Vaccinatie: bijwerking van het kind ontbering en gevangenisstraf

Michael Leitner:

Er is een nieuwe Film gemaakt van de eerste dagen van de opname van de voorgenomen documentaire, “ziek te zijn, gevaccineerd en Verstild”. Vanwege de grote documentatie is momenteel gefinancierd slechts voor een klein deel, ik vraag dat ik met deze Informatie worden doorgestuurd! Het is niet alleen de documentaire, maar ook een kwestie van de financiering voor een precedent dat gepresenteerd zal worden in een kort verslag, een RA, zodat deze aanvallen op de voorbereiding van de geest en het lichaam van de mensen eindelijk tot een einde gekomen.

Van de farmaceutische Lobby graag geveegd onder het tapijt: 10-15% van alle kinderen reageren zeer sterk op de additieven in de vaccinaties. Een deel van het ziek is, op een leven lang verblijf van schade.

De bijwerkingen van vaccinaties kan worden vergelijkbaar met die van kindermishandeling (blauwe plekken, hersenletsel) zo veel dat de ouders worden beschuldigd van een aantal van de gevaccineerde kinderen, een misbruik, en veroordeeld worden. Helaas, dat is niet in een folder worden niet weergegeven aan de ouders hoe dan ook.

In de korte documentaire (15 Min) het gaat om een rechter kind achterstand had. Het kind ziek was 4 dagen na de vaccinatie is het moeilijk, de symptomen wijzen op Impfnebenwirkungen, maar nu dreigt de vader met 4 jaar gevangenisstraf voor het vermeende kindermisbruik. Stuur dit artikel, dus als meerdere ontvangers mogelijk te maken, zodat we kunnen Fonds RA, en de geweldige Film!

Video link: http://youtu.be/sSdbaJDnNKQ

Hier is meer info over het project, waarvoor we op zoek zijn naar partners:

Het is tijd!

In de afgelopen jaren en decennia, de Impfkritik op een wetenschappelijk niveau heeft gedaan een goede baan. Het blijft een uitdaging de Impfkritik: om De verzamelde Kennis in het bewustzijn van alle mensen.

Omdat niet iedereen vindt het leuk om te lezen van academische teksten om te vormen, na dagen of weken van zijn of haar eigen mening te vormen, hebben we besloten om een documentaire die wil om zich te verenigen in een eenvoudige en begrijpelijke manier, de beste argumenten van het vaccin critici.

“Wij” is de filmmaker Michael Leitner (“H5N1 reageert niet”), Daniel Trappitsch van het netwerk Impfentscheid (impfentscheid.ch) en Angelika Müller (vorm. Kögel-Schauz) van de ouders voor Impfaufklärung (efi-online.de). Ons doel is om te inspireren voor dit project is de belangrijkste impfkritischen mensen, media en instellingen. In de vaccinatie-Verslag van Hans Tolzin is ook aan Boord, zoals Auspiciën van Oostenrijk en Impfentscheid.ch .

Wat we willen bereiken

De productie van Film -, werk-ingeënt, getiteld “Ziek en Verstild,” is slechts een deel van wat we van plan zijn en in samenwerking met u willen realiseren. De Film zal in de kern van een actie, de verspreiding op het Internet en in het echte leven, de waarheid over de Vaccinatie en de mythen rond de Vaccinatie met de waarheid te confronteren.

Een van de belangrijkste doelen van de acties moeten Weigeren gedwongen vaccinaties in de komende referenda in Zwitserland, omdat van dit Falen van de Impflobbyisten een signaal effect dat zal hebben tot ver buiten de grenzen van Zwitserland, naast een effect te hebben.

De thema ‘ s van de film

Hoe immuniteit eigenlijk werkt en wat een destructieve rol vaccinaties spelen, zal de focus van de film. De “bijwerkingen” van vaccinatie wordt weergegeven, ook op basis van specifieke vaccin schade gevallen. Tekening, citable wetenschappelijke Werk toont aan dat vaccinaties geen Voordeel, maar voor heel veel gevaccineerde mensen negatieve effecten op de gezondheid, de bandbreedte is erg breed.

Film en actie

De Film is gefinancierd door donaties. Hij moet ook worden verkocht op een DVD, maar om zo snel mogelijk via Youtube en voor iedereen toegankelijk te verkrijgen van de grootste breedte van het effect.

De Film zal de basis vormen voor dit is dat de mensen die deelnemen aan de actie, in Sociale Netwerken en fora op het Internet op de Impfkritik en de Impfkritik creëert dus een as waarop uw inhoud kan worden vervoerd. Om aan de ene kant, vroeg donaties, en voor het voeden van de Internet-activisten “” dat zal worden geproduceerd door een paar dagen van de opnames van de documentaire, korte verslagen, die zijn direct beschikbaar op Youtube. Korte films, bepaalde aspecten van het onderwerp Vaccinatie nemen, en die gemaakt zijn door de activisten op het onderwerp in de interactieve Delen van het Internet.

Die laten Enten?

Tijd voor een Shitstorm tegen het vaccin producenten! In hun brochures er is geen enkele set is juist, ernstige bijwerkingen kunnen worden weggewerkt met de hulp van een Leger van lobbyisten, dus het geld rolt. Het is tijd om de voorbereiding van het letsel voor het lichaam, de geest en de ziel, die worden veroorzaakt door vaccinaties!

Vaccinaties hebben uitgeroeid niet alleen ziekte – de statistieken van de Federale overheid. Elke ziekte was het gevolg van de toenemende welvaart na de 2. WK gegaan al, VOORDAT het vaccin op de markt kwam!

Genoeg met de leugens van de Pharma-industrie en de staat op basis van de subsidies, zoals in het geval van de mexicaanse griep vaccin”! Viva la Shitstorm!

Video link: https://youtu.be/0otl5S0hOP4

Specifiek wordt aanbevolen in het eerste jaar van de lobby-groep “StIKo”: 4 x 6-voudig vaccinatie, 4 x pneumococci, 1 x MMRV (4-voudig), en optionele vaccinaties tegen rotavirus” of Influenza, is de verimpfen veel Artsen bovendien. Maakt maximaal 36 vaccinaties in het eerste jaar van het leven. En in de 2. Leeftijd is ingeënt vrolijk…

Kwik in vaccins: het tast de hersenen van kinderen

Video link: http://youtu.be/KyM0RK4IIys

Uittreksel uit een lezing door Dr. Hartmann. De voormalige medewerkers van het Paul-Ehrlich-Institut is weergegeven in Bijlage filmpje, zoals kwik uit vaccins veroorzaakt schade aan de hersenen van baby. Blijkbaar is deze schade vaak leidt, later gedragsproblemen of zelfs de handicap van het kind worden genomen bewust, omdat dat mercurius is geen Vitamine, het is waarschijnlijk zelfs Impfologen bekend.

Fragment uit een DVD van de Stuttgart Impfsymposiums 2007, beschikbaar op www.impf-report.de

Boek tips

Geef een reactie