftigd en geëxploiteerd.

In dit proces, we hebben nu een punt bereikt waarop we gezamenlijk een beslissing moet nemen. Willen we leven als de mensheid op deze planeet in co-existentie met de natuur en de dierenwereld? Of we blijven doorgaan met onze huidige gedrag van een paar jaar en het offer van de toekomst van onze menselijkheid?

De behoefte aan voedsel draai | Zodat we de wereld redden? Bron Tekst en productie: NuoViso www.youtube.com/user/NuoVisoProductions

Goede redenen om geen vlees te eten, meer…

Video link: http://youtu.be/gD2jb5qmLdQ

Geef een reactie