Mobiel: Athermal effecten grenzen aan het misleiden van de bevolking

Een ingezonden brief van Hans Luginger

Er is bijna geen technologie was ontwikkeld worden zo snel als de mobiele telefoon, om onmiddellijk grenswaarden in het thermische gebied zijn vastgesteld en de Ramp begon.

Sinds 1997, ik waarschuw niet op te sporen door de bevoegde ministeries in Oostenrijk en Duitsland, de persoon die verantwoordelijk is voor de gezondheid, evenals de WHO in Genève, op de dodelijke effecten van extreem lage frequentie magnetische velden, die bestaan tussen de radio-uitrusting en de biologie van de mens, dieren en planten ernstig verstoren. Ondanks jaren van waarschuwingen over de gevaren van de radiomasten, deze waren achtergelaten door de wetgever als netwerk operators.

Het feit is echter, dat in het geval van elk van de draadloze elementen voor de overdracht van signalen masten door de gemoduleerde Vorm van de radio, de modulatie methode wordt gebruikt. Door deze methode, en van het magnetisme-frequentie velden het resultaat is een uiterst laag om op de grond de volgende omliggende radio masten en alle stroom door die geaard is. De structurering van de velden is afhankelijk van de configuratie van de radiomasten, te beperken of voorzorg waarden in een lager bereik (0.1-10 Hz). (Zie YouTube-Hans Luginger)

Als de burgers Informatie wenst te ontvangen over het onderwerp van de mobiele communicatie van de Federale Ministerie van transport, Innovatie en technologie (BMVIT), ze zijn gemaakt met een pre-en-klare standaard brief onder de aandacht van een bedreiging van de gezondheid door middel van radio masten worden uitgesloten.

Het Ministerie schrijft:

Van 2004 tot 2008, de WBF is gekomen in een aantal deskundige forums tot de conclusie dat de aangegeven limieten zijn voldoende. Er is geen bewijs dat er is voldaan aan de grenswaarden gevaren voor de gezondheid in het omgaan met de mobiele telefoon.

Bijna op hetzelfde moment op 11.09 in 2015, een Oostenrijkse mobiele communicatie bedrijf, zegt:

Wij zijn ervan overtuigd, en alle goedgekeurde studies hebben aangetoond dat de grenswaarden voor de gezondheid zijn absoluut onschadelijk. Alle zend-van ons bedrijf onder de grenswaarden van het reglement hieronder. Alle stations zijn door ons gecontroleerd vóór de inbedrijfstelling in overeenstemming met de van toepassing zijnde limieten. Ons bedrijf ondersteunt een landelijke wettelijke regeling.

Dit betekent een versterking van het recht op veiligheid – op dit moment alleen de ÖNORM S1120 – geen wettelijke regel, maar slechts een aanbeveling van de WHO bestaat.

Zoals blijkt uit de Brief van de overheid en de netbeheerders zijn ervan overtuigd dat zowel rock solid de huidige normen voldoende zijn, en de radio-uitrusting van de gezondheid zijn absoluut onschadelijk, zowel om een gezamenlijke gevaarlijk spel.

Sinds de introductie van mobiele technologie, de bevolking wordt op zijn plaats gehouden door grenzen aan de dwazen, grenzen doen alsof ze een veiligheid die niet bestaat, omdat ze berekend in het thermische gebied. Helaas, de politieke Lobby, met veel geld, alles legaal, dus dat kunt u afdwingen van uw doelen. De staat gaf miljarden voor de licenties op de ambulance en haar burgers beschermt hij van de schade aan de gezondheid.

Door de onverantwoorde Uitbreiding van de alomtegenwoordige gsm-masten, en de constante upgraden van bestaande radio-apparatuur van dit magnetische veld, het netwerk gekoppeld werd in sommige gebieden, zo nauw, zodat de magnetische ladingen in sommige gebieden zijn al hoger dan rechtstreeks onder een 380 KV hoogspanningslijn.

Nu, de LTE-technologie is ook de plaats waar veel van de stations zijn nieuw gebouwd en van alle bestaande planten te worden aangepast, 900 torens worden gebouwd op de Spoorlijn. Met elk nieuw geïnstalleerd LTE-radio-element (6 x 3 velden op een afstand van 90 cm) wordt gekoppeld aan de al zeer strakke magnetische veld in het raster is nog dicht, alleen zitten en corrupte politici de schuld van de globale Ramp, zijn ze de handlangers van de mobiele operatoren.

Ten slotte acht bekende wetenschappers van de competentie initiatief e. V. ontdekte de fraude met de grenswaarden en thermische straling. Beperkingen voor straling van een mobiele telefoon niet beschermen van de mensen, maar de mobiele industrie en politiek, en niemand anders.

Waarom grenzen, maar nog steeds worden kwaad, het bewijs van een wetenschappelijk en een politiek schandaal. De bestaande grenzen te maken hebben met het biologische systeem van de mensen niets, omdat ze ontkennen dat het grootste gevaar voor mens, dier en Plant niet van thermische, maar van athermal effecten. De athermal velden in de informatie verwerking van de processen van de hersenen en de cel. Zo lang als de netwerkoperator niet neutraliseren uw planten, moet je jezelf te beschermen tegen deze invloeden, ieder van ons is voor zijn gezondheid.

Het is een schande dat de wetenschap op de eerste plaats komt, na 30 jaar van de mobiele telefoon op het idee dat de gevaren van niet-thermische effecten, maar je schrijft in het beroep op de VN en de WHO, een drastische vermindering van de grenswaarden als de lagere intensiteiten worden niet in aanmerking genomen.

Ook een drastische beperken verlaging niet dit Probleem op te lossen omdat geen enkele wetenschapper komt met het idee dat het gevaar voor de gezondheid van mens en dier, alsook de vernietiging van de natuur om de magnetische Verbindingen die bestaan tussen de mobiele radio Radar radio-en TV-systemen. Nu, terugkijkend na een drastische verlaging drempel.

Waarom is de wetenschap niet aan de bewezen feiten en de wereldwijde Probleem is vrij eenvoudig op te lossen. Een volledig magnetische verandering in de extreem laagfrequente velden in de athermal bereik is door het neutraliseren met een zeer gevoelige ELF-Magnetometer gemeten, waarbij het bestaan van magnetische Verbindingen is fysiek bevestigd. (Zie YouTube onder 380 KV lijn aan de afscherming, evenals mobiele radio-apparatuur-meting voor en na…)

Het kan niet dat incompetente, corrupte Cijfers van de overheid, de angstaanjagende erkent dat de helft van de wereldbevolking heeft last van slaapstoornissen, 40% van de Europeanen zijn geestelijk ziek, 224 miljoen mensen in Burnout patiënten, de psychische stoornissen in Oostenrijk alleen al in de laatste 20 jaar een ongelooflijke 300 % te verhogen, ongeveer 130.000 mensen last van dementie, laat staan aan een depressie, ziekte van Alzheimer, en veel van de typische mobiele ziekten.

In plaats van de bewezen feiten na te streven, niet om te ontdekken van de wetenschap van de situatie, de werkelijke oorzaak. Door een nieuwe technologie, een wereldwijd unieke apparaat kan ontwikkelen dat voldoet aan direct op de velden van zijn functie, zal getest worden voor vier jaar op een mobiele radar systeem met succes. De wereldwijde Ramp zou heel gemakkelijk op te lossen, als alle netbeheerders te neutraliseren hun radio-apparatuur aan de bron van de ultra-zwakke velden, zoals Radar -, radio-en TV-apparatuur, waarbij de radio, of broadcast-verkeer wordt niet beïnvloed.

Honderden Aangetast en sterk aangetast, je zou kunnen helpen door een onderbreking van deze effecten. Het is 5 voor 12, het al, de eerste, de bijen en het bos om te sterven en vervolgens zijn we aan de beurt om als er zo snel mogelijk, er is niets veranderd. (Zie YouTube hieronder)

Niet alleen de mens heeft last van invloeden met betrekking tot het Milieu, maar ook de wereld van de dieren. In 1999, is de schuur van Josef oude weg van Schnaitsee om de druk op het milieu heeft onderzocht, waar elf runderen op onverklaarbare wijze overleden. Tijdens de onderzoeken bleek dat er acht radio-systemen kruisen met veel velden, dit was een wreedheid jegens dieren in onvoorstelbare schaal. De stabiele bouw jaren leeg heeft gestaan, het land arme dier werd beschuldigd van het ontvangende houding. (Zie Josef de Oude Positie)

Blijkbaar is de Bosbouw professionals gaan blindelings door het bos, zou je hebben gezien lang geleden dat het bos is dunner in sommige gebieden, de bladeren van kleur veranderen in de Getroffen bomen in de zomer en de herfst, het sterft elke struik of boom als het is in het centrum doorkruist. De bomen droog in geval van Samenloop de root van de schijf, deze zal breken in een storm, zoals wedstrijden, kunnen de wortels niet langer verspreid door deze ultra-zwakke velden, die de boom niet langer kunt vasthouden van de bodem.

De gevolgen zijn Erosie, woestijnvorming en Overstromingen, de dood van de bescherming van het bos, in de bergen, dus de dorpen hebben een verwoestende impact op de Berg. Algemene, de gehele Vegetatie wordt beschouwd als Duplicatie van het wortelstelsel van de ultra-zwakke velden slecht. (Zie boom beschadigd door athermal velden)

Met vriendelijke Groet,

Hans Luginger Ludwig Angerer-Gasse 10/1 A-5310 Mondsee mobiel +43 664/24 10 205 Mail [email protected] Youtube-kanaal

Sinds 1997, Hans Luginger is het onderzoeken van de extreem lage frequentie, niet-thermische effecten en hun impact op mens, dier en plant wereld, evenals verschillende afscherming mogelijkheden van kunstmatig opgewekte velden (zie verslag). Athermal effecten van lokale gebieden, die zich uitstrekken van basisstation naar basisstation op de grond en al de stroom door die geaard is (geen verwarming van het lichaam).

Geef een reactie