Een pleidooi van helpen om Muriel Seebald – teken de Petitie!

Schending van de rechten van de mens in Oostenrijk – Amnestie voor Muriel Seebald

Dames en heren,

zien we met grote zorg wat gebeurt er met de familie Seebald in de Republiek Oostenrijk. We vragen ons af, hoe dergelijke schendingen van de rechten van de mens in een liberale staat kan worden.

Hier, in het kort, zijn de feiten:

 • Barbara Seebald werd getest in 1990, HIV-positief zijn. De Test werd uitgevoerd verblijf zonder uw Medeweten en tegen uw wil, terwijl in een ziekenhuis. Dit is een schending van de wet en is daarom ILLEGAAL en STRAFBAAR bij de wet.
 • In plaats van het ontwikkelen van “AIDS” ze heeft gebracht vier gezonde kinderen op de wereld.
 • Tijdens de laatste zwangerschap in 2008, de HIV-Test negatief was, en ze heeft gekozen voor een thuisbevalling. Muriel kwam op 01.02.2009 als een gezond meisje op de wereld. Ze was borstvoeding voor drie maanden.
 • De jeugd ocmw tussenbeide en gedwongen de moeder om het kind onmiddellijk te stoppen met het geven van borstvoeding en anti-retrovirale agent wordt toegediend.
 • Het meisje kreeg een Bronchitis en werd toegelaten in strijd met de wil van de ouders, en in tegenstelling tot de aanbeveling van de huis arts in het children ‘ s hospital in Graz.
 • Er zijn vele Testen werden uitgevoerd, met inbegrip van een pulmonale endoscopie, Muriel bijna overleden.
 • Van de kliniek van artsen, er wordt beweerd dat Muriel AIDS. Voor dit doel, is er vandaag geen bewijs.
 • Barbara Seebald in totaal vijf maanden in het ziekenhuis met haar jongste dochter.
 • Om ervoor te zorgen dat de andere kinderen, vroeg de familie de jeugdzorg kantoor voor hulp. De drie oudere kinderen werden op een zorg-ruimte, volgens de overeenkomst voor een periode van maximaal drie weken.
 • Na deze drie weken is het niet de kinderen aan de ouders.
 • Muriel was gedwongen in December 2009, en weer in het ziekenhuis te worden gepleegd, ook al was ze in constante zorg van de arts en dit is niet bepleit in een briefing.
 • Op 27.01.2010 Muriel werd ontvoerd terwijl de moeder was in de douche door de overheid, in samenwerking met de politie, zonder dat een beslissing van een rechter. De moeder wist niet voor twee maanden, waar uw kind is. Muriel heeft sindsdien wonen in het SOS-kinderdorp in Hinterbrühl en wordt verzorgd door het wijzigen van de personen. De moeder is het toegestaan om te bezoeken elke twee weken drie uur. Tijdens het eerste bezoek, het meisje niet herkennen van de moeder. Ze heeft nu een ontwikkeling vertraging van enkele maanden.
 • De vader is overleden door de extreme stress en de hopeloosheid van de Situatie in juni 2010.
 • De moeder werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 maanden, omdat ze het kind naar verluidt met HIV.

De veroordeling van Mevrouw Seebald is gebaseerd op de veronderstellingen dat

 • het Menselijke immunodeficiency Virus, is het wetenschappelijk bewijs, ofwel, schoongemaakt, gefotografeerd, werd geïsoleerd
 • het HI-Virus is een verzwakking van het immuunsysteem en de ziekte AIDS veroorzaakt
 • de Testen die zijn ontwikkeld voor de detectie van het HI-Virus in het menselijk bloed, zijn specifieke en internationale uniforme Normen
 • een risico van Overdracht van moeder op kind, en dit kan verminderd worden door het vermijden van een natuurlijke geboorte, het ontbreken van borstvoeding en de administratie van retrovirale medicijnen
 • Een gedetailleerde studie van de basis van de geneeskunde laat zien dat deze veronderstellingen en niet op wetenschappelijke feiten.

  Ulla Schmidt, de voormalige duitse Minister van gezondheid, antwoordde op de vraag van wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van HIV in uw Brief van 05.01.2004:

  “Natuurlijk, het Human immunodeficiency Virus (HIV) is overwogen – in de internationale wetenschappelijke consensus als een wetenschappelijk bewezen.”

  Er is een wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van HIV, Mevrouw Schmidt zou hebben in plaats van het woord “van toepassing is” het woord “gebruikt”.

  Wetenschap is gebaseerd op redelijkheid, juistheid, de Controleerbaarheid en de traceerbaarheid. Een consensus is niet een verifieerbaar feit en moet ook niet worden geclaimd als zodanig. We weten allemaal dat er in de geschiedenis van de geneeskunde, de vele voorbeelden van fouten, dat is niet ongewoon, zelfs in ernstige tot fatale gevolgen. We onthouden: tot het midden van de vorige eeuw, de Artsen dachten dat een positieve reactie op een Wassermann Test betekent dat een Syfilis-infectie aanwezig is, wordt deze onmiddellijk behandeld met herhaalde injecties van arseen (Salvarsan). Vandaag de dag is het niet algemeen erkend dat deze assay is specifiek, en de behandeling is niet alleen nutteloos, maar dodelijk. Alleen een paar decennia later, een arts van de ingespoten arseen werd aangeklaagd voor zware mishandeling.

  Op Basis van een wetenschappelijke consensus de ontwikkeling van een batterij is een wetenschap van de tarieven onmogelijk. Het feit is, is er tot op heden geen bewijs dat dit een Menselijke bestaat immunodeficiëntie Virus. Op foto ‘ s, waarvan wordt gezegd dat het om een geïsoleerd HI-Virus, zie je niet eiwit deeltjes, en meer.

  Ad 2.:

  Zelfs als de vraag of het HI-Virus is wetenschappelijk bewezen of niet, met uitzondering van Acht, ontbreekt het bewijs dat dit Virus veroorzaakt de ziekte AIDS. Onder de overkoepelende term AIDS samenvatten van een totaal van 30 verschillende ziekten van tuberculose op genitale Herpes om Kaposi ‘ s sarcoom. Nooit in de geschiedenis van de geneeskunde werd ontdekt om een enkelvoudige oorzaak van Ziekte, die kan leiden tot een breed scala van verschillende ziekten. Het is ook uniek in het feit dat dit Virus tast een onevenredig hoog aantal homoseksuele mannen en zwarte Afrikanen. Veel rang wetenschappers buiten de binnenzijde opnieuw en opnieuw, twijfels over de officiële HIV-hypothese. Een lijst van 2.733 wetenschappers en Activisten wereldwijd, kunt u hier vinden:

  http://www.rethinkingaids.com/quotes/rethinkers.htm

  Er zijn mensen met een hoge Reputatie in het midden van hen, waaronder twee Nobelprijswinnaars (Prof. dr. Walter Gilbert en Dr. Karry Mullis) en de voormalige Zuid-Afrikaanse President Thabo Mbeki.

  In 1993 Eleni hebben Papdopulos-Eleopulos en haar co-auteurs, de stelling dat een positieve HIV-Test betekent dat de HIV-infectie, (“Is een positieve Western blot bewijs van HIV-infectie?”, Bio/tchnology 11, 696-707).

  Ad 3. :

  “De HIV-Test is niet gestandaardiseerd, ( … ), is de test resultaten van verschillende laboratoria kan verschillend zijn. Het resultaat moet worden geïnterpreteerd, de criteria voor deze Interpretatie verschillen niet alleen van laboratorium tot laboratorium, maar van maand tot maand.”, schreef de New England Journal of Medicine, nr. 317 (pp. 238-241). De fabrikanten van de HIV-Test hebben opgemerkt in koor dat hun Tests zijn niet geschikt voor HIV te bewijzen. Bijvoorbeeld een folder van HIV-antilichaam-Abbott Tests van het bedrijf:

  “Er is momenteel geen erkende Standaard voor het vaststellen van de aanwezigheid of afwezigheid van HIV-1-antilichamen in het menselijk bloed.”

  Deze kan gemeten worden op een HIV-Test, een aantal antistoffen in het bloed. Als het gemeten aantal antilichamen wordt beschouwd als HIV-positief is of niet, verschilt van land tot land. Dus de bar is in Australië op het hoogste. In de verenigde staten, met een HIV-positieve persoon gediagnosticeerd kan worden afgevoerd door een reis naar Australië zijn diagnose. Bovendien, de Definitie van HIV-infecties in Afrika is heel anders dan in de Rest van de wereld. Er is, volgens de Bangui-Definitie als HIV besmet zijn, als kan worden bereikt vanuit een lijst van 14 symptomen die gescoord met een gemiddelde van 4.4 punten, een totaal score van 12.

  In veel gevallen is een viral load-test wordt gebruikt voor de detectie van HIV-infectie. Maar zelfs deze Test is niet specifiek, en alle fabrikanten in de bijsluiter expliciet benadrukken dat deze Testen zijn nuttig als een diagnostische basis van een HIV-infectie. Roche Diagnostic Systems Inc., de producent van de toonaangevende viral load-test, schrijft in de handleiding: “De Amplicor HIV-1 Monitor Test niet geschikt is als Screening Test voor HIV of als een diagnostische Test voor de bevestiging van de HIV-infectie.” De Artsen in het children ‘ s hospital in Graz, echter, zijn precies dat soort van een viral load-test om te bewijzen dat de HIV-infectie van Muriel Seebald.

  Ad 4.:

  Er zijn veel Experts die waarschuwen voor de toxiciteit van de antiretrovirale middelen.

  “Er zijn een groot aantal wetenschappelijke studies die aantonen dat dit preparaat is in gevaar door zijn uitgesproken toxiciteit gezondheid.”

  (Thabo Mbeki in de voorkant van het Parlement op 28.10.1999)

  De uitvinder van AZT, persoonlijk, Professor Richard Beltz, waarschuwt en schrijft naar het 11.05.2000 aan de advocaat Anthony Brink:

  “Je hebt absoluut gelijk wanneer ze waarschuwen ons voor de lange termijn therapeutisch gebruik van AZT, of voor gebruik bij zwangere vrouwen vanwege de bewezen toxiciteit en de bijwerkingen.”

  Barbara Seebald had het drie maanden durende dochter na het Ingrijpen van de autoriteiten drie anti-retro-viral agent toegediend: Viread, Epivir en Kaletra., zelfs Dapsone, een middel voorgeschreven voor melaatsheid, en voor verschillende antibiotica. Er wordt gezegd dat het meisje een leven lang anti-retrovirale middelen zal afhankelijk zijn. Volgens de gegevens verstrekt door de fabrikanten van de medicijnen tekorten kan worden van een duidelijke verbinding tussen de drugs en hun Ontwikkeling. De fabrikanten van de medicijnen toon dit om eerlijk te zijn.

  In de bijsluiter van Viread is te lezen “Andere mogelijke bijwerkingen”: “Het kan pijn in je spieren, een zwakte of verweking van de botten, ontsteking van de nieren, enz. optreden….”.

  De Middellandse zee Epivir bevat de werkzame stof lamivudine, een zogenaamde Reverse transcriptase remmers. Deze “schade kunnen veroorzaken aan bepaalde organellen of cellen van het lichaam, de zogenaamde mitochondriën. Slechte werking van de mitochondriën kan leiden tot stoornissen in de vorming van bloed, metabole stoornissen, verhoogde bloeddruk, veranderingen in de persoonlijkheid en het gedrag en epilepsie.” (Bijsluiter Epivir).

  Kaletra dient niet te worden toegediend volgens de bijsluiter bij kinderen onder de 2 jaar, omdat van “de beperkte werkzaamheid en veiligheid ervaren. Kaletra is geen genezing voor HIV-infectie of AIDS. Het risico van Overdracht van HIV-infectie wordt niet verminderd met Kaletra.”

  Om Muriel, deze bijwerkingen zijn duidelijk te zien; het kind was, voordat het ontwikkeld behandeld met medicatie, is volkomen normaal.

  Het is ook interessant om te kijken naar het economische aspect van de behandeling is in deze context. De jaarlijkse kosten van de behandeling met bovenstaande antiretrovirale middelen zijn gespecificeerd volgens de HIV-boek door Cristian Hoffmann als volgt:

  %image_alt%

  Cui bono? De kleine Muriel, waarvan het verkeer wordt ernstig gehinderd door het apparaat geen gebruik van deze medicatie; hij werkt volgens de specificaties van de moeder is het toegestaan om te bezoeken om de twee weken 3 uur, steeds meer en meer als een handicap.

  Aan het begin van de jaren Negentig was er in Minnesota voor een totaal van 13 kinderen onder de 12 jaar met een diagnose van “HIV-positief”. Alle kinderen werden behandeld met medicatie. Een familie ontdekt per toeval in het Internet de waarschuwingen over de toxiciteit van de antiretrovirale middelen. Omdat uw kind niet meer groeide in de leeftijd van 2 ½ jaar, en extreme lagere pijn in het been, de ouders, in tegenstelling tot het advies van de Artsen, de agenten moeten onmiddellijk worden stopgezet. Alle klachten verdwenen binnen een korte periode van tijd. Lindsey nagel is vandaag de dag plannen, een helder 19 – jarige jonge vrouw met veel van de toekomst en van de 13 zogenaamde “AIDS-Baby ‘s” van Minnesota, de enige Overlevende.

  We weten allemaal dat de farmaceutische industrie is een belangrijke determinant van de mondiale politieke actie. Dit werd waargenomen op de mexicaanse griep als voorbeeld. Maar het is nooit te laat, de determinanten van hun eigen acties en besluitvorming. Doe dit op basis van de bovenstaande feiten en de bron van de informatie. Laat Muriel Seebald uw 2. Verjaardag kan weer met haar moeder en drie broers en zussen. Mevrouw Natalie Wohlgemuth zal overnemen als het huis van de arts om aan de medische verzorging van Muriel Seebald, en de hele familie. Verschillende experts en getuigen in de rechtbank bevestigd, wat een bijzonder lieve moeder, Mevrouw Seebald. Zoals we allemaal weten, het leven is een stabiele en liefdevolle moeder-kind relatie is de belangrijkste voorwaarde voor een gezonde ziel, en daarmee voor een gezonde samenleving.

  Verscheurd Gezin

  Video link: https://youtu.be/uEDIx2B_hxQ

  Geef een reactie