Groene thee tegen kanker?

Dr. Strunz

Amyloïdose is een leukemie-achtige bloed-en vaatziekten. De Prof. dr. W. Hunstein, voormalig chef van de Geneeskundige universiteitskliniek Heidelberg, dat wordt geteisterd.

“Ik was alleen nog maar wachten op de dood” herinnert de Professor. Chemotherapie heeft niet de verhoopte doorbraak. Een normale stamcel transplantatie was niet te wijten is aan zijn leeftijd.

Sinds twee van zijn oudere artsen ervaren iets van een nieuwe stof genaamd miracle

Epigallocatechin gallate (EGCG)

Een Stervende man doet alles. Prof. Hunstein nam het wonder van de stof aan het einde van 2006. Na 4 maanden was hij aanzienlijk beter. Ook objectief gemeten. Een resultaat, zelfs met de sterkste chemotherapie in combinatie met stamceltransplantatie is niet of nauwelijks waargenomen.

Het is echt beschamend iets over het verhaal: Dit EGCG is niets meer dan groene thee. Een Dag Tot 1,5 Liter.

Pijnlijk, omdat Prof. Hunstein heeft nu ook krachtig dat hij komen om te geloven in alternatieve geneeswijzen. Letterlijk: “ik ben helemaal niet open te staan voor iets als dat. Ik ben een wetenschappelijk opgeleide arts”.

Verbaast me. Persoonlijk ben ik een pure wetenschapper. Natuurlijk, natuurkunde en geneeskunde). En dat is precies waarom ik denk dat het niet om de hoek, de treinen van de farmaceutische bedrijven (zie NIEUWS www.drstrunz.de 20.03.08), maar aan de natuur. Drum “Wetenschappers”.

Ondertussen, de Professor is nu het maken van back in de wetenschap. Vervolgens.

In de Osaki de Gezondheid van de Nationale Studie, gepubliceerd in J Epidemiol juli 2009, Professor Naganuma heeft bewezen 41.761 deelnemers,

dat mensen met 5 koppen groene thee per dag verlaagde het risico van bloedkanker met 42%.

Werden vergeleken met 5 koppen thee met 1 Kopje thee per dag. Interessant: Groene thee bevat 40% polyfenolen, zwarte thee, slechts ongeveer 5%.

Een Centraal thema. In Europa volledig onderschat. Als je nog het boek “kanker cellen niet zoals frambozen”: de Moleculaire geneeskunde deskundige Prof. Beliveau heeft in de samenvatting, experimentele (!) bleek dat veruit de beste Anti-kanker middel in deze wereld, groene thee, Curcurmin, en soja. Alleen al In 2003, de 1.500 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over groene thee. In de engelse taal. Het engels. Als je dit begrijpt subtiele hint.

[Bronnen: http://www.strunz.com/news.php?newsid=365&tag=&ab=520, http://www.strunz.com/news.php?newsid=919]

Gerelateerde Links: 1: http://www.focus.de/gesundheit/ratgeber/krebs/news/blutkrebs-gruener-tee-bekaempft-leukaemie_aid_402964.html 2: http://www.medizinauskunft.de/artikel/aktuell/2009/29_05_gruener_tee_leukaemie.php 3: http://www.teelog.de/2009/05/28/gruener-tee-besitzt-wirkstoff-gegen-blutkrebs-leukaemie/ 4: http://www.welt.de/wissenschaft/article1371147/Mit_Tee_dem_sicheren_Tod_entronnen.html

Geef een reactie