De Kosmische octaaf – Een lezing met als onderwerp “Horen” muziek als medicijn

Een prachtige lezing over het Gehoor, en het gehoor cultuur, de waarneming, en hoe de frequenties van invloed op ons en hoe ze veranderen.

In deze lezing, Hans Cousto, musicoloog, spreekt over de “Kosmische octaaf”, maar ook om het Luisteren.

Wat is het, wat is er aan de hand? De kosmische octaaf is gebaseerd op het natuurkundige principe van de Octaaf. In 1978 werd de Zwitserse wiskundige Hans Cousto kwam met het idee dat de harmonische wet van een verdubbeling van frequenties of halvering van de Frequentie (Octaaf) op de Hoerbereich. Dus de mogelijkheid van de rotatie van de Planeten en de molecuul ontstond in octaaf-analoge klanken en ritmes, en trillingen.

De “planet ringtones” of “Harmonische kamer tonen” waren ook onder de naam van “Ur–tonen” door de werken van de late muziek, journalist, Prof. h. C. Joachim-Ernst Berendt bekend.

Een lezing opgenomen en bewerkt door David Meyer op het Spirituele Healing Festival 2008. – Uitgegeven door de media-project PSI-TV: www.PSI-TV.de

Deel 1: video-link: https://youtu.be/nG9VG5d5eQ0

Deel 2: video link: https://youtu.be/1FgWSWpZZQw

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/5pypd3H83xY

Deel 4: de video-link: https://youtu.be/xU0uqumKc_0

Helende klanken – de kosmische octaaf

De wereld is geluid en deze wereld is er om te maken. Jens Zygar ‘ van www.klanghaus.de presenteert de Audionik.

Video link: https://youtu.be/vU9cKLxXIhg

Sound healing

Dina Arosa-Marker is een muzikant, een ervaren zanger, en een natuurgeneeskundige, Chinese geneeskunde en sound healing, die ze geleerd, onder andere op het geluid wetenschapper Tom Kenyon, USA. Arosa is zingen sinds haar Kindertijd, vindt zichzelf en de liefde relatie met het Goddelijke. Ze houdt de geluiden uit het hart en aan de aanraking van het geluid van de onderlinge verbondenheid van alle leven ervaren. Bada Brahma, De wereld is geluid

Zij geeft individuele sessies voor Holistische vocale ontwikkeling, Zang&Heal-concerten met mantra ‘ s, genezing en kracht liedjes van verschillende culturen, naast zang en sound healing workshops. Een speciale functie van de Individuele healing is zingen, met Arosa afstemmen op de essentie van een Persoon en de tonen intuïtief van deze synergie te voorschijn komen. Zodat u kunt Doen om de ontmoeting in het geluid van het hart, of om een strakker vrede meditatie voor het goede van de aarde Nada Brahma, de wereld is geluid.

Video link: https://youtu.be/xgzvgzTWh1g

Boek tips

Geef een reactie